Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč nejde otevřít obsah samotné int. adresy? Na adresu všech diskutujících: jste zpozdilí, protože arabský svět ve válkách o ropu dostal pořádně zabrat od US army. Použitím zbraní hromadného ničení odstranili nejen jejich armádu téměř do posledního muže za VAŠEHO SOUHLASU, při dobývání Bagdádu na ulici leželo tolik obránců, včetně DĚTÍ, že prvosledové jednotky amerických útočníků nemohli ulicemi projít! Tak to popisovali američtí vojáci v dopisech rodičům, kteří dopisy předávali Michaeli Moorovi, jenž z nich napsal knížku: Uvěří nám ještě někdy? Jsou to dopisy z fronty mladých kluků. Výběr jsem sestavil pro blog na idnes, ale byl jsem vámi odsuzován! Je autorem bestsellerů Hloupí bílí muži a kde domov tvůj...? Strašná pravda je vysoce uznávaný televizní seriál-ten bychom potřebovali vidět!

Popravený Saddám Husain chtěl udržet ropu pro Araby, jenže Bush v oválné pracovně sestavil program pro vyvraždění jeho příznivců do posledního muže! Úžasný starodávný zavodňovací systém kolem řek v Mezopotámii nechal rozbořit, spustil sankce a nechal zbídačelé obyvatelstvo hladovět tak, že zemřelo půl milionu dětí do 5 let. Vdovy neměly obživu a bezcílně se toulaly zpustošeným krajem. Země s obrovskými zásobami ropy      (Američani ihned těžili!) ztratila možnosti dnešního světa-podle gen. tajemníka OSN. Na RSS najdete článek Drsný výčet americké civilizace!! Přemýšlejte!!

ISIL je pouze lidové hnutí vyjadřující beznaděj života v tomto světě, který jim vše vzal!!

0 0
možnosti
JR

J53a15r97a 68R21a19n40k

3. 10. 2014 2:36

Bacha Bazi in pashtunistan Afghanistan Shame! - YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=EiIXag9mBeQ

Sep 23, 2013 - +JD Bassi No! you're people are the leaders of the taliban! and you "sikh" who started this 'bacha bazi' its known that your men are pedofiles.

Bacha Bazi - Huffington Post

http://www.huffingtonpost.com/news/bacha-bazi/

Bacha Baz: Afghanistan's 'Widespread, Culturally Sanctioned Form Of Male Rape' ... 'Dancing Boys Of Afghanistan': Bacha Bazi Documentary Exposes Horrific ...

'Dancing Boys Of Afghanistan': Bacha Bazi Documentary ...

http://www.huffingtonpost.com/.../dancing-boys-of-afghanist_n_548428.html

Jun 22, 2010 - "The Dancing Boys of Afghanistan" exposes the horrific practice called Bacha Bazi, in which young Afghan boys are sold to warlords and

1 0
možnosti
MM

Zvěrstvo, hrůza a šílenství. Zlo v lidské podobě zvané islamizace, které vykonávají psychopatičtí sadisté.

2 0
možnosti