Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J63i15ř82í 94V80i88m11r

17. 5. 2013 9:17

To si musí člověk čuchnout k životu taky z druhý strany, aby mu došlo, co se zjevné, že?

1 0
možnosti
RV

Pane Rath, jako krajní pravičák si nějak nedokážu vysvětlit, jak může něco takového napsat poslanec za ČSSD. Bod za sebereflexi.

3 0
možnosti
JN

J50a85n 40N82o77v36á24k

16. 5. 2013 17:01

V souvislosti s naprosto nečekaně racionálním blogem donedávna naprosto iracionálního politika mne napadá, jestli bych neměli všechny politiky před nástupem  mandátu nechat na alespoň na pár měsíců zavřít?

Zdá se, že vězení opravdu působí velmi výchovně.

Ano, pane doktore, nenapadlo mne, že bych kdy souhlasil s Vaším jediným slovem, ale máte naprostou pravdu! 

Mimochodem - nedávno jsem poslouchal výrok pana prezidenta Zemana - Vašeho Miloše Zemana, přesvědčeného socialisty - o tom, že je nutno v rámci blaha zakázat nebezpečné sporty, zejména ty, při nichž někdy někdo zemře (konkrétně mu šlo o rallye). Proč ale jen sporty? Zakažme vše nebezpečné, při čem umírají lidé! Je to v jejich prospěch, pro jejich dobro. 

Za posledních 100 let zemřelo nejvíce lidí v důsledku budování socialismu: zhruba 50 milionů lidí v důsledku budování národního socialismu v Německu a zhruba stejný počet lidí byl zemřel v důsledku budování reálného bolševického socialismu.

Navrhuji proto zakázat budování socialismu. Je to asi nejnebezpečnější sport v dějinách lidstva. Co na to Vy, pan Rathe, a Vaše členství v socialistické straně? Jak dnes vidíte socialistické vize strany, která Vás v klidu a pohodě obětovala ve jménu budování šťastných zítřků pod modrým nebem se zlatými hvězdami?  Je správné, že jste již konečně pochopil, že primární lidská práva musí být nedotknutelná a nikdy nesmí zákonodárce obětovat tuto svobodu nějakým kolektivním pseudoprávům (jak nahlížíte třeba nyní na trestný čin popírání holocaustu? To je zákon, co?). Je ale špatné, že jste to pochopil až v okamžiku, kdy jste byl této svobodně zbaven ad absurdum. A ukazuje to obrovskou hloupost, zbytečnost a škodlivost Vašeho dosavadního politického života. Tímto blogem jste se pokusil zařadit mezi slušné občany, které na MUDr. Ratha jako poslance za ČSSD mohou plivnout!

3 0
možnosti
AK

Vážený pane Rathe, píšete úplnou pravdu, tato společnost je skutečně rozdělena na hrstku vyvolených, kteří zneužívají peněz, moci a práva ve svůj prospěch. Mezi ty vyvolené jste patřil dlouhá léta i vy, nyní jste jako většina obyvatel této země. Máte úplnou pravdu, že většina obyvatel této země (zejména ti s měsíčním čistým příjmem řekněme pod 30 000 čistého), kteří nemají peníze na drahé právníky (a to ani takové jáké máte Vy), jsou touto elitou považováni za zcela bezprávné občany. Škoda jen, že jste tyto občany, které jste jako sociální demokrat zklamal. Nezávidím Vám Vaše peníze pokud jste si je poctivě vydělal (i když nejsem si jistý zda si celkem mladý člověk jako vy mohl poctivě vidělat majetek v hodnotě 50 milionů korun a jestli se u Vás běžně v domě povalovali peníze v hodnotě 15 milionů, tak je to docela divné). To že to na Vás ušil pan Kubice se svojí partou je jasné (ostatně jiné kauzy /rozkrádačky/ často podstatně většího rozsahu se neřeší vůbec), ale to že jste jim Vy vyšel vstříc a rozkrádal jste jako člen nedotknutelné elity s nimi chápou dnes i děti v mateřské škole. Není možné někoho kritizovat za Věci, které jste dělal sám (tím jste vyšel lidem, kteří se Vás jako neúnavného kritika chtěli zbavit hodně vstříc). Ti důchodci (včetně té paní, která v bláhové nevědomosti za Vás drží hladovku), maminky na mateřské dovolené, zaměstnanci s průměrnými a podprůměrnými příjmy Vám věřiliRv!

1 0
možnosti
TH

Proč bych měl věřit, že člověk, který se na omezování svobody dlouhou dobu podílel, najednou prozřel?

A nebo jinak: rád bych si přečetl omluvu, že jste se svojí socialistickou partou současný bídný stav také zavinil a řešení jak z toho ven. Vy jste byl insider, takže pokud existuje způsob, jak učinit člověka opět svobodným, musíte vy poskytnout informace jak jsme se do tohoto průšvihu dostali a tedy jak z něj ven. Někdo na omezování svobod přece má zájem. Kdo (ve smyslu která skupina lidí) to je? Proč?

Mám dojem, že současný "boj proti korupci" je jen zástěrkou, jak ještě více utáhnout šrouby. Ono vyřešit korupci lze snadno: méně státu. Jenže to automaticky znamená více svobody a to se někomu nehodí.

3 0
možnosti
PP

Mam dojem, jako bych cetl Petra Cibulku, tak nekdy v roce 80. On taky vsechno vzdy umel popsat, ale nikdy nenalezl pouzitelne reseni. A to Petr nikdy nesedel ve vlade a nikdy nebyl placen za to, aby tam neco bohulibeho pro narod delal. Neby toho, kdo tohle napsal, tak bych to bral jako bezny vzlyk pivare nekde v hospode U smrada. Ale prave proto, ze autor byl (a je) soucasti toho systemu, ktery tohle plodi, tak to o autorovi neco svedci.

1 0
možnosti
SS

Pár dobrých myšlenek a pár oslích můstků.

Ano, doba není jednoduchá, ale kdy byla jednodušší? Před deseti, dvaceti, třiceti, padesáti či sty lety? Domnívám se, že se svoboda nezhoršuje, ale zlepšuje. Pohopitelně v horizontu desetiletí.

Chápu, že přes zamřížovaná okna s problematickou budoucností vypadá vše daleko hůř. Autor by měl vzít ovšem v úvahu, kolik příkoří za poslední dvacetiletí komu způsobil a jak on sám se podílel na onom semílání. Bylo by toho asi dost. Naštěstí pro něj je sebereflexe neznámý pojem.

3 0
možnosti
ZU

Děkuji,bude hůř.Uzrál jste v moudrého může.Dnes už by jste tolik chyb neudělal.Přeji více štěstí.

1 1
možnosti
Foto

Proč vám nemohu věřit ani slovo?

Já to vím.

A vás to nezajímá, protože vám jde pouze o napsání pro vás vhodného textu bez ohledu na pravdu. Podle svého zvyku se snažíte ohlupovat lidi věřící, že když to napíšete, tak je to pravda. Není. Lžete.

2 3
možnosti
GS

nelze, ma absolutni pravdu (v tomto dusevnim vylevu). ted jde o to, zda mu pobyt ve vazbe pomohl vytahnout hlavu ze zadku, nebo jen nasel dostatek casu na to, pohlednout dolu a zjistit jakym recem by volici radi uverili a ty jim naservirovat.

rad bych veril v to prvni, ale neverim - aktualne totiz nema silu me o tom presvedcit ciny a papir snese vsechno.

0 0
možnosti
SN

:-)  Popsal jste to perfektně ! Vaše slova potvrzují všechno, co vidí všímaví lidé v současnosti kolem sebe!  R^ Při dnešním výročí Vašeho věznění Vám přeji hodně zdaru u soudu ! Nemyslím to pejorativně!  R^

3 4
možnosti
Foto

já také, ale myslím to pejorativně

4 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik