Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Květuška

12. 11. 2007 12:57
A my jsme jeli taky!

A hned v neděli ráno jsem naházela  děti a psa do auta a vyjeli jsme směr Mladějov.Bylo to výborný,měli jsme zimáče a manžel udělal v Sobotce na rynku hodiny přes ručku,protože si to prostě musel zkusit!Já  jsem ječela jako perlička(uřvaná drůbež) a děti se smáli.Tenhle víkend jsme měli kliku a příští nevylezem z peřin.:-P

    

0 0
možnosti

beran

12. 11. 2007 8:17
Ještě by mně zajímala statistika

o tom, kolik procent aut má zimní gumy a kolik procent bouraček se stane na zimních gumách. Možná, že by se pak přišlo na to, že použitím zimních gum se množství bouraček nesníží, podobně, jako se nesnížilo svícením. Je  k tomu potřeba použít jiné řidiče. Takové, kteří jsou schopni posoudit kvality svoje a jimi řízeného auta a podle toho jet s potřebnou bezpečnostní rezervou.

0 0
možnosti
MB

buxus

12. 11. 2007 7:47
Myslím si, že tak úplně to není

Vysvětlovat nesmyslné rychlosti (za jakéhokoliv počasí) pouze spěchem, znamená jen akceptovat výmluvu lidí, kteří jezdí rychle z vrozené agresivity, ze zvyku či z potřeby si zvýšit něčím nabourané sebevědomí. U nás se totiž jezdí na relativně krátké vzdálenosti a úspora několika málo minut obvykle nic neřeší.

0 0
možnosti