- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pěkně jsi to popsal, Viléme, takže i já, který jsem to nikdy nepožil, mám jakousi představu o chuti. Vzpomínám si však, že kdysi dílenští mistři v mé první práci si dávali jakousi černou břečku (snad ořechovou) nalít do té zelené a říkali tomu cikán v trávě.
O nic jsi ,Miroslave, nepřišel. Já to, přiznám se, požil a...slovy slovácké lidové "ještě včil sa stydím."
Vtipně napsáno, Viléme!
Zelenou nemohu hodnotit jako alkoholový lajk, jen mně napadlo, jestli ta oblíbenost nesouvisí s barvou dopravní signalizace: A jedéém!!!
. Díky, Tome, za ocenění. Ono je jasné, že se "zeleným údělem", hlavně tím evropským, někam jedem. Jde ale o to kam.
Zelená podvrstvená ajrlikérem se někde nazývá volské oko.