Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nj. Kdyby naši předci pragmaticky umlčeli všechny menšinové idealisty a donutili je sklopit podpatky před mocenskými a hospodářskými obry, tak bychom dosud věřili, že je Země placatá, nebo bychom pořád byli součástí Rakouska - Uherska bez práva na sebeurčení. A tak je to správné, tak to má být.

2 0
možnosti
JK

Přesně. Co nám jako ČR přineslo několik let trvající patolízalství vůči Číně. Jen se velmoc utvrdila v přesvědčení, že si s námi může vytřít zadek kdy se jí zachce. Uznají snad reklamaci předražených hadříků místo roušek? Naše vláda se na letišti klaněla až k zemi s plnými ústy keců o vynikající bratrské spolupráci a ejhle nejspíš nám prodali odpad co nikdo nechtěl. No a za skutečnou nezištnou materiální pomoc z Tchaj-wanu poděkoval až Vystrčil.

10 0
možnosti
Foto

K čemu nám to tajtrlíkování vlasně bylo? Stačí jeden Koněv v lapidáriu nebo návštěva na Taiwanu a je vše v háji.

1 0
možnosti
MB

„Jsme tady proto, abychom sdíleli stejné hodnoty a abychom navázali vzájemně výhodnou ekonomickou, hospodářskou, vědecko-výzkumnou spolupráci a abychom potvrdili, že jsme suverénní, samostatnou zemí,“ řekl Vystrčil ...

čínský ministr zahraničí Wang, mu sdělil - Nicotný učiteli matematiky ! Překročil jsi červenou čáru“ ! Za touto, 1 + 1 = není 2 ! „Zaplatíš vysokou cenu“ ! Jistě, i u nás v ČSSR, mnozí přivykli, že 1 + 1 = 3, ba někdy i 4 ! I pozdrav, matematice čest = 1 + 1 = 6 ! ... :-)

5 0
možnosti
Foto

Inu kdo se ponižuje bude ponížen.

2 0
možnosti
JK

Tak tyhle jízlivé srandičky se bolševikům a jejich patolízalům asi líbit nebudou. ;-D

4 0
možnosti
Foto

třeba se budou smát až si málem polijí klávesnici kávou;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 24,61
  • Průměrná čtenost 1555x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik