Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

DeWalt

3. 7. 2009 16:28
Kdyby nebylo Paroubka, kde by byla iDnes

potažmo Blog iDnes?8-o

0 0
možnosti

miro64

3. 7. 2009 16:27
Zas redakce neprekvapila

Zda se, ze redakce se povazuje za genialni - a na titulku musi umistit vsechny sve blaboly. Jestli muzu poradit, ten vas genialni blog radej zruste

0 0
možnosti

daadyy

3. 7. 2009 11:45
redakce

Umíte slintat o něčem jinym než o Paroubkovi? 8-o;-D

0 0
možnosti

jamescole

3. 7. 2009 11:46
Re: redakce

Máš ho rád/a?

0 0
možnosti

Tonnan

3. 7. 2009 11:24
No pane redaktore

Mam velmi v oblibe pana Kalouska a tak me vase poznamka o jeho hrubem chovani nepotesila. Abych se o nem presvedcil tak jsem si vas zmineny clanek precetl a nestacim se divit. Jak jste sokovan sprostym nadavanim od pana ministra. Nevim do jake divci skoly jste chodil ale pokud by mne nekdo nazval kreaturou rozhodne nezacnu brecet a uz vubec nebudu mit pocit ze mi nekdo sproste nadava. Navic vas clanek nema zadny obsah, krome osobni msty panu Kalouskovi a to jenom proto, ze si Vam velkemu Panu Redaktorovi dovolil soukrome vynadat.

0 0
možnosti

Yes Minister

3. 7. 2009 13:12
Re: No pane redaktore

Od jakéhokoliv politika - natož pak ministra - je to rozhodně velice nevhodné vystupování. Odmítnout se dá i slušně.. bohužel slušnost je u našich politiků většinou jen tenkým nánosem na jádru buranství.

Ale i tak, snad by měl bratr ministr Kalousek vědět že média jsou politikovou největší zbraní.. když už s nimi nespolupracuje, měl by s nimi jednat aspoň s určitým respektem. V opačném případě si totiž, obrazně řečeno, sám podřezává větev.

P.S. Vůbec se nedivím že pan Goslenský leží bratru ministrovi v žaludku.. jestli je pravdivá aspoň část toho co píše... 8-o

0 0
možnosti

Big Daddy

2. 7. 2009 23:08
se vám

o paroubkovi musí i zdát, nebo co. kašlete na něj.Vdoufám, že se na idnesu bude objevovat více ňader.V ještě, prosím zrušte naštvaný, vyplazující a nadávací smajl, pohoršují mne.V a rubriku ONA, prosím posuňte výš, dozvím se tam soustu zajímavých iformací.V:-P

0 0
možnosti

Big Daddy

2. 7. 2009 23:09
Re: se vám

...spoustu informací, kdyby něco...;-D

0 0
možnosti

Erciyes

2. 7. 2009 20:45
novináři

Je neuvěřitelný, jak poklesla s nástupem internetu úroven české žurnalitiky. Páni redaktoři se pomalu začínají blížit fanatickým bloggerům z iDnes... Čiší z toho všechno - jen ne profesionalita, herr Musil. Čiší z toho osobní zapšklost (ale právě ta vaše) vůči některým politikům (zejména vůči dáblovi české politky Paroubkovi, ale i dalším). Podle osobních preferencí pak pomáháte utvářet veřejné mínění svými polopravdami a nebetyčnou zaujatostí - je hrozně vidět, jak je to osobní.

No jo, člověku se stýská po zlatých 90. letech. Tehdy výrok Zemana o novinářském hnoji a žumpě určitě neplatil. Dneska už platit začíná... :-P Bohužel víc v tomhle postkomunistickém absurdistánu, než kdekoli jinde v Evropě... Vy pomáháte rozdělovat společnost. Přesto vám komplikace ve vaší práci (v podobě např. Bendova náhubkového zákona) nepřeju a vím, že mezi novináři ještě jsou profesionálové - pár jich znám.

0 0
možnosti

taras

2. 7. 2009 22:37
Re: novináři

Myslím, že už tehdy platilo Zemanovo hodnocení pro většinu novinářů: žumpoidnost byla sice kombinována se svazáckým nadšením, ale ten propagandistický charakter médií byl už tehdy zjevný. Svaté nadšení jim nahrazovalo kritický pohled na věc (zbožňená léčba Klausem, která po pěti létech skončila balíčky) a dnešní už zcela zjevný bolševicko/nacistický styl propagandy, to šílené štvaní proti levici, ten už jenom zbývá doplnit násilím policejním.

V retročlánku je vzpomenut jednou Kalousek, žádný jiný politik, a Paroubkovo jméno a funkce se v něm vyskytuje, kromě titulku, celkem sedmkrát. Fanatickým  magorem je, tenhle pan zástupec. Jinak by neseděl tam, kde sedí, vždyť jako novinář neumí prakticky nic, ani napsat nejjednodušší článek, aniž by se neprohřešil proti elementárním principům žurnalistiky.

0 0
možnosti

taras

2. 7. 2009 17:38
Že jsou někteří redaktoři

kreténi, to je tzv. notorieta, která se u soudu ani nemusí dokazovat. Že je jejich výskat v MfD velmi hojný, to je také známé, k utvrzení se v tom to názoru si stačí přečíst kteroukoliv rubriku Názory.

Ovšem že by Paroubek svrhával vládu proto, že byl frustrovaný z toho, že ho nemá nikdo rád, to je obzvlášť vyjímečný projev idiotismu, který je zřejmě nutnou podmínkou pro zastávání vysokého  místa v hierarchii MfD. Ta příslušná věta, kterou vyplodil pan zástupce s výrazně zločineckým obličejem, je pozoruhodná zvláště proto, že důvod k vyslovení nedůvěře vládě spoluposkytla sama MfD: ovlivňování justice a médií kvůli kriminální kauze poslance Wolfa. Takovéhle aféry by v zahraničí byly důvodem k dobrovolnému odstoupení všech zúčastněných, u nás po nich dnes neštěkne pes. A vinu má samozřejmě Paroubek.

0 0
možnosti

Erciyes

2. 7. 2009 20:49
Re: Že jsou někteří redaktoři

R^

nejhorší na tom je, že změna není v nejbliší době možná a budeme se nadále plácat v "novinářském" hnoji (díky aspon za lidi jako Klíma, Kroupa, Tabery, Šídlo, Macháček)... Už začíná v MF blbnout i kdysi skvělý Komárek.

Něco takovýho bylo opravdu v 90. letech nemyslitelné a nikdy by mě nenapadlo, že to v téhle zemi půjde od deseti k pěti. Měl jsem iluze, že se toho břemene zločinecké totality zbavíme a budeme se přibližovat vyspělým demokraciím - a novináři že k tomu pomůžou. Opak je pravdou. :-/

0 0
možnosti

Ing.Rudolf Kitler.prezident ČSSR

2. 7. 2009 13:34
Hlavně že jste se nezapomněli pochvalit

a to včetně Bangy, kterému se pro jeho absolutní ztrátu soudnosti smějí čtenáří  od leva až do prava.  :-)

0 0
možnosti

sadlomaslo

2. 7. 2009 13:45
Re: Hlavně že jste se nezapomněli pochvalit

Ave Romani!!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.