Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J46a82n 30H43o41r79n84í48k

10. 10. 2019 22:28

Super R^.

Už to taky používám asi dva roky.

0 0
možnosti

Chytrý telefon mám. Dostal jsem ho od vnučky, poněvadž ta si přála k 15. narozeninám ještě chytřejší, což jí dcera se zetěm splnili a ten hloupější jsem dostal já, abych zjistil že je chytřejší než já. Vnoučata mě na něm naučily telefonovat, hledat v jízdním řádu a v mapě a fotografovat. Po příjezdu z dovolené se divili, že jsem nereagoval na fotky, které mně posílali přes jakousi aplikaci, kterou neumím používat.

Vnuk mi na ten mobil však nahrál aplikaci plantnet, což je něco užasného: Vyfotím květinu u cesty a pošlu ji do té aplikace. Bleskově mi přijde botanický název té květiny. Spletlo se to jen jednou, to když jsem vyfotil ve váze žlutou gerberu a plantanet hlásil, že jde o slunečnici.

1 0
možnosti
Foto

chytrý telefon může být i dobrý sluha a jen u někoho je špatný pán. Na telefonování je však nejlepší ten tlačítkový. Děkuji za přečtení.

0 0
možnosti
Foto

R^;-DR^ Karma! Vtipné povídání. které mě utvrzuje ve zvoleném směru cesty. Úplně mi stačí jednoduchý mobil, který plní dvě základní funkce.

1/ Aby se mi dovolali kamarádi a příbuzní (v době, kdy mám přístroj zapnutý).

2/ Abych se dle potřeby dovolal svým kamarádům a příbuzným.

(SMS si někdy také přečtu, ale zásadně žádné nepíšu. Protože než bych vyťukal jednu zprávu, tak se za stejně dlouhou dobu dovolám postupně i několika přátelům ;-D )

2 0
možnosti
Foto

Díky za přečtení:-)

0 0
možnosti
Foto

Ježišmarjá, to je hrozný. Já mám jen hloupý tlačítkový mrňavý mobil, to abych se s ním pomalu bála vyjít z domu. Váš fejeton mě potěšil i pobavil, a četla jsem ho se stejným zaujetím, jako současníci J. Verna jeho první romány.R^:-)

1 0
možnosti
Foto

Taky si myslím, že "tlačítková" doba byla fajn:-)

1 0
možnosti
Foto

Hezký, karma. Tohle je jeden z důvodů, proč mám jen blbej a hloupej telefon (ten druhej je to, že už taky blbě vidím a tlačítkovej umím ovládat i se zavřenejma očima). :-) R^

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^

Jak já Vám rozumím! :-)

1 0
možnosti
Foto

:-)R^ Držíte se statečně.

1 0
možnosti

;-D Rozmysli si, Viléme, rozmysli, na své štěstí dobře pomysli!

Máš apku před sebou vábivou, nedej se svésti svéhlavostí svou,!!

1 0
možnosti

Relax, nejste v tom sám, v současné době bojuji s ČOVkou a zítra , to ještě nevím...;-DR^

1 0
možnosti

Jinak řečeno. Čím déle ten chytrý mobil mám, tím víc zjišťuji jaký jsem amatér, neboť, od něj, čím dál víc chci.A jak jsem starej, furt se učím. Třeba mě ten Azheimer potrefí později :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 25,67
  • Průměrná čtenost 1541x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik