Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

25. 1. 2011 10:34
víte,

já už jen čekám, až naši zastánci menšin doženou věc do takových estrémů, až se leknou i ty samy menšiny. pak budou o rasizmu vyřvávat jen početní úředníci a aktivisté, kteří si z rasové politiky udělali výnosný kšeft. takže to skončí tak, že do rasistů si budou nadávat dva bílí tuzemci, zatímco barevný cizinec si bude ťukat na čelo, co že to řeší za blbosti. jinak naprosto souhlasím. mlo by jít o rovnost nikoli o zvýhodńování. a stát by měl dohlédnout na vymahatelnost práva pro všechny bez rozdílu.

0 0
možnosti
LV

Větva

24. 1. 2011 16:57
...

R^

0 0
možnosti
DM

dvdmchl

24. 1. 2011 11:54
Je dobré si uvědomit,

že pozitivně disktiminováni nejsou pouze cikáni, ale také ženy, tělesně postižený, nebo třeba válečný veteráni. Podívejte se na problém pod touto optikou. Opravdu myslíte, že neexistují skupiny lidí, které zaslouží větší ochranu? A pokud ano, proč cikáni ne?

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

24. 1. 2011 12:00
Re: Je dobré si uvědomit,

protože výsledky neodpovídají nákladům.....upřímná snaha se nehodnotí...hodnotí se výsledky....a ty říkají: "Vyhozené peníze z kapes těch odpovědnějších bez adekvátního zlepšení těch neodpovědných";-)

0 0
možnosti

lubossula

24. 1. 2011 9:31
mel bych dva dotazy

na autora. Byl jste v tom muzeu? Pokud ano, co konkretne vam prijde ze nevystihuje realitu

0 0
možnosti
JR

janulator

24. 1. 2011 19:32
Re: mel bych dva dotazy

Byl jsem tam ještě před jeho otevřením a proto ta má poznámka při jeho otevření. Kultura nejsou jen obrázky, ukázky ručních prací a fotky z festivalů. Kultura národa, či etnika je také jak se chovají ve společnosti, zda respektují lidská práva, zákony a z nich vyplývající povinnosti, zda si váží druhých lidí a respektují výsledky jejich práce, neobtěžují hlukem v nočních hodinách okolí, zda mají příslušníci etnika zažité základní hygienické návyky.atd.

Ač nerad, ale vyprovokoval jste mne: Když se Museum otevíralo, tak dům vedle měl zabarikádovaný vchod stejně tak dům cca 150m od Musea na rohu Francouzské a Cejlu. Oba domy měly vytrhaná okna, urvané rýny, dvory plné odpadků.To je bližší současné realitě

K článku mne vyprovokoval stav, který nastal působením idealistických politiků a kavárenských zastánců lidských práv, kteří vsugerovali tomuto etniku, na co mají právo a zapomněli stejně energicky připomínat, že soubor práv musí být vyvážen souborem povinností. Jinak to nefunguje!!!

0 0
možnosti
P

pěnice

24. 1. 2011 9:16
Poměry se změní,

až si zvolíme takovou stranu,která si bude vážit všech svých občanů a nebude protežovat jen jednu skupinu na úkor většiny. Ale to nepůjde,dokud tam jsou u vesla dvě největší strany,které pracují jen pro sebe a své peněženky.

0 0
možnosti
MR

iluminat

24. 1. 2011 5:14
mam podobne vzpominky kdy cikani byli jen cikani

jen cikani a nikdo vcetne jich s tim problemy nemeli. A vsude na Zapade kdo rekne neco rozumneho a ne-PC, at uz v Cesku o cikanech (dnes romech) nebo o muslimech je roznesen na medialnich kopytech, i tady v Americe, a ja zasnu, kdyz lidi uz toho PC maji az do zadele, ze jeste se nenasla strana ktera by otevrene toho vyuzila. Obcas se najdou politici, ale jsou sami. Neni to nejake spiknuti, ale obycejna lidska blbost a bezmozkove korytarstvi ktere se casem vymsti vsem.

0 0
možnosti
T

tostak

24. 1. 2011 5:00
Nase vlada je vylozene rasisticka

Na zaklade rasoveho rozliseni sikanuje bilou vetsinu a protezuje dane etnikum, kteremu za penize danovych poplatniku zajistuje vysostne postaveni ve spolecnosti a to i pred zakonem...

Pozitivni diskriminace neni nic jineho nez diskriminace. Nezijeme v demokracii, tat toti diskriminaci neepripousti. Lide pracujici a platici dane jsou u nas diskriminovani jenom pro barvu pleti..

Odpurci protezovaneho etnika nejsou z velke casti zadni nackove, ale slusni lide. Jsou to naopak levicove multikulturni organizce, krmene z penez danovych poplatniku, ktere zasevaji a podporuji nenavist mezi obcany a ktere se tak svym jednanim jednoznacne zarazuji mezi extremisticke.

Volime si vlastni nepratele.Volime si ty, kteri nas okradaji ve prospech tech, kteri nas a nase deti ohrozuji. VOLIME SI SPATNE!

0 0
možnosti
KT

Ježikača

25. 1. 2011 10:45
Re: Nase vlada je vylozene rasisticka

už jsem také přemýšlela, jestli by právník v podobném zvýhodňování nenašel podklad pro trestní řízení. jestliže někdo propaguje rasismus, ať je potrestán. takže šup, šup se všemi aktivisty a ministerstvem pro menšiny za katr.;-)

0 0
možnosti
T

tostak

24. 1. 2011 4:57
cele to levicacke multikulti silenstvi je postavene na hlavu

Na jedne strane multikultipaka sni o jakemsi sedem mixu - spolecnosti bez valek a sporu, kde se vsichni budeme milovat bez rozdilu narodnosti, rasy,etnika a nabozenstvi a na druhe strane delaji vsechno proto,aby k tomu nedoslo.

Jak muze nejaka statem dotovana organizace chtit zacleneni treba cikanu do spolecnosti s tim, ze jejim prvnim krokem je jejich vycleneni ze spolecnosti?

Cely levicacky multikulti ulet neco jineho hlasa a paradoxne pak k prosazeni cile dela pravy opak.To vse za obrovskych nakladu na ukor domaciho obyvatelstva a jeho sikany ze strany vlady...Jedine reseni je zruseni parazitnich,drahych a kontraproduktivnich multikulti organizaci a nasledne durazne lpeni na dodrzovani zakonu nasi zeme i s tresty za jejich poruseni. A to neni jenom muj navrh.Stane se to i beze me.Stane se to i v pripade, ze by bylo treba 99% obyvatel proti..

Sny nas jednoduse nezivi a realite nelze uniknout.

Dodam jen, ze vetsina cikanu u nas jsou imigranti take.Po valce jich u nas zustalo asi 600.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

25. 1. 2011 10:46
Re: cele to levicacke multikulti silenstvi je postavene na hlavu

R^

0 0
možnosti
ZPRZ1AV

za pravdu rád zaplatím 100 a víc

24. 1. 2011 2:32
vseho do casu, vsichni narceni

budeme brzy ocisteni ;-) s protistranou to bude ale horsi

0 0
možnosti
JK

myspulin2011

24. 1. 2011 1:42
tak to vidím já

Je jednodušší nás označovat za rasisty,než připustit ,že nám tu dělají bordel a zatočit s nimy už pořádně!

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2012x
Konzervativec, Euroskeptik podporující tržní hospodářství, ale se sociálními ohledy k těm skutečně(!) potřebným

Seznam rubrik