Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mipro

18. 12. 2009 11:25
Devastace národa

Čím více čtu příspěvky spoluobčanů , tím více jsem znechucen devastací tohoto národa ,ze třinácti příspěvků zde bohužel není ani jeden aby nebyl k blití.

Místo aby občané podporovali protikorupční aktivitu na  totálně zkorumpovaném úřadě kde se krade ve velkém z obecních peněz,  de facto přejí  bémovi a spol. aby ve své činnosti  dále pokračovali, jako kdyby přispěvovatelé v tom jeli s nimi.

No a co má paní Reedová společného s nějakými výplatami ve fabrikách ?Ona je tam nějakou šéfovou nebo co ?  Když za zaměstnavatelem přijde nějaký politik nebo zastupitel  reklamovat něčí výplatu víte kam ho pošle ........?

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

15. 12. 2009 13:34
S ODStupem roku konstatuji,že zatím co pan DOKTOR Rath

podporuje potřebné, vy TUNELUJETE MILIARDY

p.REEDOVÁ,když jsme se na Vás obrátili o pomoc pro lidi ježměsíce nedostali za práci výplaty a navrch dle zákona mají platit daně z něčeho co nemají, tak VY,jíž ti lidé přispívají na královsky luxusní plat jste nebyla ani schopna SAMA jim odpověděť že na ně děláte Langerovu kalouskovu jedničku...Teď tady vyskakujete...za tyto naklikávací blogy jste placena ?

skláři,cukrovary,Slezan,Retex,MC WOOD,Mosilana,SOLO,Tatra,Izola, a jiné automobilky,textilky dřevařské nábytkářské stavební izolační firmy děkuji že někdy dostali i výplaty a vzpomínají na časy, kdy do 89.dostávali s.p. pravidelně 2x měsíčně na ruku peníze bez odírání bank....a další a další...děkujeme komanči...vzpomínáme...

05.02.2009 15:17 cenzuramodreidnes

reagovat

0 0
možnosti
E

editi

5. 2. 2009 18:48
Autorko,

závist je zlá, a vy musíte být hodně závistivá.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VR

varix

5. 2. 2009 19:26
Re: Autorko,

Ano editko, dnes Vám výjimečně  věřím. Vy opravdu osobně velice dobře znáte co je to zloba a závist! To mi určitě potvrdí většina blogerů.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

5. 2. 2009 16:22
Mohu říct

Že blog iDnes se smrskl na jediné téma a to je smutné. Kdyby aspoň u článků byl příznak diskuze A/N, pak bych mohl ignorovat všechny články se zakázanou diskuzí a pak ještě příznak "pomluva R/P". Tyto články bych pak ignoroval. Vždy když otevřu nějaký článek o R/P, tak tajně doufám, že bude objektivní co to jen půjde. Ale aby autor pomlouval člověka za to, že peníze věnuje na charitu, když na tuto charitu jinak tito lidé nedosáhnou je ... :-/

0 0
možnosti
MJ

kizt

5. 2. 2009 15:38
dnes je to tedy počteníčko

když se na tento blog podívám od 6 hodin ráno,tak je to jen o Rathovi a občas o Paroubkovi. Nevím proč ,ale mě to připadá,že zdejší autoři blogů jsou snad sexuální devianti,kteří se tímto způsobem,Rathem a Paroubkem ukájejí-jiné rozumné vysvětlení snad pro to ani není.

0 0
možnosti
S

sorki

7. 2. 2009 23:41
Re: dnes je to tedy počteníčko

..z vaší dedukce vyplývá, že se VY ukájíte nad politiky. Sice snad nad jinými, než které zmiňujete ve svém příspěvku. Je mě vás dost líto, ale proti gustu žádný dišputát. Dokonce vám to přeji..

0 0
možnosti
C

cara7

5. 2. 2009 15:26
Tak

dnešní agitku jste si splnila a nyní budete pochválena před nastoupenou jednotkou soudruhem rotným Topolánkem

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

5. 2. 2009 15:21
drRatha taky nemusím, ale...

Reedová? Co s ní?! Káže vodu, pije whisky.;-D Pořád jsem vás v MHD nezmerčil.

0 0
možnosti
C

cenzuramodreidnes

5. 2. 2009 15:17
p.REEDOVÁ,když jsme se na Vás obrátili o pomoc pro lidi jež

měsíce nedostali za práci výplaty a navrch dle zákona mají platit daně z něčeho co nemají, tak VY,jíž ti lidé přispívají na královsky luxusní plat jste nebyla ani schopna SAMA jim odpověděť že na ně děláte Langerovu kalouskovu jedničku...Teď tady vyskakujete...za tyto naklikávací blogy jste placena ??!

skláři,cukrovary,Slezan,Retex,MC WOOD,Mosilana,SOLO,Tatra,Izola, a jiné automobilky,textilky dřevařské nábytkářské stavební izolační firmy děkuji že někdy dostali i výplaty a vzpomínají na časy, kdy do 89.dostávali s.p. pravidelně 2x měsíčně na ruku peníze bez odírání bank....a další a další...děkujeme komanči...vzpomínáme...

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy