Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

McGrinder

27. 10. 2012 22:44
No vida!

Týden utekl jako voda a je tu nový článek R^ Tak to má bejt! Spoustu lidí vaše psaní těší, bo ne každý dokáže brát s humorem i to nepříjemné, co život přináší a ještě se o to podělit s ostatními. Dokonce jsem se zaregistroval na tom vašem SKI magazínu a doufám, že i tam jsou vaše blogy tak zábavné. Ale kupovat ho fakt nebudu, bo na lyžích jsem stál jednou, v pěti letech a teď v osmatřiceti už to rozhodně znovu rozjíždět nebudu ;-) A navíc mám s předplatným velmi špatnou zkušenost. Kdysi jsem pravidelně odebíral časopisy Ohníček a Sedmičku pionýrů a oboje mi přestali posílat, takže dalšího takového zklamání se rád ušetřím;-D

0 0
možnosti
D

dieuetdroit

24. 10. 2012 9:25
to

je tak super, kdyz ma nekdo nadani k vicero vecem. Miluju lyzovani (vyhradne sjezdove) a zboznuju cteni. A cist vase blogy takhle po ranu, to mi vzdycky spravi naladu. Mozna si kvuli vam koupim i ten casopis. A navrch k tomu uz konecne bude zima, a snih. Hura.

0 0
možnosti
ŠS

shark5

23. 10. 2012 22:35
Já a moje "kariéra"

Díky za příspěvky. S vrcholovým sportem jsem skončila před více než rokem a půl. Boule navíc nejsou sportem, ke kterému je možné se jednou za čas vrátit, to by bylo o život. Zřejmě (opět) dochází k záměně s mou starší ségrou, která samozřejmě lyžuje dál. Tyhle záměny už mě pravda trochu štvou, v šestadvaceti letech už by měl každý člověk mít svůj život ;-D No ne? ;-)

0 0
možnosti
JO

FiRan

23. 10. 2012 22:08
pěkně popsáno

Akorát z toho vyznívá, že jste skončila s lyžařskou profi kariérou? Pokud to chápů správně, tak tedy za mě je toho škoda, ale i tak gratuluju k dosaženým metám.

A test rozhodně nezávidím, ještěže na něj nemusím coby instruktor :-)))

SKOL!

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

23. 10. 2012 18:45
z toho jsem vyrozumněl,

že už žádné hopsání mezi boulemi nebude?

0 0
možnosti
VH

weni

23. 10. 2012 12:18
a co trenér

ten by to dal?  :-D  Třeba by na větu "pojď mi ukázat jak se to má dělat" skočil ;-)

0 0
možnosti