Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Streit

23. 1. 2009 16:38
EU = Entropa

Už navždy Entropa. Vondra spadnul do jámy, nastražené na Klause:

http://streit.blog.idnes.cz/c/65976/Entropa-s-kouzlem-nechteneho.html

0 0
možnosti
PH

petrph

23. 1. 2009 16:13
a co Německo..

Jestlipak podobné prohlášení bude chtít udělat i Německo? Víte, hákové kříže u nás byly ve 40.letech, to jsme vojensky okupovali půlku Evropy, zotročovali a zabíjeli její obyvatele, zavírali je do koncentračních táborů, vraždili v plynových pecích..Ale jak se můžete podívat, dneska už u nás hákové kříže skoro neuvidíte, tedy kromě napůl tolerovaných pochodů neonacistů a skínů....

0 0
možnosti
RK

Radek0075

23. 1. 2009 15:54
Doufám že nějakej podobnej umělec

udělá sochu této "dámy" s s **čou nakreslenou na čele a magistrát jí koupí a šoupne ke vchodu. To by mě zajímalo, jestli taky odstraní předsudky. :-)

0 0
možnosti
RO

opeth

23. 1. 2009 15:51
pokud

si takove dilo udela umelec soukrome a sam ho prezentuje, nebo prodava, tak prosim, je mi to jedno. ale tady to je jiny pripad. autor nas svym dilem reprezentuje pred celou evropou a me se nelibi jakym zpusobem nas reprezentuje. Me osobne dilo celkem pobavilo, ale pro tyto ucely je to naprosto nevhodne a urazejici. Vite, nektere veci se proste nerikaji, i kdyz si autor muze myslet o bulharsku ty nejhorsi veci, nemel by je rikat stejne jako by nemel rikat sve pritelkyni, ze ma velky zadek a stejne jako ona mu nerika, ze ma male prirozeni.

0 0
možnosti
L

Lexxik

23. 1. 2009 15:45
Cože?

Jak můžete napsat aby dostal ještě peníze? Za co? Jak již zmiňoval webík ten člověk je naprostý podvodník který vyinkasoval peníze, nasliboval hory doly ( skoro doslova přo pohledu na Entropu ) a na zahájení našeho předsednictvý opravdu všem předvedl jak to evropě osladíme. Evropa teď nebude říkat jak skvělé umělce máme, ale že jsme národ podvodníků a lhářů. Nepopírám že Entropa je zajímavý kousek a určitě zaslouží obdiv. Jen kdyby byl bez lží, podvodů a urážek ostatních. No alespoň se češi uvedli v pravém světle, vždyť se tak chovme i jeden k druhému natož k evropě a zbytku světa.

0 0
možnosti
S

stedrik

23. 1. 2009 15:44
Jó, Davide,a kdyby jste měl málo,

tak nějaký peníze přihodíme až prodáme Masarykovo nádraží.Nějaký kačky zbydou taky z taxikářů jest-li se nám podaří s nimi zatočit a nějaký drobný přihodíme,až si rozdáme vejplatu z evropských fondů;-D;-)

0 0
možnosti
AW

agent w4c

23. 1. 2009 14:56
díky za tento článek

...konečně rozumný názor.

Nerozumím těm nekonečným žvástům o tom jak ubohé to je a jak se musíme stydět... Vždyť pokud se na Entorpu budu dívat jako na dílo, které vymyslel a vytvořil nějaký člověk, ne proto aby zesměšnil evropské státy či jejich obyvatele ale proto aby ukázal jaký pohled na jednotlivé státy může být, potom je to naprosto v pořádku.

Na nás taky koukali chorvati jako paštikáře... a byli jsme schopni s tím něco udělat?

Peníze bych do toho netahal.

U mne je to za karmu.

0 0
možnosti
JF

webík

23. 1. 2009 14:45
To snad ne

Divím se, jak někdo může toto napsat (Y). Vždyť on lhal ohledně lidí, kteří na té věci měli pracovat (bylo to v zadání zakázky), vyinkasoval peníze a myslel si, jak je chytrý? Kroutím jen hlavou, co se z toho teď dělá. Někdo honí body do dalších komunálních voleb? Jak 'chtěj ještě víc'??!? Za co?? Jsem sice pražák, ale asi se budu stydět za dalšího představitele magistrátu. Ještě, že jsem jej nevolil.Rv

0 0
možnosti
A

asák

23. 1. 2009 15:09
Re: To snad ne

Totálně mě štvou názory lidí jako je tento. Když politik napíše svůj názor na blog, je to prý snaha o získání hlasů do voleb. To je opravdu hloupost. Politici tedy nesmějí mít názor? Já si naopak vážím těch, kteří se nebojí zaujmout silné stanovisko, jež je ne vždy populární (viz předchozí blogy paní náměstkyně). Za článek o Entropě palec nahoru! R^

0 0
možnosti
K

kion11111

23. 1. 2009 14:43
To je ukázkový levicový, demoliberální blábol

opravdu typické pro Bulharsko-turecké záchody:-/Rv!

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy