Diskuse

Kruhy a já

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

Arnieux_77

29. 8. 2009 17:15
Drahá nastávající zimní tetičko...

...jsme zvědaví jak ti půjde výchova dětí...:-)))

0 0
možnosti
ŠS

shark5

30. 8. 2009 11:31
Re: Drahá nastávající zimní tetičko...

;-D Jo, to bude oříšek! A že se těch prcků kolem mě teď zase rodí požehnaně. Zkusím jít do toho "tetování" po hlavě ;-)

0 0
možnosti
DO

Květák73

27. 8. 2009 1:43
...

Už jsem to dále nevydržela. A že to byla dlouhá bitva s mým vlastním slovem, který jsem si dala - že nebudu psát do diskuzí. Tentokrát to už nešlo..

Šárko, Váš blog doslova hltám. Těším se na každý příspěvěk, ať se zabřednete do svého osobního života, nebo do lyžování. Nechávám si to jako čtení na večer, protože usínání s dobrou náladou je lepší! Držím Vám palce, docela jasně si dovedu představit, co olympiáda znamená pro člověka, který sportu obětoval mnohé. Hodně štěstí a nevzdávejte to...

Pro wandering star:

Myslím, že využívate příliš mnoho jízlivosti a hrubosti. Šárka není ta, která by ovlivnila místo konání ZOH. Pokud jí vyčítate, že chce zažít onu atmosféru, nezbývá mi, než přemýšlet nad tím, zda-li jí tu možnost spíše jen nezávidíte. Oháníte se něčím, co s ní nemá vůbec nic společného. Chápu vaše rozhořčení nad zvýšením daní a podobně, nicméně i tak obracet se na sportovce je zcela zcestné. Ač nerada, tak říkám, že olympioni jsou pouze figurkami zájmů někoho jiného.

0 0
možnosti
WS

wandering star

27. 8. 2009 7:51
Re: ...

Každá mince má dvě strany, a když zajisté sympatická slečna řekla A, řekla jsem k tomu i B. Samozřejmě se mnohem lépe poslouchá nadšené žvatlání puberťačky, která si ještě nevydělala ani na housku, než povzdech člověka, který je nucen za její výlety platit, i když by své daně raději viděl financovat školství nebo zdravotnictví.

Zdalipak tahle slečna ví, že kvůli tomu, aby si mohla za naše peníze vozit svou půvabnou prdelku na Whistler, se staví čtyřproudá dálnice přírodní rezervací? A zdalipak ví, že sedmdesátiletá indiánská babička byla za protestování proti této stavbě zadržena a zemřela den po propuštění z vězení? A že další dáma ve věku 78 let byla za stejný protest odsouzena na 10 měsíců do vězení?

0 0
možnosti
DH

Denule

26. 8. 2009 14:42
Dobrý den Šárko,

přeji Vám hodně štěstí a pevné vazy a nervy.

Kromě lyžování umíte též velmi pěkně psát, mě osobně dostalo osm neoholených nohou;-). Sníh taky miluju (jak jinak v JBC, že?) a plně Vám rozumím. Takže držím palce a těším se na Vás na olympiádě.

PS Doufám, že pro věrné čtenáře svého blogu budete mít i nějaké zákulisní story...

Hodně štěstí!

0 0
možnosti
DH

Denule

26. 8. 2009 14:37
Dobrý den Šárko,

0 0
možnosti
PK

kraken

26. 8. 2009 13:21
jsem odpurcem olympiad

a podobnych mega-super-ultra-hyper sportovnich akci. Celkem souhlasim s wandering star.

.

To ovsem nemeni nic na tom, ze vas blog ctu rad. Je svezi a prijemny... a me taky presvedcil ze vrcholovy sportovec nemusi byt pologramotna hrouda svalu a slach (apod.. dle sportu), aneb jak se rika "svaly jako byt  a mozek taky tak". Tesi me, ze se najdou i vyjimky. A prestoze olympiadu nerad, budu vam urcite fandit :-).

0 0
možnosti
MM

Mitheitel

26. 8. 2009 12:20
Budu Vám fandit...

Vám a samozřemě také Vaší sestře a všem ostatním, kdyby to nevyšlo, tak nesmutněte, jste mladá a bude další olympiáda ;-)

Bludnou hvězdu, ředitelku zeměkoule a paní nejchytřejší neposlouchejte, beztak tu v diskusích roznáší akorád negaci, zřejmě jí to baví, ale už jí to stejně nikdo nežere :-P

0 0
možnosti
WS

wandering star

26. 8. 2009 17:49
Re: Budu Vám fandit...

Chápu slečnu, že je natěšená, jak se za cizí peníze zviditelní a poměje. Chápejte také lidi, kteří by svoje peníze raději utratili jinak.

0 0
možnosti
WS

wandering star

25. 8. 2009 19:24
Ne že bych Vám to lyžování nepřála

Ale proč na to mají doplácet lidé ve Vancouveru a na Whistleru, kterým se na hodně let zvýší daně z nemovitostí a spousta jich přijde o možnost bydlení v rámci jejich příjmu? Proč kvůli tomu mají být dva měsíce zavřené školy? Proč spousta malých městeček, která jsou zejména v zime odříznuta od světa, přijde na dva měsíce o letecké spojení s civilizací, protože na jejich letišťátku nelze zřídit dostatečnou bezpečnostní kontrolu? Proč se lidé, kteří bydlí v centru Vancouveru nebo na Whistleru, budou mít problém dostávat do práce a domů a nebudou mít kde zaparkovat? Proč kvůli Vašemu lyžování spousta drobných podnikatelů podél koridoru vyhrazeného pro olympijskou dopravu přijde o zákazníky a hodně jich asi bude muset podnik zavřít nebo zkrachovat? Proč si svého koníčka neplatíte sama, jako to dělá každý slušný člověk?

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

25. 8. 2009 19:40
Re: Ne že bych Vám to lyžování nepřála

Odpovědi jsou jednoduché. Protože si  lidé ve Vancouveru a Whistleru olympiádu vybojovali! Protože jich 90% považuje olympiádu za prestižní záležitost, která jim přinese vedle běžných nevýhod i mnoho výhod. Protože spousta drobných podnikatelů nejenže nezkrachuje, ale na olympiádě mnohem více vydělá. Protože olympiáda přinese spoustu nových pracovních příležitostí. A víte vůbec paní chytrá, kolik toho musí investovat špičkový  závodník ze svého, aby se vůbec prosadil mezi světovou špičku? Kolik námahy, obětí a potu stojí příprava na světové šampionáty? Tím svým závěrem snad chcete říci, že špičkoví sportovci nepatří mezi slušné lidi? Kam tedy patříte vy??? !!

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

25. 8. 2009 19:03
Bravo Šárko!

Takhle hezky jsem si už dlouho nepočetl. Je to živé, plné lidskosti a humoru. Myslím, že díky novému blogu získáte u diváků a fanoušků při závodech mnohem více příznivců, kteří Vám budou držet všchny čtyři palce. Každému jste totiž hned bližší,  když Vám vidí díky blogu tak říkajíc do kuchyně. A kdyby Vám  to náhodou na olympiádě nevyšlo, nic se neděje. Je vidět, že se klidně uživíte i psaním.[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 9,94
  • Průměrná čtenost 3495x
Srdcem horalka, tělem lyžařka, duší jogínka. Po životní etapě akrobatických karambolů mezi boulemi zakončené slušivým oceněním Kamikadze roku nyní usiluji o titul Matka století.