Zeman volal. Paroubek dští přes Facebook

Položit otázku Jiřímu Paroubkovi dva týdny po jeho volebním neúspěchu je velmi rizikový podnik. Vaše otázka skončí na Paroubkově stránce na Facebooku.

„Smím se zeptat, zda zůstanete čtyři roky poslancem?“ žádám bývalého předsedu ČSSD formou SMS o komentář ke spekulacím, že hodlá odejít z funkce řadového poslance na nějaké jiné místo.

Za chvíli mi přijde odpověď. „Věřím, že i k Vaší radosti hodlám zůstat poslancem po celé čtyři roky. A současně Vás žádám, abyste mne už dále neobtěžoval svými stupidními otázkami. Je to naposledy, co Vám odpovídám. Vaší metodou práce je totiž bájná lhavost.“

Paroubek pro jistotu vzápětí tuto odpověď zveřejnil na internetové síti Facebook, kde nyní tráví hodně času dennodenním komentováním dění v politice.

Poslanec Paroubek zřejmě zahájil další mediální bojkot. Oproti Miloši Zemanovi je tu patrná jistá modernizace. Zatímco Zeman po odchodu z čela vlády odjel na Vysočinu a k politice se vyjadřoval jen přes pevnou telefonní linku, svět podle Paroubka je k přečtení na Facebooku.

Ondřej Šťastný

, reportér MF DNES

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Redakční Redakční | čtvrtek 17.6.2010 10:42 | karma článku: 28,28 | přečteno: 5581x