Migranti patří do koncentráku a jsou svoloč.

Takto rozhodla naše elita z elit, ministři vnitra, premiéři a hlavy států Evropské unie minulý týden, lidská práva migrantů byla pošlapána a sluníčka tleskají.

Koncentrační tábory vymysleli Španělé, používali je Němci, Britové i Američané. Postupem času takové tábory byly s nadšením využity i ve většině současných zemí EU, v kolébce demokracie Řecku dokonce do roku 1967!!.

Pojem koncentrační tábor byl postupně opuštěn z důvodu absolutně negativní konotace, kterou způsobili nacisté - Osvětim, Dachau, atd. atd., ale tábory spojované s nejhoršími tradicemi nacistických táborů stále existují, jen se podle míry politické korektnosti a kreativity zřizovatele přejmenovávají.

Varianty jmen - příklady:

a) vojenská základna "Zátoka Guantánamo" - USA - funguje dnes.

b) soustřeďovací kláštery - my.

c) tábory nucené práce (TNP) a nápravně pracovní tábory (NPT) - my.

d) Gulagy - SSSR.

e) ruské filtrační tábory v Čečensku během tamních válek.

f) filtrační tábory - Ukrajina - plánováno na dobu porážce "separatistů".

atd. atd.

Podle rozhodnutí summitu také začneme budovat takové tábory. Budou se jmenovat hotspoty.

Slovo hotspot mělo několik významů:

horká skvrna (geologie) – oblast zvýšeného toku tepla v zemském plášti.

hotspot (ekologie) – oblast s vysokou mírou druhové diverzity.

hotspot (internet) – místo či oblast s možností bezdrátového připojení k internetu.

hotspot (vaření) – červený bod na pánvi, který indikuje optimální teplotu.

hotspot (politika, kriminalita) - místo významné aktivity, nebezpečí, nebo násilí.

hotspot (restaurace, turistika) - oblíbené místo zábavy.

Máma Merkel přidala nový význam, hotspot (multikulturně) - koncentrační tábor.

Tedy EU, která se ráda sama považuje za ochránce lidských práv a dokonce i práv zvířat, bude na základě rozhodnutí summitu EU hromadně budovat koncentrační tábory (tedy hotspoty), které budou sice oblastí s možností bezdrátového připojení k internetu (tedy podruhé hotspoty) http://tn.nova.cz/clanek/nespokojeni-imigranti-hadali-se-kvuli-wi-fi-a-citi-se-jako-vezni.html , ale současně budou i oblastmi významné aktivity, nebezpečí, nebo násilí (tedy potřetí hotspoty) a oblastí s vysokou mírou druhové diverzity (tedy po čtvrté hotspoty) http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zverstva-uprchliku-v-nemeckych-a-francouzskych-taborech-Znasilnovani-alkohol-bitky-na-noze-na-dennim-poradku-Urady-a-policie-pry-jen-prihlizeji-400907 , http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ozbrojena-vzpoura-v-uprchlickem-tabore-Ve-Vysnich-Lhotach-si-pry-bezenci-vyrabeli-zbrane-400891 .

Určitě se stanou i hotspoty (po páté)- oblíbeným místem zábavy pro teroristy http://zpravy.idnes.cz/stoupenci-islamskeho-statu-pluji-na-lodich-uprchliku-pfi-/zahranicni.aspx?c=A150517_111220_zahranicni_ert a cílem sexuální turistiky s důrazem na hard sex a znásilňování žen a dětí http://tn.nova.cz/clanek/otresna-zprava-z-uprchlickych-taboru-znasilnovani-zen-a-deti.html.

Někdy dokonce budou jen obnoveny staré koncentrační tábory http://zpravy.idnes.cz/rakousko-nemecko-dachau-fritzl-uprchlici-f14-/zahranicni.aspx?c=A150923_162856_zahranicni_aha .

Migranti jsou svoloč, která nemá lidská práva, to je většinové hlasování ministrů vnitra.

Slovo svoloč má kromě svého původního významu i hanlivé významy - chátra, sebranka, holota, lůza (nadávka), toto slovo je původně ruské a vzniklo v době, kdy Petr Veliký začal budovat Petrohrad. K výstavbě Petrohradu potřeboval pracovníky, kterých se nedostávalo. Proto se rozhodl, že přesídlí tisíce lidí, které nuceně přestěhoval do močálů, kde dnes stojí Petrohrad. Sebral a stáhl (svolokl), tak vznikla slova sebranka a svoloč.

EUština či multikulturština (podle vzoru čeština) nepoužívá stará slova, kterým lidé rozumí, vymýšlí svoje.

Takovým novým souslovím je kvóta na přemístění migrantů a odvozeně je to kvotař.

Kvotař je tedy migrant, který byl na základě rozhodnutí ministrů vnitra přesídlen (sebrán, stažen, svolokl) z hotspotu (koncentračního tábora), a s porušením mezinárodních úmluv a lidských práv přesunut do země, do které nechce.

Kvóty, které schválili naše elitky a eliti, povedou v případě, že jeden každý migrant nebude souhlasit se svým přesunem do jiné země EU, k hromadnému vyhošťování migrantů z jedné země EU do druhé země EU (což je porušení řady mezinárodních úmluv i naší ústavy) a tedy porušování jejich základních práv a svobod.

Tedy "Když něco vypadá jako kachna, lítá jako kachna, chodí jako kachna a kváká jako kachna, tak je kachna."

 

Autor: Radovan Vencálek | neděle 27.9.2015 14:23 | karma článku: 20,12 | přečteno: 1768x