Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NH

najka13

7. 9. 2012 10:20
At se vam to vsechno secte cast 2.

Jste spodina a odraz toho nejhorsiho v nasi spolecnosti!

A verte, jestli vam vasi kumpani z politiky budou kryt zada, protoze se budou bat toho, co vyzradite na ne, tak vas Bozi mlejny stejne dostihnou. Ono uz to, ze takhle trapite toho svyho staryho tatu, ktery na sebe vzal castecne vasi vinu a tim se stal fakticky spolupachatelem vasich prasaren, uz z toho nemuzete spat klidne ani jednu noc. A ja vam to preji!

A jestli jste mala ryba??? Tak tim hur pro ty velke!

A ze nemuzete vidat syny? Vzdyt jste nebezpecny! Uvedomte si, ze mate byt vzor jejich vychovy! Protoze mit takovy muzsky vzor, je nebezpecny pro vychovu dalsich generaci! Co byste je naucil a jake hodnoty jim predal???Jen at vidi, ze kdo krade, do pekla se hrabe! Jen tak se muzeme s cistym stitem snaziti o lepsi vychovu! Kdyz amoralni cunici jako jste vy budou sedet!

A pane Rathe, nejaka sebereflexe by vam taky neuskodila...takze soupejte nohama a rozjimejte nad svym chovanim! Casu, snad, mate dost!

0 0
možnosti
M

Martin.Krizan

29. 8. 2012 17:47
Kriminál bych nepřál nikomu...

ale co se to děje s Vámi člověče je tuze zvláštní. Celé to vlastně působí tak, že jde jen o mlžení, manipulování, využívání kostnatosti naší justice (s tím, že to nedopadne tak zle). Upřímně, jsem zklamán. Chovejte se jako chlap a ne jako dítě, uvědomte si, že se Vám lidé budou po zbytek života dívat do očí. V mých očích jste upadl, ba co víc, stále padáte hlouběji. Ať vám to tam rychle utíká (jak sem uvedl v nadpisu, kriminál bych nepřál nikomu, stejně jako vazbu).

1 0
možnosti
M

mmllmm

28. 8. 2012 15:35
Absurdní...

Hlavně, že vám, pane doktore, nikdy o zviditelnění nešlo, že.

Ono by také bylo značně absurdní, kdyby šéf nadace proti korupci zaplatil kauci za člověka, podezřelého z korupce.

1 0
možnosti
FM

Fery Mara

25. 8. 2012 6:10
Dobrá věc pro řešení korupce v ČR

Advokát pan Černý na tiskové konferenci zdůraznil, několikrát za sebou, že pak Rath udělal proti korupci velmi mnoho. A já s ním souhlasím. Jeho největší počin je, že se, při ní, nechal naivně chytit. A že je první velká ryba? No, vždy musí být někdo první, že ano.

Po té tiskovce a po přečtení tohoto blogu se nemohu nezeptat, kdy bude svatořečení pan doktora Ratha?

4 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

24. 8. 2012 22:50
Dr.Rath byl údajně zadržen bezprostředně po spáchání

trestného činu, ale důkazy pro jeho odsouzení dodnes nejsou na stole. Pro běžného občana je to divné, pro pravičáka nikoli

2 0
možnosti
JK

j23

24. 8. 2012 23:15
Re: Dr.Rath byl údajně zadržen bezprostředně po spáchání

Jozýfku, vždyť jste si své potomky tak 40 let vychovávali. Jacípak jsou ti svazáci ve všech parlamentních stranách pravičáci nebo levičáci? Je to lidský odpad s bolševickou školou. Nejsme všichni tak mladí, abychom nevěděli a s tak krátkou pamětí, abychom si ten Váš skvělý svět plný zářných zítřků nepamatovali. Prostě nastává Váš slavný komunistický věk (co jiného, než bolševická teroristická organizace EU je?), alorát si ti Vaši synci svazáci říkají pravičáci a levičáci. A kdyby slavného sametového převratu" nebylo, dnes sedí Nečas se Sobotkou a Filipem na tribunách komunistických sjezdů a společně hlásají překročení plány výroby železa a obilí na 101%. Protože 101% Nečasovi stačí stejně jako Sobotkovi. A slavné zítřky pod vedením té Vaší slavné jediné vedoucí strany s podporou stran sdružených do národní fronty (pamatujete, soudruh kalousek s Vámi také spolupracoval od roku 1985?). Takže nemeldujte a dejte si voraz od té stupidní bolševické propagace.

6 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

24. 8. 2012 22:16
...

Ale di ty brepto! Janecek mozna neni velikan ducha, kdyz mu trvalo celych dvacet ctyri hodin, aby pochopil, jak se veci maji, ale ve srovnani s tebou je to porad gigant. Takhle hloupe se nechat prukazne chytit s uplatkem sedm mega v krabici muze jen dusevne zaostale individuum...

3 0
možnosti

rezjirrezjir

25. 8. 2012 2:52
Re: ...

nevím, co nesl pan Rath v krabici od vína, ale v TV běželo pár detektivek,že někdo někomu třeba podstrčil drogu, a co když je to právě tento případ?

0 0
možnosti
MM

MUDr. madqwert

24. 8. 2012 21:54
bez dukazu ve vazbe

to je skutecne mozne jen v cesku, kde nemame nezavislou justici... dejve, nenech se zlomit R^;-D

1 0
možnosti
PJ

Hip

24. 8. 2012 22:13
Re: bez dukazu ve vazbe

ty jsi provokatér;-D

9 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

24. 8. 2012 21:16
Korupční fond virtuálního miliardáře Janečka

byl založen za účelem korumpování korupčníků a praní nezdaněných peněz. Myslím, že p.dr.Rath udělal dobře, když tomuto člověku nesedl na lep, jde s nejvyšší pravděpodobností o podvodníka, patrně nemá ani oněch 14milionů, nemmluvě o virtuálních miliardách

0 0
možnosti
LA

lord Acton

24. 8. 2012 21:34
Re: Korupční fond virtuálního miliardáře Janečka

nesedl na lep? Jakože nezpíval?

4 0
možnosti
P

pěnice

24. 8. 2012 20:59
Pane doktore,

Je opravdu trapné číst věty od člověka jako jste Vy ,o něčích lidských  kvalitách..Znáte to přísloví - mlčeti zlato ?

8 0
možnosti

martin013

24. 8. 2012 20:25
Soud

Přál bych si, aby již co nejrychleji proběhl soud a alespoň částečně se pokusil do celé kauzy vnést trochu světla. Zatím sledujeme jen dohady, polopravdy, dezinformace, dezinterpretace, jemné i hrubé manipulace, atd.. Všem pohoršeným, kteří nechápou, že vazebně stíhaný člověk může publikovat na blogu bych vzkázal, že vazba neznamená výkon trestu a ani výkon trestu by neznamenal, že by odsouzeného přikurtovali do okovů ke studené vězeňské zdi. Nežijeme již ve středověku a i odsouzený může psát dopisy (a kdokoliv za něj blog psát), pokud nemá rovnou přístup k internetu, třeba z vězeňské knihovny. Jaký je rozdíl např.mezi blogem a otevřenými dopisy do novin? V zásadě nijak velký. Osobně se z této skutečnosti nehroutím. Jen si uvědomte, že jakýkoliv vazebně stíhaný musí vážit slova veřejně publikovaná přímo na lékarnických vahách. Aby je v důsledku soud nepoužil v neprospěch obžalovaného.

3 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

24. 8. 2012 22:19
Re: Soud

Dobra demagogie, prosim, pokracujte, at se jeste pobavime...

3 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2737x
Lékař

Seznam rubrik