Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Ne, nebojte, nechci se vysmívat. To by slušný člověk snad ani dělat neměl.

Jen jsem si prošel co si tak pamatuji (jako kde mi profík neodpověděl na věcnou otázku na názor, byť neopřenou o důkazy, leč vydávající se za oficiální názor).

Dnes to již vím. Byl to oficiální názor redakce (to se za něj tolik stydíte, že jste to neuznali?).

Jen teď medituji o tom, zda byl jen redakce, nebo hlavně majitele (viz Mafra. Lidovky. Neviditelný Aston, iDnes ...).

To mi ale vsadilo brouka do hlavy. Oč lepší byl tisk za bolševika, kdy všichni psali co řekla strana a potažmo vláda, když dnes stačí skoupit noviny a máte stejnou moc.

Jak moc jsme se tedy přiblížili skutečné demokracii s objektivními médii, co jen informují a nelobují. Oč horší je Šloufizace, Kalouskizace či Mafrizace společnosti? Srovnejte to a máte Pulitzerovu cenu. Hezký den a plno tvůrčí síly a hlavně odvahy jít i proti objednávce  na úkor skutečnosti a objektivnost.

0 0
možnosti
KH

Ale vůbec, super článek !!

0 0
možnosti
OH
OH

Víte ono je vůbec pochybné aby redakční blogy měla karmu.

Quis custodiet ipsos custodes - tak to platí na tyto samozvané "hlídače demokracie".

Za ty týdny se nedokázal autor a ani redakce vyjádřit čí je to vlastně názor.

Je odporné šikanovat diskutéry a přitom sám být pokratcem (mé plné jméno u mého nicku bylo uvedeno již léta, proto se nestydím za své minulé názory).

Budiž blahoslaveni autoři třeba Hobby a Technetu (ti jsou přímo vzorem), ti ostatní jsou stále stejně blahoslaveni chudí duchem a stále se cítící ukřivděně ze strany čtenářstva.

Pokud se zde konečně dočkám odpovědi, tak se zde veřejně poděkuji, že jsem se dočkal stejné korektnosti, jakou kolegové z redakce považují za normální. Já se slušně ptal. Odpovědi se nedočkal. A že se sakra jedná o palčivou otázku a věc. Ale ono se stačí podívat koho autor/redakce/majitel preferuje, že? Přeji autorovi/redakci/majiteli co nejvíce zklamání.

0 0
možnosti
Foto

Dobře, beru na vědomí. Jsou to pádné argumenty.

0 0
možnosti
OK

O88t83o 11K39o33s69t76a

26. 12. 2012 14:01

Strašení Putinem asi nezabere pane... ;-D

0 1
možnosti
PC

Tyhle blogy na politickou objednavku, to ani nejde cist - hromada dojmu, troska spiny, a na zaveru vedomele rozhodnuti, kterak mame zase volit hajzly te spravne barvy. Ne, dekuji.

3 0
možnosti
OH

Nerad bych obtěžoval, ale stále čekám na odpověď (viz má otázka dole).

Ta odpověď totiž dokáže ovlivnit stanovisko čtenářů - buď na noviny či vás.

Doufal jsem, že po odstranění anonymity v diskusích dojde i přiblížení se ke slušnosti z druhé strany. Vezměte si své kolegy z Hobby, nebo dokonce Technetu. Ti si na své čtenáře čas najdou a dokáží si svoje obhájit, nebo uznat chybu či poděkovat za upozornění a dolnění.

Vy jste se skryl za "Redakční blog", takže skutečně není poznat zda je to názor váš, či celých novin (nebo jejich majitele).

6 0
možnosti
Foto

Prosím pěkně, nešiřte výmysly Vašeho kolegy Kmenty, který s obviněním o "vymyšlených sponzorech strany" přišel. Na všechno jsou darovací smlouvy. A jelikož je to Váš kolega, tak také jisté víte, že se za tuto lež bude muset omluvit. Chcete ho následovat?Rv

4 2
možnosti
AK

Jsme v Cechach tak to asi vyhraje. Pan knize to asi bohuzel nebude.

0 6
možnosti
PH

P14a71v19e93l 13H90o67r79á45k

21. 12. 2012 11:36

Kníže to rozhodně nebude. Sice nevím proč, ale tyto tituly jsou u nás zakázány. Asi se těm, co dosadili Masaryka k moci, nelíbily.

3 1
možnosti
RK

Bohužel, Češi budou (jako obvykle) volit podle kampaně. Kdo má víc peněz, ten má větší šance. Taky proto jsou prozatím v čele nejbohatší kandidáti - Fischer, Zeman, Schwarzenberg...

Je to smutné, ale je to tak..;-(

2 0
možnosti
PS

vyhraje to ten Zeman, vidím to tak na 80% ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.