Agenti islamismu u nás aneb „multikulti“ v reálu.

   Někteří naši politici (zejména nevýznamní  frustráti), piští každou chvíli v parlamentu a posléze i ve sdělovacích prostředcích o ohrožení islamismem.

 

    No, ne, že by tu žádné nebezpečí nehrozilo, ale všichni známe a mnozí z nás si ještě pamatují, že ti, kteří nejvíc povykovali, se jako první vzdali, nebo ještě hůře, přeběhli k nepříteli. Ale to není (snad zatím) na programu dne.  Máme tu pro všechny z nás daleko nebezpečnější situaci. Tou situací je plíživá implementace islámského práva šaría do našeho kulturního a sociálního prostředí, tajnými agenty islamistů. Nevěříte?  Tak zkusme porovnat některá fakta, třeba s právním systémem tzv. „Islámského státu“ a jeho přidruženého okolí.

   Jako první příklad tu máme zákaz kouření v na mnoha místech, kde si ještě před pár lety kuřáci svoji neřest mohli celkem bez obav před postihem, užívat. V I. S. je kouření zapovězeno úplně. (Za porušení tohoto zákazu, se ukládá trest vykonání nucených prací na tabákových plantážích.  Surový tabák, jak známo, je hned po ropě a pánské prostituci, třetím největším vývozním artiklem.)

   Jako příklad druhý je tu avizovaný zákaz požívání „nezdravé stravy“. Tu je zamýšleno postihovat zejména požívače bůčku ve všech formách. Každý průměrně vzdělaný člověk ví, že islám konzumaci vepřového zakazuje. (V I. S. se trestá kastrací mužů a kamenováním žen.)

   Jako třetí příklad podvratné činnosti agentů islamismu, tu je omezování chovu psů, respektive jeho postupné omezování pomocí místních vyhlášek o zákazu volného venčení pejsků všech ras a velikostí o náhubcích a výšce poplatků nemluvě.  Jak je všeobecně známo, u muslimů, se pes netěší zrovna velké popularitě a úctě. Při usvědčení z chovu psa v I. S., se s provinilcem jedná jako s nepřátelským agentem. (Pravdou ovšem je, že provinilci je dána možnost výběru. Může si svobodně vybrat, zda je agentem Izraele či USA.)

   Vážení a milí spoluobčané.  To zdaleka není vše. Stačí se jen pozorně dívat kolem sebe. Všechna tato a mnohá další, v podstatě nesmyslná a zbytečná nařízení, vycházející z radikálně pojatého islámského práva a pomocí tajných agentů I. S. v podobě europoslanců, národních přisluhovačů, zbabělých a zkorumpovaných místních zastupitelů jsou nám vnucována tak, aby nenápadně připravila půdu pro invazi islamistů do Evropy.  Každý nový zákaz, omezení či regulace čehokoliv (zejména pozor na ty vzešlé z EU), je potenciálním ohrožením našich kulturních hodnot, svobody a demokracie.   Řečeno s klasikem: „Lidé bděte!“

 

Autor: Radovan Rakus | úterý 13.10.2015 10:10 | karma článku: 25,30 | přečteno: 1238x
  • Další články autora

Radovan Rakus

Nevinná lež jako věž

31.10.2013 v 11:47 | Karma: 15,43

Radovan Rakus

Tak a je to

28.1.2013 v 11:43 | Karma: 18,31

Radovan Rakus

Letadla CASA. Cože? Jaká kasa?

20.6.2012 v 14:55 | Karma: 12,08