Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mě by spíš zajímalo, jak to bylo s tím financováním socanů, pane doktore.

1 0
možnosti
Foto

Dá se tušit, že za toho schopného, odstraněného se pan autor pokládá. Českou politiku zničila hrabivost politické scény propojená s kmotry v zákulisí. Jednat poslanci podle textu, který odpřísáhli, žádné ANO, SPD, ani Piráti by neměli šanci na úspěch.

1 0
možnosti
JM

Tohle jste docela trefil. Až si tak říkám, že Vám to trestní stíhání docela politicky prospělo. Dřív jsem Vás viděl jako konfliktního politika. Jako někoho, kdo je kolegy nasazen v okamžiku, kdy potřebují srovnat svoje oponenty. Snad Vás prý proto i přezdívali Kraken ...

Co jste stíhán, mluvíte víc o věcech blízkých nám řadovým občanům. Až mně tak napadá, že by si tím stíháním měli projít i ostatní naši politici ...

0 0
možnosti
MB

To, co popisujete, jest nepoochybnou pravdou. Samozřejmě se nabízí otázka - A kdo to všechno, ovšem způsobil ? Ten populismus rozdávačnosti - historicky patří k ČSSD. Chlapci z Lihového domu tedy rozdávali - Tedy ještě tobě, sobě a do krabic ! Spousta rarit k tomu - Na vlastní střechu nad hlavou zapomněli - dluhy + naprostá kuriozita - Kdo je vlasstně koncovým voličem sociální demokracie ? Ten otec na MD - ? Mj., té nabídky využilo asi 600 otců - % preferencí pochopitelně nezachránili ... :-)

2 0
možnosti
AB

A84l69e69š 23B48l63á34h86a

28. 3. 2018 23:08

Ač Ratha považuji za jednoho z největších zoufalců naší politické scény, tak tento článek je vcelku zajímavý. Jen bych mu rád připomenul, když tak kritizuje to Babišovo rozdávání, konkrétně to jízdné snížené jízdné pro studenty a důchodce, že sám když byl hejtmanem Středočeského kraje, tak zavedl jízdné pro studenty zcela zdarma. Takže zde malinko Davídek má sám máslo na hlavě.

6 0
možnosti
PK

Davídek má více másla na hlavě :-)

5 0
možnosti