Nesouhlasím s opatřeními Prymuly a nejsem odpůrce roušek

Protikoronová opatření jsou chaotický náhodný bordel podložený neskutečně zmanipulovanými hrami s čísly. A protože se to pochopitelně už dnes velké části společnosti nelíbí, vyráží manipulátoři veřejného mínění do protiútoku.

Princip protiútoku je zpochybnit protinázor tím, že ho překroutíme manipulací. Například, že spojíme nesouhlas s chaosem s tím, že tito lidé zároveň nechtějí nic dodržovat. Ale tak to ve skutečnosti není.

Co tím myslím?

Mám plné zuby celé té příšerné hry na smrt a zachránce. Mám plné zuby toho, jak chce farmacie vydojit z této situace miliardy.

Byly tu mnohem závažnější epidemie a zdravotní ohrožení, ale protože nebyl internet, byli jsme v klidu. Zemřelo mnohem více lidí, než dnes při nejhorších scénářích u korony, a byli jsme v klidu.

MÁM TĚCHTO VĚCÍ PLNÉ ZUBY A NOSÍM ROUŠKU. A RESPEKTUJI OCHRANU LIDÍ, KTEŘÍ TO POTŘEBUJÍ...

To, že si myslím, že Inteligentní karanténu nemohou dělat pologramotní a nebo ziskuchtiví politici, protože jejich inteligence na to nestačí, neznamená, že popírám smysl roušky.

Nepředhazujte mi manipulativně, že jsem anarchista, když nechci poslouchat ten bordel a zároveň dodržuji pravidla.

Přesně tak, jak většina mých známých.

Chci sebe i jiné chránit všude tam, kde to dává reálný smysl.

Ale zakázat zpěv kvůli prskání je úchylárna a zlovůle v této chvíli mocných.

To už není k smíchu !!!

Je tolik míst, kde se máte mnohem větší šanci nakazit a nenakazíte se... protože to není mor...

Reprodukční číslo 1,1 je prosím číslo, které je opravdu hluboko pod číslem chřipky a jinými virovými nemocemi, které jsou pro stejnou ohroženou skupinu minimálně stejným, ne-li větším, rizikem než korona...

NESOUHLASÍM S TÍM, ABY STÁTNÍ RESTRIKCE V OBLASTI OCHRANY ZDRAVÍ STÁLY NA JEDNOM ČLOVĚKU, KTERÝ JE PŘÍMO ŘÍZENÝ POLITIKY.  A NOSÍM ROUŠKU !

Chci, aby opatření byla zaváděna odbornou komisí, kde nebudou politici a nebudou tam zástupci farmacie (viz živnostenský rejstřík Prymuly).

Mám plné zuby toho, že se celá tato nesmyslná hra využije k tomu, aby se mohlo dělat v ekonomice zase pár desítek let cokoliv, včetně miliardových krádeží. Za koronu se nyní dá schovat úplně cokoliv. A do budoucna se za ní bude schovávat a vždy to bude ideální alibi, že jsme si rozdrbali rozpočty na generace dopředu. To se to bude krást a odklánět. A ve velkém... Ve schodku 350 miliard se deset dvacet ztratí jak nic.

Mám toho plné zuby, schované pod rouškou...

 

Autor: Pavel Rampas | pátek 2.10.2020 12:08 | karma článku: 29,66 | přečteno: 744x
  • Další články autora

Pavel Rampas

Princip Česká pošta

30.3.2023 v 12:03 | Karma: 31,65

Pavel Rampas

Poděkování vládě

13.9.2022 v 17:23 | Karma: 37,01