Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Njn, francouzská Eurovia někde udělala botu, možná to zdupali její ukrajinští a balkánští dělníci.....

0 1
možnosti
Foto

Nedodržení technologického postupu bych na ukrajinského dělníka neházel. Úplně o tom však můj článek není:-)

4 0
možnosti
Foto

Kam jsme došli, kdo to ví

tahle ulice má jméno podle lotra

Pohádková...

R^R^R^

3 0
možnosti
JR

J96a50n 76R72á55ž

9. 9. 2021 15:55

Jestli volby dopadnou jak předpovídají průzkumy, tak Babiš k vládnutí nikoho nepotřebuje, protože Zeman ho stejně jmenuje premiérem. Jeho vláda sice nedostane důvěru Sněmovny, ale to mu absolutně nevadí, aby klidně vládl bez důvěry. Než najde nová Sněmovna sama třípětinovou vůli se rozpustit nebo dojde k trojímu vyslovení nedůvěry vládě, aby prezident sněmovnu musel rozpustit, to delší čas (rok a víc) potrvá. Pak se budou konat nové volby a po jejich průběhu se bude situace, kdy ANO vyhraje, ale nebude mít většinu, opakovat. Babišovi to vadit nebude!

PS. Situace se může po předčasných volbách změnit jen, když se podivný spolek SPOLU rozpadne, ODS vymění předsedu a získá sama víc jak 20%. Možná se i pak změní situace uvnitř ANO, Babiš nebude nominován na premiéra a bude moci vzniknout koalice ANO-ODS.

1 0
možnosti
Foto

Až do vašeho P.S. píši o tom samém. Jinak se neodvážím usuzovat co ještě Babišovi vadit bude a co už nebude. Každý to má nastaveno jinak. Ostatně jde o to, co bude vadit voličům.

1 0
možnosti
MB

Kdo není zaslepen zmrzlinou, tak to vidí. ČR i po 8 letech zaostává. Nemá smysl vypisovat neduhy od absence reforem, přes Státní správu, bídnou infrastrukturou a krachem financí konče. Marný zpěv - "Jednou budem dál".

D1 je dobrá na vtipy, fakt na 1, po zařazení 2 rychlostního stupně, již problémy! Velká sláva! Nechme bokem, že jde o rekonstrukci, podstatné je, že se nachází již 2 roky ve zpoždění! Já myslel, že Potěmkinovy vesničky se již nestaví ...

Co teď? Očekávám dopis páně Zemana k omluvě k rukám premiéra ČR. Ten asi zase vyšle Vytýkající dopis ministru dopravy, s výzvou k odstoupení. Anebo Miloš začne fakt konat ve prospěch lidu? Osobně AB ve Strakovce navštíví a sdělí? Zácpám se vyhne, k pžepravě z Lán použije letoun CASA ! ... :-)

3 1
možnosti
VV

Ono se uz na pocatku vlady jedne strany rikalo, ze to slovo Dalnice pochazi od toho, ze je rozestavena k Cestlicum a dal nic.

0 0
možnosti