Diskuse

Babyboom

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

vit.kucik

27. 6. 2009 21:13
hmmm...

...asi bude opravdu lepší, když budete dál jen sportovat...

P.S. ... tím "smrádětem" jste kdysi byla taky... jen jste měla více štěstí, že Vaše maminka asi neměla na ně stejný názor jako Vy... :)

Přeji hodně sportovních úspěchů...

0 0
možnosti
M

mischplysch

23. 4. 2009 14:25
Děti -to znám

Jo, taky jsem děti dlouho nemusela, do kočárků jsem nikdy nepotřebovala nahlížet a už vůbec netoužila si je povozit, ponosit a pod. Malé děti mě svého času spíš rozčilovaly, protože nám kazily zábavu a byly rozcapené a já jsem nechápala, proč ty rodiče nic neudělají a říkala jsem si, že moje děti teda tohle dělat nebudou a že jestli děti, tak hodně za dlouho, protože takhle dopadnout nechci.....:-)

Jenže vlastní dítě tohle všechno může dost změnit. Do kočárků už se ráda i kouknu, miminko si pochovám a děti mám ráda, i ty cizí, i když ne všechny :-). Taky už chápu, že ne vždy je dítě rozcapené, někdy může být i unavené nebo cokoliv jiného, tak prostě zlobí a ne vždy je v silách rodičů s tím něco udělat.

U mě bylo vlastní dítě obrovský posun, tak třeba se vám to přihodí taky :-)

0 0
možnosti
ZJ

zedsdead, baby

23. 4. 2009 13:24
super

:-)kamarádi mají čtyřměsíčního Hráška,(je skvělej, chláme se komukoliv, čemukoliv, kdykoliv, kdekoliv...) a tak třeba jednou potká tu Fazoli a...Mendel si bude muset ty svý zákony trochu poupravit.

0 0
možnosti
PF

jakub7

23. 4. 2009 7:51
..

Kdyby se to (dite) dalo nekde koupit, fakt se mi jezej vsechny chlupy pri predstave, ze to rvouci monstrum budu taky za par let muset mit.. :)

0 0
možnosti
AH

nyny.

22. 4. 2009 14:04
checht

kdybyste nečetla bulvár a ženské časopisy, žádné in a out by pro vás neexistovalo, ostatně mám pocit, že krom opravdu dutých hlav pro většinu lidí ani neexistuje.A děti checht no viz níže.;-D

0 0
možnosti
AA

Saša

22. 4. 2009 12:51
Kojení je IN.

Kojení je ve velké módě už nějakých 65 milionů let. :-)

A cizí děti jsou vždycky otravní a nevychovaní haranti. To jen vlastní děti jsou ta zlatíčka, roztomilá a k zulíbání.

0 0
možnosti
JK

pesimistka7

22. 4. 2009 11:34
Myslím že by končně mělo začít být "IN"

kašlat na to řešit co je "IN" a žít ;-);-D. Každopádně ňufňání na cizí děti z Vás nedělá supermatku, stejně jako když se budete cizím dětem vyhýbat, nebude z Vás nutně Herodes. Mám děti, ale i dnes nesnáším, když mi své dítě někdo téměř "násilím" cpe, ať si je pochovám a já bych to naopak nikdy neudělala někomu jinému. Jestli rodinu chcete, sama uvidíte co s Vámi udělá těhotenství, hormony a až miminko poprvé uvidíte atd, atd. Možná se také stanete "ňufnou", ale možná taky ne, ale jak píšu výše, není to žádné měřítko ani lásky k dítěti, ani kvality matky. Takže klid, krásný den a karma i za Váš přístup k "INům" a "OUTům";-D.

0 0
možnosti
KR

camca

22. 4. 2009 10:46
pobavení

:-) pobavila jsem se, dík. Musím uznat, že cca do 26 let jsem měla dost podobný názor na děti, teď v 29ti je to trochu jiný, s kámoščiným synátorem rok starým jsem "jedna ruka", i od dětí známých neprchám a umím si dost dobře představit, že i my budeme mít mrně včetně pos...plín.

0 0
možnosti
MN

Kajle78

22. 4. 2009 10:51
Re: pobavení

mě je 30, svoje dítě už mám a cizí děti dál nemám ráda a nemyslím, že se to někdy změní:)

0 0
možnosti