Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Zkorumpovaný politik, jehož vina je z 99% prokázána (viz blog JUDr. Vyvadila http://vyvadil.blog.idnes.cz/c/328903/To-je-neskutecne-Rath-se-stal-regulernim-politickym-veznem.html) nám tady káže o demokracii. :-P

0 3
možnosti
PV

P48a71v51e54l 64V47l42a98s

5. 5. 2013 16:27

Ono bych to s těmi procenty nepřeháněl. Když v televizi ukazovali spisový materiál předaný státnímu zástupci, připomělo mi to Ostrov tučňáků, kde bylo proti Ohňovcovi sneseno tolik důkazů, že se to nevešlo do budovy. Zřejmě nepochybné je, že v krabici si nesl 7 melounů, ale jse zde dosud nezodpovězené otázky:

1. kde chbí těch 7 melounů, někde musely být ztrofejčeny.

2. Slašová fakturovala neprovedené práce na nemocnici v Příbrami, jak to souvisí s Buštěhradem. 

3. policie čekala před domem až Ráth půjde s krabicí, jak to věděla.

   Připomíná mi to také Kájínka. Kajínek byl odsouzen za nájemní vraždu, ale kdo si ho najmul ?

1 0
možnosti
Foto

Ano, v článku je definován důležitý problém, který není řešen, vyhnívá, a tím se režim, ovládaný médii a neodvolatelnými "odborníky" stává totalitou. Měli bychom se tím zabývat, případ dr.Ratha je jedním z příkladů.

1 0
možnosti
LH

Pane doktore Rathe, na tom soumraku demokracie máte lví pdíl hlavně Vy a Vám podobní!!!!!!

1 2
možnosti
JZ

\Nebyl jsem vždy Váš příznivec.Zejména se mi nelíbilo Vaše střídání různých politických stran.Ovšem Vaše kritické projevy v parlamentu oslovili nejen mne , ale mnoho dalších ,takže Vaše zatčení bylo velmi překvapivé.Nikdy bych nevěřil, že Jste tak hloupý, aby Jste se zapletl s lidmi jako je pan Kott a jemu podobní.Stále jsem přesvědčený, že šlo o politickou objednávku, protože zejména pan Kubice nepůsobí na  většinu občanů příliž důvěryhodně.Nejen pro nedostatek patřičného vzdělání, ale zejména pro výsledky svého působení ve vysokých státních funkcích.Velmi jsem zvědavý na názory soudu.Osobně se mi nelíbí přístup Vašich spolustraníků,jejich ,,já nic já muzikant" je přímo hrozivé.Nechtěl bych takové přátele a ani bych s podobnými lidmi nikdy nespolupracoval. Ačkoliv proti Vám jsem levicový volič(bývalý havíř 78 let) přeji vám aby soud byl spravedlivý a čestný.Ing J. Zedníček

3 4
možnosti
JL

Tady jde spíš o to, aby se neměnili úředníci po každých volbách. Navíc já bych byl pro úplnou odluku státní správy od samosprávy - prostě by se tím odstranilo mnohdy opodstatněné podezření, že úředník, který má pouze postupovat podle zákonů, rozhoduje na jakousi politickou objednávku, už jenom z důvodu, že je placen z rozpočtu obcí nebo krajů. Teď nehovořím o úřednících ministerstev, ale o úřednících samosprávných celků, kteří vykonávají výkon státní správy v přenesené působnosti.

1 1
možnosti
JK

J55a27n 94K64o37ř33á73n

17. 4. 2013 12:49

ježišmarjááá, ty někam zalez

5 4
možnosti
JV

to je teda argument ....

2 2
možnosti
RH

Demokracii nevíce poškozují egomaniaci, kteří využívají systému pouze k přístupu k moci a ke korýtku. V zastupitelské demokracii lidé volí své zástupce proto, aby je zastupovali a prosazovali jejich zájem a nikoli proto, aby se jimi zaštítili při krádežích a opájení se mocí. Pokud by politici nekradli, tak by měl systém daleko větší důvěru.

5 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik