Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Soňa48

1. 9. 2011 21:13
Ale pane Rathe.

Správně a pravdivě zhodnotil kauzu "Bárta" kníže - ministr a předseda TOP. Bárta jako nový, v politice neznalý trouba za loajalitu platil vlastními penězi, je to blb. Taky vysvětlil, jak se to dělá.To vy, zkušení "matadoři" do toho vlastní peníze nedáváte - tak blbí přeci nejste - vy si loajalitu kolegů kupujete drze za peníze daň. poplatníků. Své kolegy, kteří by si mohli vyskakovat, popř. mít i vlastní názor uplácíte a zavazujete si je funkcemi v představenstvech st. podniků, v různých radách a v PČR jste pro ně schopní vytvářet 10ky pseudovýborů, komisí, plné předsedů a podpředsedů, kteří se někdy nesejdou ani 1krát za rok a jsou za to náramně dobře "upláceni". Za to pak drží papulu a vždy drží basu. Od vás je to hodně pokrytecké - vy přeci nejste tak hloupý, aby jste to nevěděl. Vy sám jako hejtman tyto praktiky provádíte i v rámci kraje. A nejhroznější je, když takový pašalík dáte i blbcovi viz p. Tvrdík v ČSA - to nás daň. poplatníky pak stojí 100ky milionů. To by vás mělo sr-t.

0 0
možnosti
P

pěnice

1. 9. 2011 18:46
Takovým jako jste Vy,

leží Bárta v žaludku, protože na rozdíl od vás si peníze vydělal a má jich dost. Vy jste ten poslední, kdo může cokoliv a na kohokoliv něco namítat.

0 0
možnosti
ZK

SID09

1. 9. 2011 18:37
Vaše starosti na moji hlavu.

Bárta ke svým penězům před vstupem do politiky přišel svou podnikatelskou čiností - vy a ostatní politikové ČSSD a ODS především rozkrádáním a špatným spravováním státního a obecního majetku. Veverky jsou mi celkem ukradený, ale vy a ostatní politikové ČSSD a ODS na celostátní, krajské i místní úrovni, patří za mříže prakticky všichni. Těžko se bude hledat vyjímka. Ten zubař vás málo vyliskal - těch facek jste měl dostat víc, abyste se už konečně probral. !!

0 0
možnosti
RH

Kruton

1. 9. 2011 18:24
Pane doktore,

váš kámoš z klubu Huml je tak čistý, že se raději vydat nenechal...

0 0
možnosti
W

Widmar

1. 9. 2011 17:30
Hlavně všechny pomluvit, viďte pane Rathe !

Rv  Rv

0 0
možnosti
M

mevak

1. 9. 2011 18:14
Re: Hlavně všechny pomluvit, viďte pane Rathe !

A Rath má být akademicky vzdělaný tvor -  .....žvanil je to a provokatér. Už aby zapadl, jako Paroubek. A nebude to ani tak dlouho trvat.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XVIII

1. 9. 2011 17:28
a já myslel, že autor mluví

... o Stanislavu Humlovi. Ale to bude až další kapitola, že? ;-D

0 0
možnosti
JN

jenyknovak

1. 9. 2011 17:13
......

"Pachuť by nezůstala jedině v případě, kdyby pan Bárta odešel z politiky, opustil Poslaneckou sněmovnu a stal se soukromou osobou v podstatě bezvýznamnou pro osud vlády Petra Nečase. Pak bychom možná mohli předpokládat, že vyšetřování poběží nezávisle."

Vážený pane, v první řadě bych vám všem omezil imunitu jen na parlament, 2) dal bych všem bez rozdílu trestně právní zodpovědnost za svá rozhodnutí v PČR 3) každý by měl i hmotnou odpovědnost a ručil by svým majetkem 4) politik by byl odvolatelný okamžitě a v neposlední řadě by se poslanecký, či jakýkoli jiný plat politika odvíjel od HDP a rozpočtu ČR. Garantuji Vám, že všichni vyč...... by okamžitě složili mandát.

Ani jeden z vás do politiky nešel pro blaho národa a službu občanovi. Každý z vás tam sedí kvůli konexím, možnosti loupeže ze státního a klientelismu. Je mi z Vás na nic.!!

0 0
možnosti
JN

Bubrak

1. 9. 2011 17:10
stredoceske silnice

Pane Rathe, diky Vasemu rozhazovani napr. vraceni 30 Kc Julinkovskych, ktere jste mimochodem sam chtel puvodne zavest, nyni cesky obcan vyda nekolikanasobne vice financnich prostredku na opravy sveho vozoveho parku diky naprosto katastrofalnimu stavu silnic ve Stredoceskem kraji (nemluve o zdravi a zivotech), jenz se celorepublikove zcela vyjima. Dekuji Vam za to a doufam, ze do financi kraje natoz CR nebudete uz nikdy moci mluvit! Rv

0 0
možnosti
VH

Stará kára

1. 9. 2011 16:47
Darebáci už znají výsledek

Jako v případě Topolánkovy vlády dopředu věděli, že police pracuje zaujatě. Jen nám neřekli, že zaujatě proti Čunkovi (viz např. zcela nesmyslný znalecký posudek, dodatečně zjištěnou změnu posloupnosti Čunkem uložených peněz a vyzvednutí peněz "uplácejícím"; o nesmyslnosti použití oficiálních peněz k uplácení nemluvě).  Kdopak tehdy ovlivňoval vyšetřovatele? Pochybuji, že Topolánek.

Takže když dnes víte, jak budou vyšetřovatelé postupovat, přestávám věřit, že Kočí vystupovala v režii ODS. Zejména v souvislosti s posledními kroky Humla (který zpočátku s Kočí souzněl) mně to začíná být jasné. Díky za blog. Ozřejmil mně mnohé. A věřím, že je věc vymyšlena a pan Rath už předem zpochybňuje výsledek vyšetřování. Připravuje si volební agitku (vždy volby vypuknou již za dva roky! (rok bude bubnová palba).

0 0
možnosti
K-AMPN

Kubrt - admin mi pije nálev

1. 9. 2011 16:32
Tak jak to běží v Mladé Boleslavi ?

Roste interna, roste ? A co p. Pancová, poslouchá ? Vy byste měl táhnout i s vládou. Táhněte všichni ..... A na cestu klystýr !

0 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik