Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BP

Upřímně, je mi to jedno. Pieta tý holce život nevrátí, hnusnej vtip jí mrtvější neudělá. A jestli si někdo myslí, že na internetu nejde sehnat prakticky libovolné množství hlupáků/hyen/fanatiků/cyniků, tak mu závidím jeho optimus.

3 2
možnosti
MP

Válka je nejhorší věc na světě. Tobě karmu, Viléme, ale některým diskutujícím si dovoluji připomenout dva z druhé strany (řekl bych o nic méně cynické a hloupé).:

"Sorry soldier, shoes are sold in pairs only."

" There is obviously lack of vitamin B52 in Vietnam.”

3 2
možnosti
JK

Tak naštěstí se nás ty vtipy netýkají, že. Nohu si utrhneme leda při autonehodě, protože jsme nevojáci. /a těch pár chlapů co se vrátili z misí v Iráku či Afghanistánu bez končetiny, tak to jsou přece jen sprostí žoldáci, pro peníze/. + co je to ten vitamín B52? Je to v pivě Argus z Lidlu, doufám.... Já jen, abych zbytečně netrpěl nějakou žluťáckou avitaminozou......

0 0
možnosti
LP

Ok, je to hloupy a cynicky humor. Jenze se to odehralo na soc siti telegram. Kolik si myslite, ze tem lajkujicim bylo ? Myslite si, ze to byli fotri od rodin ?

0 2
možnosti
JK

Nene byly to mámy od rodin. Vůbec o tom nepochybuji.

0 0
možnosti
Foto

Nechutné, takto si robiť srandu z akejkoľvek smrti a nie to ešte z toho, že umrelo malé dieťa... Ale svedčí to o úrovnitých komentujúcich... Snáď ich niekde karma doženie....

3 0
možnosti
IL

I76v83a47n77a 10L54a91n50c92e

22. 8. 2023 12:28

Nikdy to nepochopím. Lidstvo by už mělo být dál, než se snažit vyhladit. Je to proto, že se agrese v lidech neustále uměle podporuje a udržuje.

5 0
možnosti
JK

Žijete ve vlastním vybájeném světě, který je postavený na infantilní lži.

0 2
možnosti
Foto

Napadol ma tento citát„Buďte stateční: Pokud nikdo nebude ochoten položit život za svobodu, pak všichni zemřou v nesvobodě.“-T.Snyder. Len ľudia by sa mali chovať ako ľudia, ale sa akosi hranice tej ľudskosti posúvajú nevedno kam.

3 0
možnosti
Foto

Moudrý citát..a pravdivý, díky

1 0
možnosti
Foto

Ztratil se můj příspěvek... Kde asi je?

0 0
možnosti
Foto

Paní Pantlíková, stačí kliknout na "zobrazit další příspěvky" a tam najdete svůj příspěvek

2 0
možnosti
Foto

Karma a potřebný blog. Jen v jednom bych si dovolil nesouhlasit. To, co se děje na Ukrajině, vypovídá u Rusech velmi mnoho. Kolektivně samozřejmě nelze nikoho odsoudit, neboť vždy jsou jedinci, kteří nesouhlasí nebo dokonce odporují většině, ovšem kolektivní, většinová odpovědnost existuje. A v Rusku buď dlouhodobě selhává nebo se můsíme smířit s tím, co tvrdím dlouho, že Rusové jsou dobyvačné kobylky, které se za účelem rozšíření svého impéria neštítí, a pokud neprojdou potřebnou katarzí, nebudou štítit ničeho.

8 0
možnosti
JK

Válka bude holt trvat dlouho. Však taky dost dlouho trval mír. Příliš dlouho, takže jsme ho začali považovat za samozřejmost a přestali jsme se chystat na válku. Tedy, plně jsme se přichystali na mír, a tak máme a budeme mít válku. Takhle jednoduché to je.

1 0
možnosti
VB

Je to produkt asociálních sítí. Každý štěk jednoho, jediného hlupáka vidí plno lidí a může jej dále šířit. Dříve první selekci prováděl novinář na místě. Takže by to třeba ani nepřinesl do redakce. Potom následovala redakce, korektoři, kteří provedli selekci. Nejde o cenzuru, ale o to, co je a není důležité.

Takže nevím. Buď zhrubneme a zprávám podobného typu nebudeme věnovat pozornost, šířit je atd. (to je asi naivní, jména hloupých jsou vyrytá i v pyramidách) nebo mediální zprávy bude nahrazeno těmito závany smradu.

Naštěstí v otázce pobytu cizinců, zde Rusáků na území Česka, se vláda nemusí zabývat kolektivní vinou, ale může všech 42500 vypovědět. Ať tady zůstanou pouze ti, co požádají o azyl.

4 0
možnosti
  • Počet článků 293
  • Celková karma 21,69
  • Průměrná čtenost 1556x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik