Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Vypada to lakave, ale.

Jeden cas jsem mel v laborce indickeho kolegu. Sympatickeho, ale jidlo v podnikovem kasinu mu zrejme nechutnalo a tak si nosil kastrulek s jeho jidlem, kde bylo zrejme vic curry nez toho ostatniho. Jeste po dvaceti letech to citim.

Skoda, kdyby mi dal tenkrat ochutnat, treba bych to vnimal jinak.

0 0
možnosti
Foto

Indická kuchyně je opravdu velmi aromatická;-D Poměr koření i chilli se dá ale upravit podle vlastní chuti a věřte, že je to dobrotaR^:-)

0 0
možnosti
MV

uz ted se tesim, jak si podle Vas zavarim.

diky

0 0
možnosti
Foto

To ráda slyším!! Tohle kuře je vážně "tutovka" a nezklame, tak ať se povede:-)

1 0
možnosti
Foto

Vypadá to hezky, ale pokud ty brambory nejsou jako příloha, ale je to rýže, tak bych ty brambory vynechal jako naprosto zbytečnou věc.

1 0
možnosti
Foto

Tak to byste ale udělal veeeelkou chybu! :-) Já to tam vysvětluji - je to až poslední odstaveček. Tím, jak se v úvodu opečou, dodají jídlu chuť smažených brambůrků, je to luxusní kombinace. Jedná se o recept indické kuchyně a ta brambory využívá právě tímto způsobem. Upřímně, mně to taky trvalo, než jsem si zvykla na jídla "příloha s přílohou", připadalo mi to divné...ale teď už vím proč to tak dělají a opravdu to má smysl. Prosím, jestli ten recept budete vařit - lupněte tam i ty brambory...a pak si na mě vzpomeňte, ano?:-):-)

2 0
možnosti