Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-) Marná Vaše snaha! Všichni diskutéři, aniž by tušili o co se jedná, už pro Vás staví šibenici!!! Nebudete to mít lehké! Národ manifestuje za vaše odsouzení ačkoliv nikdo z nich nemá tuchy o obžalovacím spisu. Nepřipomíná Vám to něco?  R^

1 4
možnosti

Máte na mysli páně Rathovo vzteklé poštěkávání v Poslanecké sněmovně, kdy přesně věděl, kdo všechno je zloděj, defraudant a tunelář? Samozřejmě taktéž bez potuchy o obžalovacím spisu.

1 1
možnosti

To je zase nářků... Víte, pokud by zašili kohokoli jiného z jakékoli jiné strany, pouze bych kvitoval s povděkem, že konečně na někoho spadla klec. Ale zrovna v případě tohoto prospěchářského namachrovaného frajírka, který káral a poučoval celý svět, mne jeho pád vysloveně potěšil.

0 3
možnosti
Foto

jak tak koukám pane doktore, vás mají lidé opravdu rádi

3 1
možnosti

A přitom chtěl jenom léčit chudé:-P

1 1
možnosti

Vy jste si svým jednáním a nátlaky na kdekoho vysloužil přirovnání  k Hitlerovi a ted tady orodujete za lisdkou důstojnost a svobodu? Měl byste se stydět. Naše vězeňství evidentně není tak strašné, jak vyprávíte, když vás dosud nepřimělo ani k přehodnocení svých vlastních skutků, které vás mimochodem dostaly tam, kde jste. Nic zlého vám nepřeji, ale tyhle vaše řeči o tom, jak jsou zlí všichni kolem vás apd. mne opravdu nedojaly. Říká se: Každý svého štěstí strůjcem. Přeji hodně štěstíR^

9 2
možnosti

Zajímavé. Dokud si byl venku, tak si měl úplně opačné starosti. To si podával trestní oznámení na kde koho. Třeba na Julínka a jeho mluvčího pro pomluvu. Za to jim hrozilo až dva roky na tvrdo. A to jen kvůli tomu, že si dovolili kritizovat kontrolní zprávu, kterou vypracovalo MZ pod vedením báťušky Ratha.   Jj. Když šlo o někoho jiného, tak ať si v báni třeba zdechne. A za nic. :-)

14 2
možnosti

Už táhni někam s těma kecama !!!!  Krást, podvádět a uplácet ti šlo a teď když spadla klec tak jsi ubulenej jako malý dítě !!! ;-O;-O;-O Namachrovanej zastánce "obyčejných lidí" !!!

12 2
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik