Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

"nabil argumentační děla rozdivočelých feministek"

Přesně tak nikoho jiného než vás a ty feministky to nezajímá. :-/

0 0
možnosti
Foto

J82a39n 29P11e34c55h66a

3. 10. 2018 15:04

A kde máte nějaké důkazy, že si to ta paní celé nevymyslela? Je to jen tvrzení proti tvrzení.

1 1
možnosti
MG

O tom, ze si to pani vymyslela, ani o tom, ze si to nevymyslela, Viewegh celkom iste ziadne dokazy nema. Ale on sa nerozpisoval o tom, ci sa to skutocne stalo, ale o tom, ze AK sa to stalo, tak je to podla neho v poriadku.

2 0
možnosti
JS

Přesně tak, nejsem žádná me too feministka, ale nazvat pokus o znásilnění středoškolským pettingem je hodně za hranou...

Vám karma R^

2 0
možnosti
MK

Tvorba pana Viewegha byla pro mě vždycky trochu za hranou. Je pravda, že se nezměnilo jen jeho myšlení ale i vzhled. Mě ale na tom zaráží spíš to, že mu ty bláboly někdo otiskne. Něco to vypovídá i periodiku, které s ním spolupracuje.

0 0
možnosti
DV

D46a13v72i49d 79V13l18k

3. 10. 2018 12:46

Viewegh se zavázal , že bude pravidelně psát sloupek do elektronických novin. Sloupek je plný kravin a jen ukazuje kam se dříve skvělý spisovatel posunul. Jinak si myslím, že díky své slávě byl celkem zvyklý používat ženy jako spotřební zboží.

Jinak nechápu, jak může dostávat za ty pravidelné bláboly zaplaceno, párkrát jsem četl a bylo to prostě o ničem. Je to smutný, co se sním stalo. Nevím jestli je to důsledek jeho vážné choroby, nebo prostě jen deziluze z markantního ústupu ze slávy, ale je to smutné pro něj, jeho blízké i nás jeho bývalé čtenáře.

3 0
možnosti
Foto

Na DVTV je rozhovor s jeho bývalým dlouhodobým nakladatelem a ten uvedl, že v důsledku jeho vážné nemoci došlo u něj k výrazným změnám v jeho chování. Ty sloupky by mu dávaly za pravdu.

2 0
možnosti
MN

Asi není psychicky v pořádku

0 0
možnosti
Foto

R^souhlas a karma

Opočenský, Kulínský, Viewegh, katarský princ za kterého se přimlouval sám tehdejší ministr y nechal ho odjed do domácího vězení-jaký obrázek o naší společnosti o tvoří?:-/

4 0
možnosti
EK

Viewegh už je jako autor vyčpělý, tak se zviditelňuje jinak. Ty jeho články v Lidovkách jsou prostě ubohost, ať je to o čemkoli.

7 0
možnosti
JJ

J73i48ř73í 56J23a76n54d78a

2. 10. 2018 19:16

"...................že na nějakém středoškolském mejdanu gymnaziální student za pomocí kamaráda strčí svou vrstevnici do prázdného pokoje, tam ji povalí, zalehne a rukou zacpe ústa, aby nekřičela. Začne ji osahávat a svlékat, k jeho smůle však neúspěšně."

Jde o to, jestli je to celé pravda.

1 0
možnosti
EK

Je jedno, jestli je to pravda. Důležité je, že něco takového pan spisovatel považuje za nevinnou taškařici.

6 0
možnosti
Foto

Článek v Lidovkách jsem nečetl, ale článek právníka pana Houdka ano. Pokud pan Houdek napsal, co M. Viewegh napsal, pak se s obsahem Vašeho článku ztotožňuji. R^

1 1
možnosti