Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezký blog. Jsem také trumpeťák a amatér harmonikář. Večer sednu na lavičku a zahraji dvě nebo tři skladby sousedům na trubku, někdy u ohně na harmoniku. V okolí jsou lesy tak se to hezky ozývá.

1 0
možnosti
Foto

Nejsem starý, jsem teprve pár let třicátník. Ale "díky" technologickému pokroku a současné situaci už je nostalgik i že mě. Dětství bez internetu, mobilu a roušek je něco, co svým dětem budu asi těžko vysvětlovat, až trochu odrostou...

3 0
možnosti
Foto

Internet je velká změna, ale úplný zlom to nebyl. Teď to asi bude jiné. Díky za návštěvu.

0 0
možnosti

R^ Moc hezky jste to popsal! Jak to bude dál je těžko říct. Já si také myslím (a vlastně i trochu doufám :-)), že svět po Covidu bude jiný, než před ním.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Miroslave. Svět po covidu určitě bude jiný a v něčem možná lepší. Každá opulentní hostina musí jednou skončit.

1 0
možnosti
Foto

Věru, trefné, díky R^.

1 0
možnosti
Foto

Pěkné, pane Ravku! Krásný májový den. R^

1 0
možnosti
Foto

Viléme, Hynku, Jarmilo, článek paráda. Nejvíce jste mě potěšil trampskou boudou a tím, že si zahrajete rád i sám. Škoda, že nejsme si blíže (tak i tak), zahráli bychom si i spolu. Muzika, to je to, o čem bezpečně vím, že byla lepší za Husáka než po Husákovi. O sportu dám na Vás. A Viléme, jednomu v článku se divím: Myslíte si opravdu, že při početí mého dítěte mě povzbudila zrovna novomanželská půjčka?

1 1
možnosti
Foto

:-) To si určitě nemyslím. Já jsem v okamžiku, kdy jsem počal svou dceru, rozhodně také na novomanželskou půjčku nemyslel. Přeji hezký den

1 0
možnosti

Retroblog pro dříve narozené jako vyšitý. Jen k jeho počátku bych doplnil, že jako jeden z mnoha rodičů Husákových dětí jsem zažil invazi vojsk, přesvědčování , že zde žádná kontrarevoluce nebyla, také osobní účast na Václaváku pod koněm, když jsme je přehráli v hokeji (u Aeroflotu jsem nebyl). A pokračovalo to do období tvrdé normalizace ......vedené právě bývalým politickým vězněm panem Husáke,....karma za RB.R^

2 0
možnosti
Foto

Jestli myslím stejný zápas, pak si vzpomínám, že to skončilo 5:4 pro ČSSR a že to byl, hlavně závěrečné sekundy, strašný nervák, aby Sověti nevyrovnali.

0 0
možnosti

R^Každý Tvůj blog je pro mě hezkým počtením a nenuceně mě vrací do vzpomínek na staré časy.

Moc se mi líbí ten Váš manželský rituál s imaginárním koncertem ve Smetanově síni:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Díky TomášiR^R^. Samozřejmě doufám, že nastíněná vize bezkontaktně distančního světa a smutného sóla všeobecně zatracované trubky se nakonec nenaplní:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 25,67
  • Průměrná čtenost 1541x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik