Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

k tomu by u nás nemohlo dojít. mám přísně zakázáno používat manželovo auto, ale u svého si smím vybrat barvu

1 0
možnosti
MP

R^ Myslím, že Mars to vždycky musí zvládnout lépe než Venuše a to i po třech dvanáctkách. Takže ta změna na postu řidiče byla, zdá se, zásadní chabou :-). To je jako když překopete vítěznou sestavu fotbalového mužstva. To se nedělá (snad vyjma Sparty):-)

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, že jste se přiklonil k mé verzi:-) Holt, musíme si pomáhat.

1 0
možnosti
JP

Varianta B - Marťanovy blogy Venuše nečte:

Pro výjimečné účely, kdy je Mars přinucen cestovat s Venuší v jednom vozidle, je třeba Venuši nasadit tzv. cestovní roubík a zavázat oči šátkem. O volbě jakéhokoliv technického vybavení vozidla Venuše nerozhodují, pokud se nejmenují Eliška Junková. Cenu automatické spojky je nutno v letáku autoprodejny zfalšovat na trojnásobek, cenu pohonu 4x4 naopak přesunout do ceníku základní výbavy. GPS navigace jsou určeny Venuším a srabům, co neumějí jezdit intuitivně podle mechu na stromech, hvězd na obloze a rozvinutého mužského intelektu. Automatické spojky potlačují přirozenou mužskou ješitnost a jsou proto zdraví škodlivé.

7 0
možnosti
JP

Dvojí příspěvek k blogu

Varianta A- blogy Marťana čte i Venuše: chtěl bych tu zdůraznit, že když se za volant posadí Marťan se třemi dvanáctkami v hlavě, můžeme děkovat moudré a prozíravé Venuši, že navedla vozidlo nejprve do nehostinné bažiny, kam by ani policie nedorazila

6 0
možnosti
Foto

;-DR^ Děkuji za oba příspěvky. Pobavil jsem se a to velmi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 288
  • Celková karma 22,72
  • Průměrná čtenost 1550x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik