Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To jsem z toho jelen ( s laněmi)-

1 0
možnosti
Foto

Tak už i vy, Ivano? Další laň, která oznamuje, že je ode dneška jelen?

0 0
možnosti
JP

Moc jsem se pobavil, Viléme Ale cítil jsem, že přeci jen trochu tyto naprosto seriózní výzkumy zesměšňujete. A to není hezké. Doufám, že to bylo bezděčně a nikoli se zlým úmyslem. Jinak by to mohlo být vnímáno jako pokus o narušení naprosto perfektního řetězce: rodina zjistí, že má dítě naprostého, ehm, prosťáčka. Odešle ho na školu pro budoucí výzkumníky, kde vyučují pouze stejně vypatlaní profesoři, aby nějakým svým vyšším IQ prosťáčky neiritovali. Už názvy diplomových prací jako Vliv reklamy na surikaty nebo Elektromobilita chroustů napovídá leccos o odvážné vzdělávací politice takových univerzit. Po obdržení titulu Mgr. (Mistr grantů) mířili absolventi do praxe. Protože tito vysoce erudovaní odborníci k úžasu všech ze 100% končili na pracáku, byl přijat rozsáhlý celosvětový grantový program, který konečně jejich unikátní vzdělání ocenil. Tak jsme naštěstí nepřišli o kardinální objevy, z nichž některé zmiňujete. Já osobně si nejvíc slibuji od výzkumu na urychlovači částic Progress se sídlem v Bruselu, kde spousta Mgr. již léta pracuje. V urychlování tam dosahují ohromujících výsledků. Tam je budoucnost, Viléme!

1 0
možnosti
Foto

Josefe,děkuji za koreferat k mému referátu. Teď ještě dostat ten grant. Témata máme

0 0
možnosti
Foto

Viléme! Už bezmála tři roky vědecky zkoumám vliv mužského hlasu na ženské sexuální vzrušení. Jde o barvu a výšku. A už mám zajímavé poznatky. Potřebuju teď od Tebe radu, kam se obrátit kvůli grantu!

2 0
možnosti
Foto

Díky.

Jinak, Jarmilo, prý už nějaký takový výzkum proběhl. Už si však nejsem jistý, zdali předmětem výzkumu byl mužský hlas nebo mužský jazyk

2 0
možnosti
TG

Viléme! Ohledně těch pokalených aut bych měl návrh na výzkum:

Jsou pokálená víc auta se spalovacimi motory než elektrická?

Pokud ano, může jít o ekologický cit u ptactva?

1 0
možnosti
Foto

Evropští ptáci budou zásadně kálet víc na auta se spalovacím motorem. Díky Tomáši.

1 0
možnosti
Foto

Viléme, samé důležité výzkumy. Třeba tu teorii o kalení na auta podle barvy mohu potvrdit. Naše červené rozbité auto odstavené na trávníku je pokálené stále. Šedé stojící v garáži nikoli.

2 0
možnosti
Foto

Tak to mi hlava nebere

1 0
možnosti
MP

Jako někdo, kdo dělal (nepíšu pracoval, ale to bych asi nenapsal u žádného svého zaměstnání ) 15 let ve výzkumném ústavu, potvrzuji, že máš pravdu. Ale ona spousta "prací" dnes řeší spíše ne/zaměstnanost, než že by to bylo opravdu potřeba. Mělo by se vyzkoumat, co budou dělat ti lidé do těch 80 nebo kolika to bude. To by byl grant .

1 0
možnosti
MB

Zkoumání je nutné. Objeví se Německo v reces. S odchodem firem se 100 letou tradicí. Jaký se dá očekávat vývoje u nás? Člověk nemusí být žádný ekonom, prognostik.Vždy platilo - "Se zpožděním to, co se děje tam" ...

EU páše elegantní sebevraždu. Pacient je v křečích. Zásoba umělé výživy - Dotací, se tenčí. Obrana existuje, k něčemu se přilepit Tak budeme předběhnuti snadněji. Činnost hada na stromě je reakcí správnou. Jde s dobou. Pak, že ty výzkumy jsou k ničemu ? ...

1 0
možnosti
Foto

Taky v poslední době přemýšlím nad činností stromových hadů

1 0
možnosti
Foto

Úplně nejnovější grant byl vypsán na výzkum vlivu spisů Václava Klause na sexuální život jepic.

4 0
možnosti
Foto

Soudil bych, že sexuální život jepic bude velmi krátký. Však nám to pan profesor vysvětlí Díky Václave

1 0
možnosti
Foto

Pobavila má vaša glosa do hlbín výskumu, ktovie k akým výsledkom by sa došlo, keby sa zisťovalo, koľko percent grantov sa získa na základe známostí či kontaktov. Pekný večer.

2 0
možnosti
Foto

Moc děkuji, Janka

1 0
možnosti
IL

I88v59a31n96a 76L98a30n72c30e

24. 7. 2023 20:59

Lidská blbost nemá hranic, důležité je, že peníze na tak "důležité" věci jsou. A důchodci zavřete klapačky, nevidíte, že si utahujeme opasky?

1 0
možnosti
Foto

Jo, Ivano, máte pravdu. Blbost a Vesmír jsou nekonečné Díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 285
  • Celková karma 23,85
  • Průměrná čtenost 1535x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik