Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chce se mi teď z Vašeho článku tleskat, děkuji srdečně! Mluvíte mi z duše, navíc jsem se teprve dnes Vámi povznesená o sobě dozvěděla, proč volím "stejnou strategii", když najedu na černou sjezdovku 藍. A jestli stále platí, že jak na Nový rok, tak po celý rok, tak děkuji znovu, právě jste se totiž postaral o můj veselý celý nový rok ❤️✌️

1 0
možnosti
Foto

Tolik chvály si nezasloužím, ale udělala jste mi velkou radost. Takže i u mě bych si přál jak na Nový rok, tak po celý rok:-):-):-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, doba je stále ještě nejistá. Přeji Vám do nového roku více jistoty, klidu a pevné zdravíR^

1 0
možnosti
Foto

Taky Vám přeji zdraví a spokojenost v novém roce:-)

1 0
možnosti
Foto

Na obzoru plachta bílá! :-)

1 0
možnosti

Ja jsem treti davky usetren, jsem v Xi'anu a v Cine se prestalo ockovat. Jestli prijedu v cervnu do Evropy, tak to uz bude aspon ctvrta tecka :-).

Vse nejlepsi do noveho roku.

1 0
možnosti
Foto

Totéž přeji i vám.:-) Jen nezapomeňte na moudrost, kterou tuším řekl Svěrák ve Vratných lahvích. Bez loučení nemůže být vítání, či tak nějak. V tomto případě nemůže být čtvrtá tečka bez té první, druhé a třetí. Jinak děkuji za návštěvu.

1 0
možnosti

T10o51m33á77š 24G66a87y66e70r

31. 12. 2021 17:44

R^Tak vidím, Viléme, že jsme oba, Ty i já , poslední blogy tohoto roku věnovali vakcínám. Napadlo mě, jestli bychom si od 3. či 4. dávky neměli chodit pro ně třeba na benzínku a neřidiči k holiči nebo do mlékárny.

1 0
možnosti
Foto

No, dnes si ty tři dávky dopřeji, když je ten Silvestr. :-):-):-)

1 0
možnosti
Foto

Jen tak na okraj, ruská ruleta se hraje s revolverem a ten má bubínek a tam je místo na pět nebo šest nábojů, záleží na značce. To jen tak, aby to s tou tečkou klaplo. Ale je jasné, že když si ten osmý necháte v kapse, tak to bude hra na jistotu. Takže přeji štěstí v tom nadcházejícím roce.

1 0
možnosti
Foto

Já vím, ale ale šest ku jedné mi připadalo strašně drsné. Taky vám přeji štěstí a zdraví v příštím roce.

0 0
možnosti

Napsal jsi to hezky, Viléme :-). A já - ač občan druhé kategorie - bych Ti chtěl popřát vše dobré a pevné zdraví do nového roku. A ovšem také inspiraci k Tvým skvělým blogům, které tak rád čtu.

6 0
možnosti
Foto

Miroslave, děkuji ti za přání. Rovněž já ti přeji všechno nejlepší a těším se na tvůj další blog.

1 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 1530x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik