Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

viet

22. 1. 2012 13:34
To jsem netušil

Tož, to jsem netušil, pane Ráži, že ohromné zadlužení USA vzniklo za bila Clintona. Ten přebytek, s nímž předával vládu Jiřímu Křovákovi (anglicky G.Bush) si asi vymyslel? Bill Clinton, jak vzdělanější vědí, vyvinul velké úsilí, aby srovnal dluhy, zejména po reaganomice. Ovšem Bush ml. překonal i Reagana, což je zcela rovno zázraku.

Doporučoval bych něco jako univerzitu třetího věku. Možná to zabrání psaní hloupostí:;-)

1 0
možnosti
JR

raz

24. 1. 2012 19:42
Re: To jsem netušil

Clintom zadělal na průšvih dalším vládám stejně jako to udělali Paroubkovi socialisté u nás. Statistiky zadlužování se nesmí brát v čase minulém, ale budoucím, kde se následky experimentů minulé vlády projeví. Když budete hodnotit Paroubkovu vládu stejným kriteriem jako hodnotíte vládu Clintona, tak by byla vládou ekonomicky hodně úspěšnou. Na poslední chvíli socialisty schválený balík zákonem nařízených mandatorních výdajů, které děsně zatížili rozpočtové plánování Topolánkové vlády se ve statistikách Paroubkovy vlády také neobjevilo.

Dokud americká ekonomika šlapala tak se sociální inženýrství Clintonovy administrattivy neprojevovalo. Ale stačila docela malá disproporce na přehřátém realitním trhu a vše se zhroutilo. Nebo si myslítem, ža za tisíce exekucí na předlužené americké domácnosti může Bush? To snad ne!

Podle mnohých z těch kdo odmítají vnímat realitu , tak za evropskou krizi mohou darebáčtí pravičáci a bruselští sociál-inženýři v tom jsou nevině, není-liž pravda?

0 0
možnosti
C

certik_bertik

22. 1. 2012 12:56

na to že za Clintona míra zadlužení USA dost klesala;-)

0 0
možnosti
VP

vojcek_p

22. 1. 2012 17:29
Re: až

To je sice pěkné, ale zároveň Clinton zadělal na finanční krizi těmi špatnými hypotékami.

0 0
možnosti