Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

hopik00

28. 7. 2009 8:54
vtip a čeština

Zajímavě vtipně napsané zamyšlení, autorku musím pochválit za češtinu. To se bohužel u některých diskutujících a bohužel ani redaktorů říct nedá - samé překlepy, zkomolená slova.

Nikolo, je vidět, že si zachováváte nadhled i přes to, co jste dosáhla ve sportu R^R^. Klidně byste mohla dělat i redaktorku. Ať se daří !!

0 0
možnosti
M

memento

11. 6. 2009 8:09
co je horsi?

ja si myslim ze chlapi jsou vetsi prasata a od zenskych zase nikdy nevim co cekat...co je horsi?

0 0
možnosti
M

mischplysch

14. 6. 2009 15:28
Re: co je horsi?

Moje zkušenost je, že nebezpečnější řidiči jsou asi chlapi. Pokud vidím někoho, kdo jede agresivně, neohleduplně, předjíždí před horizontem nebo těsně před zatáčkou, tak je to většinou chlap. Navíc jsou chlapi nebezpečnější v tom, že si hodně z nich o sobě myslí, jak jsou dobří řidiči a jejich ješitnost je vede navíc k soutěživosti a pocitu, že se musí ukázat, nebo to druhým nandat. Taky jsou asi někteří přesvědčeni, že dobrý řidič rovná se dost rychlá a agresivní jízda.

Ženské se v tomhle neberou tak vážně a mnohé z nich jsou alespoň schopné přiznat si, že nejsou nejlepšími řidičkami a jízdu podle toho přizpůsobí. Je zas pravda, že jsou horší v parkování a v nečekaných situacích a dělají někdy podivné chyby.

0 0
možnosti
PN

dedamraz

8. 6. 2009 17:03
ja to vidim celkem jasne

agresivni jizda ohrozujici okoli, to je z 95% chlap...jizda "s prekvapenim" (ridic/ridicka predvadi chyby, o kterych jsem predtim ani netusil, ze je lze udelat, pricemz si vetsinou ani neuvedomuje, ze nejaka chyba nastala a nechape, ze auta kolem provadi nejruznejsi manevry ne proto, ze jsou to mizerni ridici, ale proto, ze se snazi zabranit nehode) to je tak z 80% zenska...a ma to vliv i na nehody...pokud se to spocita na cloveka/ujety kilometry, tak jsem presvedcenej, ze zensky maji vic nehod, ale chlapi zase vetsi skodu a vic mrtvejch

0 0
možnosti
V

Valentyna

8. 6. 2009 16:23
hurá nabourala tě žencká

tak to jsi měla štěstí. Já zaparkovala svoje velice nepřehléhnutelné červené vozítko u mámy před dům a našla jsem po návratu po snědení rajské omáčky zbořený dveře. Naboural mě asi chlap, protože mi za stěračem nic nenechal. Cena opravy: 35.tis.:o( Drahá rajská!;-(

0 0
možnosti
KS

Karel Soják

8. 6. 2009 16:27
Re: hurá nabourala tě žencká

jen jestli jste dámo neparkovala spíš než před barákem hlavně spíš na silnici. Hooodně často vídávám nesmyslně parknutý autínka v nepřehledných uličkách. Tuhle třeba v sobotu, div jsme kvůli té holce, co se o kus dál nerušeně bavila s dalšími  a měla auto postavené totálně arogatně vůči svému okolí skoro uprostřed vozovky, nejeli po chodníku, kde šli chodci.

0 0
možnosti
TG

TopGum

8. 6. 2009 15:56
zapominate

...na jednu kategorii - vietnamci. Neco jako zenska s kloboukem na druhou. A to uz vubec nemluvim o vietnamkach...

0 0
možnosti
P

Podrazza

8. 6. 2009 15:59
Re: zapominate

Vietnamec mi jednou zastavil když jsem ještě jezdíval ze školy stopem. Sice jsem si s ním pokecal víc než s Holanďanem a jel rychleji než Ital, ale problém byl v tom že vůbec nekoukal na cestu!;-D

0 0
možnosti
MM

Mitheitel

8. 6. 2009 15:17
začínající řidička

Řidičák mám nějaký rok a půl, považuji se celkem za dobrou řidičku, přesto ale stále spoléhám na dvě veliká Z v trojúhleníku na zadku auta. Občas se mi stane, že se dostanu do situace, ve které jsem ještě nebyla a podaří se mi zazmatkovat. Všechno je o cviku a zkušenostech, a to u mužů i žen... Co mě ale dokáže spolehlivě vytočit, je nerudný řidič, co se mi nalepí na zadek auta, přestože jedu o hodně rychleji než je povolená rychlost; v takové situaci už jsem se několikrát přistila, že přemýšlím o tom, jak sešlápnu brzdu a nechám ho podívat se mi do kufru :) (mého auta by moc škoda nebylo....)

0 0
možnosti
P

Podrazza

8. 6. 2009 15:40
Re: začínající řidička

Tomu říkám odvaha, za rok a půl se považovat za dobrou řidičku :) Velká Z bych sundal, zbytečně to provokuje méněcenné ješity kteří si chtějí zapředjíždět;-). Taky nemám rád když se na mě někdo lepí, v některých zemích je běžné že na Vás nedodržení bezp. vzdálenosti jiný řidič zavolá policii. Jinak většinou stačí jen ťuknout na pedál aby se rozsvítily brzdové světla, buď to blbečkovi dojde a pojede s dostatečnou vzdáleností, nebo rychle předjede a dá pokoj...

0 0
možnosti
JM

J i ř í

8. 6. 2009 15:10
Řidiči s pokrývkou hlavy

Pokud někdo zmatkuje v křižovatce, zdržuje provoz a chová se nebezpečně, pak je to s největší pravděpodobností buď "ženská", nebo taky řidič s jakoukoliv pokrývkou hlavy. Nevím, proč to tak je, ale kloboukáři a čepičáři (ať s kulichem nebo kšiltovkou) jsou ti nejhorší řidiči. A už pár lidí mi potvrdilo stejný poznatek..

0 0
možnosti
P

Podrazza

8. 6. 2009 15:41
Re: Řidiči s pokrývkou hlavy

Když tak na té silnici koukám... asi si budu brát do auta helmu;-D

0 0
možnosti
KS

Karel Soják

8. 6. 2009 15:09
s ženskýma problém fakt nemám

i když už mám taky takové šovinistické tendence u podivně se chovajícího auta odhadovat, dko ho řídí. A většinou..ano, správně. Pani.

Já mám problém se zpupnými řidiči, velke problém. Pokud někdo nechápe, že silnice, ulice  a parkoviště u supermarketů nslouží k jeho pobavení a k  ujištění , jaký sem to úžasný závodník, tak by měl aspoň ro chodit jenom pěšky! Aby se rychle vzpamatoval.

0 0
možnosti
KS

Karel Soják

8. 6. 2009 15:06
tohle si neodpustím

Následovalo parkování před vysokoškolskými kolejemi, při kterém jsem

nevěřícně zírala, jak se s každým mým posunem směrem vpřed, zvedá

vedlejší auto přímo úměrně směrem vzhůru.

...........

cože?;-D vůbec jsem nepochopil, co se tam dělo. Jakože pri couvání se auto vedle zvedalo? Já asi nemám mozeček na to, abych to pochopil.

0 0
možnosti
V

Valentyna

8. 6. 2009 16:53
Re: tohle si neodpustím

no taky mi to trvalo, ale pak mi došlo, že ho asi nějak odsunovala při tom parkování:-P

0 0
možnosti
P

Podrazza

8. 6. 2009 14:39
Za volantem, pod volantem...

Taky znám pár ženských kt. začínaly v tom stylu, že se při zajíždění do garáže nenamáhaly ani otevřít vrata, ale teď nemají s řízením problém.  Ale možná opravdu vyjímka potvrtuje pravidlo :) Vzpomínám když jsem měl jednou v autoškole jízdy, jak za volant sedla nějaká vyzáblá blondýnka, připoutala se a symboly na řadící páce okomentovala stylem "1,2,3... R... to je jako pořád rovně?" Načež postarší instruktor dostal podivný tříminutový záchvat, kdy nebylo poznat jestli se směje nebo brečí... Ale možná se dočkáme že jednou některá automobilka začne vyrábět "blond compatible car".:-)

0 0
možnosti
DB

doktor_bota

8. 6. 2009 14:44
Re: Za volantem, pod volantem...

;-D;-D;-D

0 0
možnosti