Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hafusak2

30. 3. 2012 10:02
Plním svůj slib a vracím se zpět.

Bohužel musím konstatovat, že tu žádná nová myšlenka nepřibyla. Stále jen omílání stejných frází o tom, co bylo před desítkami let a strašení tím, že by se tyhle doby mohly vrátit. Je to pitomost, tyhle doby se už nemají šanci vrátit.

Osobně vidím to odmítání koalice s KSČM někde úplně jinde: Je to velká strana a kdyby vstoupila do vlády, tak by jí podle její velikosti muselo připadnout dost ministerstev a dalších funkcí. Ovšem o to méně by se dostalo na ostatní a na trpajzlíky jako jsou třeba VV by se nedostalo nic. Takže je lépe strašit lidi neexistujícím komunistickým nebezpečím nežli připustit ztrátu části vlastních korýtek. Rv

0 0
možnosti
S

sibidlo2

30. 3. 2012 10:33
Re: Plním svůj slib a vracím se zpět.

seš si jistej, že bez tebe nemůžem bejt?

0 0
možnosti
MK

sisemen

30. 3. 2012 9:43
a co takhle

zrušit VŠECHNY politické strany, nebo je postavit na úroveň spolku chovatelů domácího zvířectva?

Žádná z nich totiž nevidí přes horizont stávajícího volebního období a normální občan a jeho život je jim šumafuk ;-O

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

30. 3. 2012 7:36
Socialisté, zrušte zákaz spolupráce ČSSD a KSČM

to vypadá jako poslední přání tohoto důchodce na smrtelné posteli.

1 0
možnosti
MK

Bob-an

30. 3. 2012 1:03
Lidi by predevsim nemeli volit CSSD

a dalsi strany, ktere se prokazly svoji neschopnost (coz jsou snad vsechny v soucanem parlametnu). Neni nic neobvykleho ze se dominantni levicove ci pravicove strany stane strana mala nebo uplne vypadne a nahradi jina, s trochoustesti lepsi.Staci se mrknout naslovensko, treba Ficuv SMER orzhodne nebyl po orzpadu ceskoslovenka dominantni levicovou stranou.....

3 0
možnosti
JL

uumaa

30. 3. 2012 0:08
Socialisté

Nic nerušte! Byla by to vaše sebevražda!!!

1 0
možnosti
H

hafusak2

29. 3. 2012 23:35
Lidi, mám vás rád,

ale už se mi chce spát. Mrzí mne, že kdekdo se ani nesnaží koukat trochu dopředu a furt a furt omílá, co tady bylo před X lety, případně co je na druhé straně zeměkoule, kde mají úplně jiné starosti, dějiny, kulturu, politický vývoj atd.

Mějte se hezky, dobrou noc a pokud tady tenhle článek ještě zítra bude, tak se k němu vrátím.

2 0
možnosti
SS

albertan_bear

30. 3. 2012 0:04
Re: Lidi, mám vás rád,

Kdyz by vam ukradli majetek, pozavirali pribuzne ... vy byste si s nimi zacinal, ja tedy ne ...:-P

2 0
možnosti
VH

Totedyne

29. 3. 2012 23:24
nechal bych to být, jak to je

Já jsem člen ČSSD, takže vím, že názor zrušit Bohumínské usnesení zuřivě zastává část členstva ČSSD. Proč se ale nemluví o Hradeckém usnesení, které zakazuje vládní koalici s ODS ? Tam to samozřejmě nikomu nevadí. Osobně nechápu, že si někdo myslí, že by KSČM byl lepší partner. To má zastupovat ČR v NATO nebo EU komunistický ministr ? To se mají žáci učit dějiny podle osnov komunistického ministra školství ? Nebo mají komunističtí ministři připravovat ministerské vyhlášky podnikatelům ? Nemyslím si, že by vládě ČSSD byli posilou, spíš by mohli nadělat hodně ostudy. Viz Francie, tam taky nakrátko vládla koalice socialistů s komunisty, socialisté se pak museli zachránit tím, že komunisty vykopli pryč. Komunisté pak trvale ztratili volební přízeň, bohužel ve prospěch extremní pravice.

3 0
možnosti
P

pithart

29. 3. 2012 23:35
Re: nechal bych to být, jak to je

No jo, ale poraďte koho volit? ČSSD sama o sobě je úplně bezbarvá, nevím ani vlastně co chtějí a oni to nikde neříkají. Na Kalouskovo TOP nejsem zvědavý, ODS ne, komunisty vůbec ne, VV nebo zelení jsou fuj. Něco se musí změnit, to je jasné. Ale proč to nenabízí ČSSD? To není výtka na vás osobně jako člena, to je jen povzdech.

1 0
možnosti
E

elxter

29. 3. 2012 22:45
...

Docela rozumný text. Nicméně vybrat si stranu, kterou volit, to bylo vždy o vybírání menšího zla - to ano. Ale tady je i to menší zlo (tj. komunisti a hlavně kalkulace s vítězstvím levice v příštích volbách), tak velké, že mě z toho skoro mrazí.

1 0
možnosti
P

pithart

29. 3. 2012 23:28
Re: ...

No jo, já jsem typický středový volič, nerozhodný do poslední chvíle (taky už jsem volil "nejmenší zlo"). V momentě, kdy se socdemáci spojí oficiálně s komunisty, budou pro mě nevolitelní. To prostě neskousnu.:-/

1 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

29. 3. 2012 22:16
Nerevoluční budování socialismu je nesmysl a tak sbližování

se socany by byla chyba. Já o to rozhodně nestojím. Nevěřím jim a jsem si jistá, že socan je schopen klidně s pravičákem se podělit o vládu. Dokonce je podezírám, že je to jejich plán. Komunisté si musí zachovat svou pevnou levicovou platformu a až socani vyhrají volby a budou mít ve Sněmovně nějakých 90 křesel, tak je svými hlasy držet pevně na vodítku a dovolit jim hlasy komunistů, jen malý výběh. Těch 22 roků v poloilegalitě nás velice vyškolilo a pravičáci se už nesmějí z kolen zvednout. Prosadíme na to zákony, protože jestli ještě Kalousek s Drábkem dva roky vydrží, tak jak se před prostým občanem řekne "PRAVICE", tak se osype, opuchne a vůbec dostane alergický záchvat.

2 0
možnosti
RH

Kruton

29. 3. 2012 22:29
Re: Nerevoluční budování socialismu je nesmysl a tak sbližování

Hafusáku, tady máte ten demokratický komunismus. Komunismus je buď nedemokratický nebo není komunismem. ;-)

0 0
možnosti
RH

Kruton

29. 3. 2012 21:43
socialisti a komunisti

komunismus a sociáldemokratismus jsou projevy socialistické ideologie, začátkem minulého století se komunisté oddělili od sociální demokracie (nebo to bylo spíš naopak), která se demokratizovala, pokud se komunisti skutečně demokratizují, tak se z nich stává socdem. Proto je otázka času než se obě varianty opět sloučí v jeden širší proud, jako se tomu stalo v jiných zemích.

1 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2012x
Konzervativec, Euroskeptik podporující tržní hospodářství, ale se sociálními ohledy k těm skutečně(!) potřebným

Seznam rubrik