Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J17i97r27i 94T12i26c17h84y

12. 2. 2022 16:33

Kdyby slo jen o ty zachody. Rozpad zapadni civiulizace se deje v mnohem sirsim a zavaznejsim prostoru.

1 0
možnosti
Foto

Upřesněte, hoďte pár příkladů.

0 0
možnosti

To nemá chybu. Perfektně a s humorem napsáno. Podle mého soudu váš nejlepší článek na blogu.:-)R^R^R^ Ta představa jednoho kohouta na reprodukci a zbytek na pekáči je úděsná (i když na druhou stranu je "pekáč" krajové označení jednoho ženského orgánu:-)).

2 0
možnosti
Foto

S tím krajovým označením máte pravdu. Je to tak:-):-) Děkuji za příznivou odezvu, která vždy potěší.

1 0
možnosti

R^R^R^:-)To jsou výborné postřehy, Viléme, podané s Tvým typickým humorem. Skvělé. Nechci se zde, na malém prostoru pouštět do otázky rovnováhy, resp. nerovnováhy mužského a ženského principu, jelikož se navíc jedná o výbušné téma. Tak jen zmíním, že - alespoň podle mě - není pro chlapa příjemnějšího místa k vykonání malé potřeby, než je příroda :-).

4 0
možnosti
Foto

Díky Miroslave za pochvalu. S tou přírodou a malou potřebou je to tak, jak píšeš. Vracet zpět do oběhu nepotřebné látky je plně v souladu s přírodním řádem věcí.:-)

3 0
možnosti

:-)R^ Zvláště výrazy jako “rovnost ve stylu kolik třešní, tolik višní” nebo “výběhový muž” královsky pobavily.

2 0
možnosti
Foto

Moc děkuji za příznivou odezvu. Já se při čtení Vašeho blogu také královsky bavím:-):-)

1 0
možnosti

Už se těším, jak se spolu sejdeme na společném záchodě. Konečna si prohlédnu pány u mušlí a my sedavé necháme otevřené dveře, abyste si taky něco užili.

Musíme všichni být otevření a vstřícní. Ten boj rozhodně stál za to, přicházeli jsme v minulosti o mnoho. Tak společnému prdění zdar!

4 0
možnosti
Foto

Zdar, zdar, zdar:-) Díky paní Kláro za příjemnou návštěvu.

0 0
možnosti

;-DR^R^R^ Viléme, to je skvělý humor!!;-D;-D;-D!!Už si nepamatuji, kdy jsem se naposled tak dobře bavil a navíc i nahlas smál. Místy jsem měl pocit, že jde snad až o diplomovou práci, protože jsou tam začleněny i stavební ideologické kameny jako je Stát a revoluce a úvaha to bere hodně ze široka. Moc se Ti povedlo!

3 0
možnosti
Foto

Díky Tomáši. Mám radost, když jsem tebe, mistra kresleného humoru, přiměl k hlasitému smíchu:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Dnešní perlička se zadařila, karma. Genderově nejspravedlivější bývaly před desítkami let na pánech žlábky. Pamatuju z autobusových zájezdů na hory, kdy jeden pán hlídal a ženy a dívky si šly čapnout na bobeček, protože ve frontě na jedinou dámskou kabinku neměly šanci. Tuhle vymoženost pisoáry zrušily. A na společných toaletách bude fronta pro všechny, sice spravedlivá, ale je to pokrok?

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za karmu, která mě těší:-).

1 0
možnosti
  • Počet článků 285
  • Celková karma 24,29
  • Průměrná čtenost 1535x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik