Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Celoživotně detektivky obcházím širokým obloukem. S důvěrou, že na Vašem blogu obvykle jde o hluboce moudrá zamyšlení jsem se ale tady začetla tak nekontrolovaně, že jedním dechem. Další sebepoznání :-/.

Takže, i když konec příběhu mým viděním moc reálný není, s obdivem Vám děkuji srdečně za hluboký zážitek R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji moc. Udělala jste mi velkou radost:-):-)

0 0
možnosti
Foto

To je velmi milé. Děkuji. Ale spíš mi to tu už připomíná jen bojiště:-), tak jsem chvíli nepsal. Tohle je jeden z mých posledních výtvorů:-), pokud máte tedy chuť:-) https://armadnizpravodaj.cz/udalosti/armada-ruske-federace-neni-tak-slaba-jak-vypada/

1 0
možnosti
Foto

Článek jsem si přečetl a je výbornýR^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Je spousta věcí bez racionálního vysvětlení. Spousu lidí to děsí. Karma, hezky se to četlo a začetl jsem se ryhle a tak, že bych to uvítal delší:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Jaroslave. Určitě by to mohlo být i delší, ale blog je něco jako fast food. Bohužel. Už se těším na váš blog. Jsem vaším pravidelným čtenářem:-)

1 0
možnosti

:-)R^ Dobrá pointa a pro hlavního hrdinu dobrý konec. Ale asi jen dočasný - těch nájemných andělů bude určitě více, na rozdíl od těch šťastných náhod.

3 0
možnosti
MB

Dobré počtení, pane Ravku. R^

2 0
možnosti
TG

R^!R^ věřím, že vedle nájemních čertů, tedy andělů, existují i andělé bez přívlastků.V výborná povidka, Viléme.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji moc:-) Ohledně andělů sdílím tvou víru:-)

1 0
možnosti
MP

R^R^R^ Teda, to je něco, Viléme. Bezvadné, překvapivá pointa! Osud někdy táhne překvapivé karty. I když, není to jenom odklad? Když už jednou dostal tu "černou známku"? Přeji Ti hezký zbytek neděle.

4 0
možnosti
Foto

Díky za ocenění, Miroslave. Může to být jen odklad, ale také nemusí. Jakmile se něco, co stálo strašně moc peněz, nepovede, může si to odskákat ten, který to celé zosnoval:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 286
  • Celková karma 22,14
  • Průměrná čtenost 1530x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik