- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vypada to lakave, ale.
Jeden cas jsem mel v laborce indickeho kolegu. Sympatickeho, ale jidlo v podnikovem kasinu mu zrejme nechutnalo a tak si nosil kastrulek s jeho jidlem, kde bylo zrejme vic curry nez toho ostatniho. Jeste po dvaceti letech to citim.
Skoda, kdyby mi dal tenkrat ochutnat, treba bych to vnimal jinak.
Indická kuchyně je opravdu velmi aromatická Poměr koření i chilli se dá ale upravit podle vlastní chuti a věřte, že je to dobrota
uz ted se tesim, jak si podle Vas zavarim.
diky
To ráda slyším!! Tohle kuře je vážně "tutovka" a nezklame, tak ať se povede
Vypadá to hezky, ale pokud ty brambory nejsou jako příloha, ale je to rýže, tak bych ty brambory vynechal jako naprosto zbytečnou věc.
Tak to byste ale udělal veeeelkou chybu! Já to tam vysvětluji - je to až poslední odstaveček. Tím, jak se v úvodu opečou, dodají jídlu chuť smažených brambůrků, je to luxusní kombinace. Jedná se o recept indické kuchyně a ta brambory využívá právě tímto způsobem. Upřímně, mně to taky trvalo, než jsem si zvykla na jídla "příloha s přílohou", připadalo mi to divné...ale teď už vím proč to tak dělají a opravdu to má smysl. Prosím, jestli ten recept budete vařit - lupněte tam i ty brambory...a pak si na mě vzpomeňte, ano?