Státní polepšovna

"Jestli se nepolepšíme, přijdou drakonická opatření, vyhrožuje Blatný"Chtěl bych jménem nás, již hodně frustrovaných, poprosit, jestli byste se teda mohli polepšit. Nejlépe byste se polepšili, kdybyste odešli...

Nechte to, prosím, na lidech, kteří by věděli, co dělají.

Nechte vytvořit skupinu odborníků, ale z celého názorového spektra a ti ať se mezi sebou domluví na kompromisu, nezbytných záležitostech a ty budou prezentovat národu.

Vám já osobně už nevěřím absolutně nic. Ten bordel v nařízeních naprosto odporující zoufale prosté logice je do nebe volající.

Idiocie ve strategii je až neuvěřitelná a průměrně inteligentní člověk by z vás měl fakt srandu, kdyby už to nebylo tak tragické.

Jdu si přes sebe našít pět roušek a ty si vezmu s sebou na hubu do lesa, čímž zvýším pravděpodonost přežití lidí z Chebu, Trutnova a Sokolova o 50%.

Zrušíte Letňany přesně v době, kdy snad za celou dobu měly šanci se uplatnit a teď vozíte pacienty z Chebu na Moravu.

O očkování je teď zákaz mluvit? Připadá mi to tak. Vypadalo to, že nás to všechny zachrání a najednou je ticho...  a proč? Protože to dobře funguje? To byste se asi jinak chlubili...

Překvapení u výběrka na testy do škol?

Když jsem to poprvé četl, za deset vteřin jsem věděl vše o firmě, která to vyhrála. Jedna paní. Vklad 1000,- a žádná činnost a se zdravotnictvím nemá společného vůbec nic, neustálé změny v majitelích za poslední roky. A tahle firma vyhrála výběrko??? Jak mohla projít do čtení? Kolik z toho někdo dostane?

Už to celé není sranda, protože jste neschopná banda ignorantů.

Těch zkušebních nesmyslných nařízení, odporujících selskému rozumu už bylo tolik, že to snad ani nejde všechno vypsat.

Např. utírání lavic ve školách dezinfekcí po letních prázdninách... Který inteligent to vymyslel? Po dvou měsících prázdné třídy ji celou vydesinfikovat? Nejde mi o čistotu, ale o totální zhovadilost vašich podobných nařízení.

Korona existuje, evidentně může být v některých situacích nebezpečná, ale vaše nařízení jsou hloupá, nesystematická a zcela nahodilá. A nejhůř, v případě Babiše, politicky motivovaná.

Prosím, polepšete se a odejděte.

Babiše dejte do svěřeneckého fondu, vy pane Blatný přijměte místo diplomata na Islandu a nechte to na lidech, kteří tomu rozumí a domluví se mezi sebou.

Pane Blatný, vy jako lékař, kdybyste svolával konsilium k vyřešení nějaké složité diagnózy, zavolal byste si na poradu jen ty, kteří s vámi souhlasí? Asi ne...

Tak proč to jako vláda děláte od loňského jara?

Lidi, kteří měli návrhy na jiné postupy, jste vyloučili z diskuzí, obvinili jste je z ohrožování obyvatel.

A kam jste to dotáhli vy?

Prosím polepšete se a odejděte. Jste tou největší neschopnou sebrankou, která tuhle zemi kdy vedla.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Pavel Rampas | neděle 21.2.2021 12:52 | karma článku: 32,18 | přečteno: 675x
  • Další články autora

Pavel Rampas

Princip Česká pošta

30.3.2023 v 12:03 | Karma: 31,65

Pavel Rampas

Poděkování vládě

13.9.2022 v 17:23 | Karma: 37,01