Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Vypadá to, že to bude stejné, jako se ženou inspektora Colomba. V každém díle všichni o ní mluví, ale nikdo ji neviděl...;-D

0 0
možnosti
LB

Když zhruba před týdnem paní Plítková ve svém blogu komentovala obsah článku v Lidovkách autorky MUDr. PhDr. Taťany Horákové, údajné ředitelky významné mezinárodní organizace a také zmínila, že článek redakce stáhla, zarazilo mě, že jsem o takové osobnosti ani její organizaci nikdy neslyšela. Tak jsem zapátrala a objevila článek z roku 2015, kdy tato žena vyzývala naši vládu, aby přijala 50 syrských sirotků.

Bylo to ve stejné doby, kdy tehdejší ministr financí Babiš plánoval přijmout větší počet uprchlíků, kteří by pomohli zlepšit situaci na českém pracovním trhu.

Pak se ukázalo, že tuto ženu nikdy nikdo neviděl, její organizace neexistuje, redakci Lidovek přišel článek Horákové z Úřadu vlády a vypukla aféra. Druhý článek, ten z roku 2015 už dohledatelný není, náhle zmizel.

2 0
možnosti
JJ

Pokud paní europoslankyně Šojdrová opravdu najde v Řecku nějaké syrské sirotky, které před ní nestihly jejich širší rodiny uklidit do bezpečí, tak zjistí, že se o tyto siroty starají příbuzní (či i nepříbuzní) a budou je bránit zuby nehty, aby byly vydány na milost a nemilost českému státu.

3 1
možnosti
Foto

To jako chcete říci, že v Řecku se o ně starají příbuzní? Kde jste to slyšel? A proč by je měli ti příbuzní chránit zuby nehty, aby nebyly vydány do Česka? Jako, že je jim v Řecku lépe?

1 0
možnosti
PK

Pan autor je asi bratr , možná dokonce v Kristu, vypadá to tak. Myslím, že paní poslankyně , asi jeho sestra, bo jí tak náruživě a láskou obhajuje chtěla asi zapůsobit na věřící. Ale víra v Boha nevede k tomu, že vypneme mozek. Já bych jako věřící zvažoval jednak to, jak se s křesťany zachází v muslimských zemích. A v případě argumentu "nastav i druhou tvář" bych se ptal, jestli tento princip platí i tehdy, když tím ohrožujeme nejenom svůj vlastní osud, ale i osud celého křesťanstva. No a protože jde o víru, zvolil jsem vážný ton a nikoliv výbušnou satyru pana autora....jinak pani Š si může odfajknout , splnila zadání před volbami ...;-D;-D;-D

4 3
možnosti
Foto

Co má v tuhle chvíli společného Šojdrová, kterou rozhodně "náruživě a s láskou neobhajuji" společného s uveřejněním přípisu PhDr.MUDr.Horákové v LN? z podnětu Úřadu vlády ČR?

2 1
možnosti
DH

Šojdrová totiž kandiduje do komunálu, tak "sirotky" hyenisticky využila před volbami, ona totiž v tom řeckém táboru byla na jaře, tak proč to rozjela až teď, já jí tedy její bohulibou činnost nevěřím a doufám, že jí to voliči spočítají napořád. Pošpinila naši republiku před světem a udělala z nás necity. Mimochodem, už lidovci ty sirotky našli? Žádní totiž neexistují, v Sýrii jsou jiné rodinné vazby, tam si široká rodina takové dítě vezme automaticky k sobě. A ti tzv. nedoprovázení mladí muži, tak ty vyslaly právě syrské rodiny do Řecka s tím, že se dostanou do Německa a v rámci slučování rodin se za nim dostane celá rodina. Toto potvrdila dokonce i taková proimigrantská reportérka ČT, která tam nyní byla.

9 1
možnosti
Foto

Klid, Darjo.Já vám váš názor, že Šojdrová z nás udělala necity tím, že navrhla přijmout syrské sirotky přece neberu:-)

2 0
možnosti
JK

J20a97n 47K30a33z29d55a

27. 9. 2018 12:59

R^ zasmál jsem se.

2 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 25,64
  • Průměrná čtenost 1564x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik