SB

Morgiana

25. 8. 2011 3:24
Na mě

zoufale pusobí spíš autorka. Pohrdá tím, že švagrová věnuje čas kočkám, má čas na knížky a i na koníčky, viz" šperky z Fima. Autorka sama uvadí u sebe pouze starání se o rodinu a manžela. Tyhle závistivky, neschopné zorganizovat si čas znám. Jsou neschopné si najít nějaký koníček a tak napadají ženy , které naopak schopné jsou .

P

pavcas

23. 8. 2011 17:16
Já kočku nemám ale...

Kočku nemám,ale v 34 jsem taky sama. Autorka švagrovou vylíčila jako opravdovou zoufalku, co musí být divná, po večerech stejně nikam nechodí a žije s kočkou. Tak mi věřte, jsou i holky normální, co se choděj bavit, vypadaj dobře, maj dobrou práci,ale prostě jim něco brání navázat vztah. Možná obavy ze selhání, možná obyčejný stud ze seznamování, možná nedostatek příležitostí.Každopádně díky bohu že jsem se nenarodila před 50 lety ale později, kdy je být single skoro v modě. Čímž netvrdím,že je to správné. Ale něco na tom je, nebýt nikým spovídán a kontrolován ...jen ty rána jsou čím dál tím osamělější a babička si opravdu asi myslí svý..........:-)

JM

janacz

17. 8. 2011 15:14
Nakonec přijde na to

že žít s kočkou je vlastně nejlepší možnost. http://g.idnes.cz/u/disk/srdce1.gif" alt="V">

N

netykavka

16. 8. 2011 23:01
nadpis prispevku

"Sliboval jí manželství a lásku až za hrob"...tak tohle samo o sobe zavani peknym problemem...

  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 68x
Jmenuji se Ona, jsem obyčejná ženská a stejně jako vy řeším, co uvařit k večeři, jak vychovávat své děti, jak vyjít s manželem i tchyní a co si koupit na sebe, aby mi to slušelo.

Seznam rubrik