Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Omylem jsem kliknul na Váš článek o CNN Prima news, protože články bez diskuse zásadně neotevírám. Ale vidím, že jste ještě v dubnu diskuse měl, jako trřeba tady. OK, tak jen že o té Primě by to spíš chtělo jeden či dva konkrétní příklady, a ne pouze všeobecné, nicneříkající fráze o bulváru

0 0
možnosti
JS

Dívám se na to trochu jinak. To, že každý mele něco jiného, že senát už zase vrací sněmovně zákony atd. ,je pro mě důkazem, že vládě se podařilo překonat krizovou situaci. Pochopitelně nevím, jestli "krizovou situaci" nebo "první část krizové situace".

2 2
možnosti
RW

Některé věci jsou jednoduché - "klid a rozvaha" nevyhovuje ani politikům ani médiím a to je důvod, proč dostáváme informace takové jaké dostáváme.

Jiné věci se zase nikdy nedozvíme ("Jak to vzniklo, jakou roli v tom hraje závislost WHO, jaké motivy farmaceutických firem v tom byly a mnohé další.") - tam se stačí zamyslet, zda je opravdu důležité, pro naše rozhodování, je skutečně přesně znát.

0 0
možnosti
Foto

Stojí za přečtení: http://dfens-cz.com/pravda-o-ncov-19/

Já vím, D-fens, je třeba přistupovat ostražitě. Jsou-li pravdivé zprávy o tom (viz odkaz), že v Německu při úmrtí, kde je zjištěn tento virus, se už nezkoumají další příčiny a další, máme cinknutá čísla, ze kterých nám nemůže vyjít nic reálného.

Tak třeba napoví něco dnešní testování vzorku obyvatel.

0 0
možnosti
Foto

Statistikaˇ- PŘESNÝ SOUHRN NEPŘESNÝCH ÚDAJŮ, do kterých nejednou vstupuje i šum, a to často i úmyslný;-)

1 0
možnosti
Foto

Jedno dost známé a až prastaré přísloví praví: ,,O BLBÉHO NEZAVADÍŠ", V realitě je však daleko širší spektrum. Od troubů až po ,,vyčůránky. A tak se leccos u mnohých může jevit lecjak, nejednou coby ,,guláš". Od vlády těžko očekávat, že bude vydávat toliko ,,jasná závěrečná komuniké, resumé, závěry, či až rozhodnutí. To platilo v dobách vedení jedinou stranou a vládou(přesně v tomto pořadí!), COŽ NAŠTĚSTÍ POMINULO. Takže ano. Je třeba užívat vlastní rozum a úsudek, nikoli si cokoli do hlavy nechat ,,implementovat" od kohokoli. A to vč. politiků, potažmo i medíí;-)

1 0
možnosti
PD

P88e23t15r 90D16r69a95p91a74l

23. 4. 2020 10:17

jenže on o tom fakt nikdo neví pořádně nic stoprocentně. V asii se opět nakazí ti, co by měli být vyléčeni, nebo mají pacienta co nejde vyléčit už dva měsíce. lékařská veřejnost je v přístupu k viru jako v tom bonmotu o právnících (že když se sejdou dva, tak mají tři právní názory). Tedy veřejně publikovéné názory se pohybijí mezi mantinelem "nic se neděje a nic nezakazovat" po mantinel "je to apokalypsa a zakázat všechno" Chcete mít jednotný názor...pak musíte zavést cennzuru

8 0
možnosti
JH

J83a84k81u82b 92H57o93z13a

23. 4. 2020 11:05

Přesně tak. Z čím dál více imunologů a virologů pomalu leze, že stádní imunita u koronaviru může být jen chiméra a reálně se jí dosáhnout nedá. Teprve se ukazuje, jak málo o tomto viru dosud víme.

1 0
možnosti
MB

Výborně jste to shrnul.

3 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2091x
někdo, kdo se mnohdy ztrácí v absurditách "Matrixu" současné doby

nepíši pravdu, jen o svém náhledu, který se docela jistě může rozcházet s tím vaším...

u článků neotevírám diskuze, protože se nejedná o prostor k diskuzi, ale o prostor pro odsuzování, osobní napadání a radikalizaci v útočení

respektuji, že máte jiný (opačný) názor, tak si ho zformulujte a napište taky celý blog, já si ho přečtu a zamyslím se nad vaším názorem...