MH

hermína

1. 8. 2011 22:10
v chorvatsku nemají lékárny?

http://g.idnes.cz/u/disk/smile4.gif" alt=";-D">

B

bibi

31. 7. 2011 13:22
Balení

Souhlasím se vším, co napsali diskutující přede mnou, jen mě zaráží jedna další věc - já běžně balím pro čtyřčlennou rodinu, zabaleno mám asi za hodinu a napíšu si na papírek, co musím kde koupit, což druhý den zvládnu za další hodinu ve městě, včetně výměny peněz a pojištění. Ale moje kamarádka taky týden před dovolenou hystericky lítá, nestíhá a je úplně vyřízená. Naopak by se mi nechtělo plánovat trasu a zjišťovat, kde všude jsou placené úseky, takže to, co si vzal na starosti její manžel. To já taky nechávám na chlapovi s tím, že s tím se opravdu nemíním zatěžovat, já že si ponechám tu lehčí, ženskou práci

PN

Alrauna

31. 7. 2011 23:27
Re: Balení

Plánování trasy? Prostě to nabouchám do navigace a jedu, co bych na tom plánovala tejden? Ostatně, ani balení mi týden nezabere. No a ještě jedna taková věc... ona je to asi celkově nadsázka... pochybuju, že by kdokoli po odřízení cca tisíce kilometrů reagoval jako zmíněný manžel. Letos jsme s kamarádkou jeli do Gargana, bratru 1600 v kuse, řídily napůl, a kdyby mi někdo začal meldovat cokoli o čočkách, zabiju ho. :) V den příjezdu určitě.

M

maci

25. 7. 2011 12:55
Není to trochu nadsázka?

No já předvést takovou hysterii na dovolené kvůli s dovolením kravině, tak to můj manžel cholerik otočí a ještě ten večer jedeme domů. Bez koupání a opálení.

DannyBlakely

24. 7. 2011 12:12
...

Na jednu stranu paní chápu, že se těšila, až si užije sluneční brýle a nebude muset mít u moře dioptrické. Mně osobně kontaktní čočky změnily život a nosím je neustále.

Nicméně mi nedochází, proč paní nezašla do lékárny, kde by roztok zcela jistě sehnala + mi také vrtá hlavou, jak situaci řešil její manžel, který (vyplynulo mi z článku) nosí čočky pořád. Ledaže by měl čočky i na noc, které se vyndávat nemusí a stačí je jednou za týden trošku vyčistit.

Když někdo píše blog, měl by psát o pokud možno zajímavějších věcech. Když to nejde, nepsat vůbec..

MS

impresario ze smyrny

22. 7. 2011 17:09
CO že????

V Chorvatsku nejsou lekárny? A vůbec je celý ten článek naprosto pošahaný...

OVNN

o vaše názory nestojíme

21. 7. 2011 19:10
Tak to bylo poprvé a naposledy

co jsem četla tento zvratek. Zjevně určeno kvočnám, které věří tomu, že v Chorvatsku se nedostane koupit roztok na čočky.