Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M95a61r15t59i97n 70L85a70c95o

2. 12. 2015 19:09

Píšeš dobre, pekne sa to číta. Fascinuje ma, ako nosíš so sebou stravu a potom ti chlieb splesnivie. Myslím, že na bicykli je pri takýchto túrach cítiť každé deko. Bál si sa, že na SK a v MR je hladomor? ;-)

Ináč, tušil si, že na SK existuje tzv. "farmársky zákon"? V minulom diele píšeš, ako si si chcel nabrať do zásoby jablká zo súkromného pozemku. Takže, bez ohľadu na spôsobenú škodu (1 kukurica, alebo 10 kíl jabĺk, alebo tona zemiakov, to je jedno) ide o trestný čin, za ktorý je sadzba až 2 roky natvrdo. Je to, samozrejme, hlavne kvôli cigánom, ale platí to.

Neber to v zlom, máš môj obdiv. Ja už také trasy robím len na motorke, s malým tankvakom na nádrži.

1 0
možnosti
Foto

Díky. Hladomoru jsem se nebál. ;-D Je pravda, že jsem si z domu vzal docela dost jídla, ale neplánoval jsem, že mi některé vydrží tak dlouho. Myslel jsem, že mi vystačí tak na den, dva. Čerstvé potraviny jsem potom nakupoval průběžně.

Co se týče farmářského zákona, to mě teď docela zaskočilo. Tušil jsem, že trhat cizí jablka není asi úplně podle zákona, ale že je to až tak přísné, jsem nevěděl. Děkuji za upozornění. Opravdu jsem nechtěl jablek natrhat 10 kilo, chtěl jsem si vzít jen pár kusů. Ale rozumím tomu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 584x
Jsem student vysoké školy, který nachází zálibu v cestování a sportu. Rád trávím volný čas ve společnosti svých přátel. Nepohrdnu však i časem stráveným v přírodě.