Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Jedno z mala dobrych cteni tady na blogu.

1 0
možnosti
Foto

Jane, děkuji. V diskuzích nejsem moc aktivní, ale pro pohodu v tom moři negace si chodím na váš blog /a blog vaší ženy rovněž:-)/.

0 0
možnosti
Foto

Hezké, Viléme. Včera jsem četla povídku, ve které muž skočil z okna proto, že přistihl ženu s jiným. Zcela nečekaně. Život se mu změnil z minuty na minutu, a on v té druhé minutě si dokázal vzít život. Zdá se mi to neuvěřitelné. Úplně nepřipravený spáchal sebevraždu. A ještě z takového důvodu... Váš hrdina se aspoň chystá delší dobu, ale podle mého názoru, ani on nemá tak závažný důvod, aby to musel skončit. Mnohé se dá napravit. Ale v hlavách lidí se odehrává ledasco. Hudba je fantastická.

1 0
možnosti
Foto

Velmi jste mne Jarmilo potěšila svým komentářem. Jsem rád, že jste si poslechla i hudbu. Je to hlavní hudební motiv z filmu Fargo.

0 0
možnosti
MP

Tak to je moc krásné, Viléme R^V. Dojal jste mě až k slzám. Ten závěr je opravdu silný.

1 0
možnosti
Foto

Miroslave, děkuji za příznivý ohlas. Bohužel nemám výtvarný talent, abych mohl text doprovodit tak skvělými ilustracemi jako vy.:-)

1 0
možnosti
JL

zajímavé téma, relativně největší počet sebevražd je v Rusku...

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu

0 0
možnosti
  • Počet článků 287
  • Celková karma 21,97
  • Průměrná čtenost 1525x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik