Foto

Viléme, děkuji, myslel jsem si, že jsem divnej, ale v porovnání s těmi exoty, o kterých píšeš, jsem vlastně celkem normální.

Foto

Davide, jestli ty jsi divnej, tak já jsem pak podivnej

Foto

..teď jen vydržet do toho patnáctého září

IL

Nemám slov, ale jsem ráda, že vy jste je našel a pobavil jste

Foto

Ivano, to mi činí radost, že jsem vás pobavil

JT

Ono to s tím balíkem nebude zase tak žhavé. Tihle streameři žijí dost nákladný život. V dobách své slávy nekontrolovaně utrácí. Jenže bizár často nemá dlouhou životnost. Mají často pár měsíců než to diváky omrzí, nebo se objeví někdo jiný ještě bizarnější. Pak jdou příjmy rapidně dolů. Příkladem je Shopaholic Adel u nás. Nějakou chvíli byla na vrcholu a dnes má problém vůbec vyžít.

Foto

Až je mi jich líto Jinak děkuji za nahlédnutí

Foto

Už troubějí, už troubějí na horách jeleni.

Vašek

Foto

Sakra, to už troubějí ? Zpropadené globální oteplování. Dík Vašku za palec

Foto

Je to presne tak ako si to popísal.A čím väčšia hlúposť, tým viacej sledujúcich a prípadne aj učedníkov.Tým trochu zanikajú veci, ktoré sú normálne a aj prospešné.

Foto

Velmi pobavilo, karma jako hrom.

Hezké Velikonoce.

Foto

Děkuji moc a také přeji hezké Velikonoce

MP

Jj je to tak, Viléme. Ovšem, strýček Jedlička prý při tenise zakokrhal, skácel se a bylo po něm (aspoň to tak líčil Karel Štědrý, který s ním ten tenis hrál).

Foto

Jeden z řady, co zemřel při tenise. To, že poslední slovo před jeho smrtí bylo kikirikí, jsem však nevěděl. Díky, Miroslave za

Foto

jaký zvuky vydává zajíc netuším. A těch podivínů je mi líto. Tobě ovšem

  • Počet článků 284
  • Celková karma 25,46
  • Průměrná čtenost 1541x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik