Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

beda venerabilis

23. 11. 2007 17:18
ad: obvyklé daňové lumpárničky

Snad jen na okraj: nebyly to "obvyklé daňové lumpárničky". Policie získala Caponovo účetnictví, kde měl zaneseny příjmy ze všech svých zločinů. Ani ve Spojených státech nejsou příjmy z trestné činnosti zdaňovány, takže daňového obvinění by se mohl snadno zbavit, To by se ale musel zároveň přiznat ke všem svým zločinům.

Takže raději držel ty daňové úniky.

0 0
možnosti

beran

5. 11. 2007 8:19
V USA to ale pokračovalo tak,

že když si mafiáni během prohibice nadělali jmění, došli k názoru, že už je nebaví provozovat střílečky s policií, když si za ty "špinavé" peníze mohou nechat schválit takové zákony, které jim umožní hrabat peníze legálně. A mimo jiné vybudovali Las Vegas. No a u nás to podobně funguje minimálně od dob slavných "lehkých topných olejů", kdy politikům trvalo tři roky, než změnili zákon, který to umožňoval. Ale to už nevadilo, protože zatím schválili řadu dalších zákonů s podobnými "chybami". A tak se táhne nekončící řada podivných veřejných zakázek, privatizací, restitucí a pod.

0 0
možnosti

cekon

5. 11. 2007 5:07
Zvýšil jsem Vaši karmu

ale jen za odvahu, jinak je Váš článek slabý. Pouze konstatuje známá fakta,  nenabízí řešení. To všechno už víme. Politika je o budoucnosti, nikoliv o minulosti a tyto kauzy již minulostí jsou. Ale jinak Vás zdravím a přeji hezký den.

0 0
možnosti

Mard

5. 11. 2007 0:39
Markéto, Markéto, to jste si teda zavařila u socanů

Je to velmi odvážný článek na politika, který ještě chce aktivně působit v politice. Celkem se tomu obdivuji, ale podnětům nerozumím. Souhlasím s vašimi názory, pokládám za šílené, že u nás policie není schopna rozkrýt možné pozadí pochybných činů. Jinak souhlasím s vámi že odstoupení kvůli dávkám ve výši 50 Kč (resp. 140 Kč v roce 96) měsíčně je  směšné.

0 0
možnosti

CHYREN

4. 11. 2007 23:49
A talmánii vynecháte?

Nedivím se.nedivil bych se ani tomu,kdyby jste byla Bémovou konkubínou. :o)) Nu což,i já bych si dal říct.Mít v harému takovou ideově jednookou kočandu musí být docela zábava.;-DRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4342x
Už nejsem členkou Rady hl. m. Prahy s působností pro oblast evropských fondů, zahraniční politiky a protikorupčních opatření. 15. prosince 2009 jsem rezignovala, protože kolegové nepřijali strategii proti korupci, kterou jsem vypracovala. Ve volbách v roce 2010 do pražského zastupitelstva chci na kandidátce politické strany Věci veřejné nabídnout Pražanům svou vizi, jak by měla Praha fungovat!
www.reedova.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy