Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes už jsou školy zavřené a některé se v pondělí zase otevřou ;-). Koronavirus jel po exponenciále už o prázdninách, akorát se to celé maskovalo. Školy není nutné zavírat, zavřou se samy - buď z nedostatku žáků nebo učitelů, žádný pokyn od božstva nebude potřeba. Zahlcení systému je otázkou dnů a zavření škol bude jen další křečí.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu. Školy jsou dnes zavřené;-)

0 0
možnosti

Už na jaře bylo jasné, kam to spěje. A vše, co se i nyní děje, jde podle přesně naplánovaného scénáře, bohužel ...:-/

0 0
možnosti

Problém je, že zavření škol řeší jen omezení kontaktu dětí ve škole. Ale kontakty venku nikoli. Aby toto nařízení mělo smysl musel by jste dětem zakázat vycházet z domu. Protože jinak se budou normálně scházet a tvořit skupinky dál. Tomu se nedá zabránit.

0 0
možnosti
Foto

Budou tvořit skupinky, ale ne velké skupiny. Ale jde hlavně o to, že by se nemělo tak složitě otvírat něco, co se brzy zase zavře /a to bude beztak brzy/.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

První stupeň už z podstaty věci by měl zůstat jak je, ale od druhého stupně výš by měli mít rodiče na výběr, jakou formu vyučování si zvolíR^

0 0
možnosti

ono to tak stejne dopadne, Vileme

jen pred volbama se to zrovna moc nehodi, proto ty soucasne tanecky

3 0
možnosti
Foto

Ono je to tak trochu šerm "do první krve". Díky, Marku, za návštěvu.

1 0
možnosti
Foto

děkuji za odkaz:-)

0 0
možnosti
Foto

Pandemie sice neřádí, to jen nás straší, aby si mohli přijímat zákony a opatření jaké chtějí. Ale jinak máte pravdu. Zavřením škol by se nic nestalo, protože ti co se chtějí vzdělávat by se dál vzdělávali a ti co nechtějí, by se stejně učili v reálném životě, tak jak se to děje, když opustíme školy.

2 1
možnosti
Foto

Ve třídě s třiceti žáky se učí i vyučuje těžko. To je fakt.

0 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 24,61
  • Průměrná čtenost 1555x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik