Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Tak vidite pane Vilém Raveku. (doufal ve spravnem oznaceni). Celkem slusny clanek.

Vsak moje pripominka je poukazani na tu funkci, kde dnesni drzitel nas vsechny "oslnuje". Nekolikrat jsem konstatoval o zbytecnosti teto funkce. Uz jeji vznik, nam dava podnet nemit ji v teto podobe. Byla to jedina funkce, ktera se dozila upravy z Ustavy Rakouska/Uherska. To jen na pripomenuti. Ta uprava vytvorila neco, co je paskvilem v demokratickem state. Posudte podle historie. TGM byl pravnik a filozof a jej hodnotim jako drzitele CSR po tech 19 let. Dalsi byl rozpulen Hitlerem a Stalinem. O panu Hachovi nebudu psat.

Pak prisli ti udernici komunismu v cele Gottwaldem, pak Zapotocky, Novotny, ktery se zapomel nechat znovu zvolit podle Ustavy, Svoboda a na konec i ten slovak Husak, ktery to dotahl az do konce komunismu u nas. Havel, Klaus st. a Zeman jsou ti predstavitele dneska. Sam si muzete udelat predstavu o dulezitosti techto osob v teto funkci.

Sam ocenuji jeji dulezitost pri kladeni vencu, jmenovani generalu a dalsich, predavani post tem zaslouzilim a v neposledni rade,podepuje zakony a nekdy "keca" do politikeho vedeni statu.

Ale vazne. Spojenim funkci prezidenta s funkci premiera vytvorime funkci pro vedeni Ceske republiky. Jedna osoba s kterou svet muze jednat. To by byla funkce predstavitele Ceske republiky.

1 0
možnosti
Foto

děkuji za reakci a návštěvu

0 0
možnosti
JK

J46a84n 68K74y54š47k51a

2. 3. 2022 15:58

Ani nevíte, jak strašně se mýlíte. Prezident Zeman si svým projevem na poslední chvíli zachránil židli (hradní křeslo), vykryl úder, zalehl na matrace, kde potřebuje přečkat to nejhorší období, aby se pak poznenáhlu, spolu s Klausem, IVK, Okamurou, KSČM a celou tou prorusáckou pátou kolonu ať už placených nebo prostých užitečných idiotů, (i zde na blogu IDNES je jich jak máku) poznenáhlu vrátil ke své podvratné práci. Začne kritizováním "cenzury", pak kritizováním čehokoliv, co v budoucnu EU nebo Nato nebo USA udělá, život je složitý, vždy se něco najde. Nic jiného v tom nehledejte, a nenechávejte si zdát o nějakém odchodu na vejminek. Naopak, až opadne tahle válečná vlna, měl by se český parlament vrátit k "historické" roli obou posledních prezidentů a oficiálně je zbavit cti, odebrat jim vyznamenání a řády, znemožnit jejich budoucí státní pohřeb a Zemana samozřejmě "vyimpíčovat" z Hradu.

3 0
možnosti
Foto

Obávám se, že to nejhorší období jen tak hned neskončí a že se návratu ke starému Milošovi už nedočkáme. Ona ta zubatá čeká.

0 1
možnosti
Foto

Souhlas, dík R^.

3 0
možnosti
Foto

Já také velmi děkujiR^:-)

0 0
možnosti
Foto

Ani nevím, zda vůbec nějakého prezidenta máme.

6 0
možnosti
PB

Prezident Zelenskyj jedná buď s ostatními prezidenty, nebo s premiérem ČR. Dost vypovídající o důvěryhodnosti a postavení M.Z.

4 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 22,01
  • Průměrná čtenost 1530x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik