Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Skoro slzím dojetím nad „demokracií“ v Libyi

Včera jsem se v pořadu Střepiny na televizi  Nova dozvěděla, jak mám jásat nad dopadením krutovládce Kaddáfího, zřejmě jsem taky měla zvolávat hystericky „alláhu akbar“  a po někom švihnout tím, co mám zrovna po ruce, abych tím stvrdila demokracii v Libyi. Možná dle této reportáže, nám má být Libye příkladem, jak se správně a civilizovaně chovat, a jak docílit toho, abychom také měli  z mozku alláhovu kostku. Vlastně netuším, co nám tou spletí plků chtěli naznačit. Nebo takto, raději to nechci ani vědět.

NATO, muslimové, ale  i samotní Libyjci moc dobře vědí, že žádná demokracie v Libyi jednoduše nebude, ani nemůže být. Naši politicko-korektní  „intošové“  nám ale stejně budou neustále cpát nějaké blbosti o demokracii, a další „pravdoláskařsko-ropné“ kecy. Co by necpali, když „povolený názorový směr“ je na jejich straně, a můžou se dovolávat na vysoké školy, které jim to do mozků nalévají, a vedou je stejní „intošidla“ jako jsou oni.

Samozřejmě, že muslimové jsou přímo nadšení  z našich intošidel, protože právě jen díky nim, mohou si dostát svých alláhových úkolů a cílů, zvlášť, když každý jiný názor, než ten „intošský“ je označen automaticky za „extrémní“. Pro mě za mě, ať si naše intošidla intoší, jenomže, problém je v tom, že jejich intošení se stává opravdu velice  nebezpečným, a nejenže do propasti strhávají sami sebe, ale  dokonce nás všechny, protože každý, kdo pojmenovává problém pravými jmény je označen za „extrémistický vývrhel společnosti“.

Je velice zajímavé ale, že žádné z intošidel nenapadne, se alespoň trochu pozastavit nad tím, jak je možné, že každý kdo v islámu opravdu žil,  a používal alespoň trochu mozek, nebál se „našeptávání šajtána“ což v islámu znamená, že každý samostatný uvažování a selský rozum je od šajtána, a od od islámu odešel, tak na problémy poukazuje. Rozhodně vše nevidí tak růžově, a dokonce opravdu se velice obává naší evropské budoucnosti. Protože ví, že  islám opravdu není o nějakém soukromém neškodném praktikování, ale o tom ,jak co nejlépe svým souvěrcům vymýt mozek, nenápadně se infiltrovat do politiky, džihádovat přes utajované finanční injekce ze SA a dalších, různé tajné machinace, a snahy naprostého uzamykání komunity a oddělování je od naší společnosti, ba co dokonce, poštvat ji proti nám (ač hlavy islámských nadací nám vykládají zcela jiné pohádky). A intošidla jim tohle všechno kryjí a pomáhají jim. Samozřejmě, že se o těch praktikách nedozví – muslima učí od začátku taktiku, jak nevěřící zmást, ukazovat jen krásnou tvář islámu, jak dávat dawa, použití k tomu lži není nic špatného, dokonce alláh je prý za to odmění. Nehledě na to, že většina samotných muslimů absolutně ani neví nic,  protože sami žijí v jedné velké lži, které ale věří. A tak naše intošidla se těmito kecy krmí nejen k hlavním jídlům, ale i k svačinám… Bohužel muslimové na ně nejsou „hodní“, protože  by bůh ví jak kufarská intošidla žrala – ale jednoduše za tím vidí prospěch pro sebe. A  intošidla se na návnadu chytají, a ještě si myslí,jak jsou chytří. Netuší ale, že  na to doplatí i oni.

Jen tak mimochodem, omlouvám se za použití slova „intošidlo“, je to takový můj pracovní název, a nějak jsem stále nepřišla na nějaký lepší výraz… Tak snad to naše intošidla neurazilo až tak moc...;)

Je zajímavé, jak naše intošidla  se vždy ohánějí „globálním světem“ a jak prostě musíme mít všechny rádi, a všem se klanět až k zemi, abychom přeci byli „civilizovaní“. Bohužel jejich představa civilizovanosti, svědčí jen o totální blbosti, protože si ani nejsou schopní globálně domyslet, jaké dopady taková stanoviska mohou mít pro ně samotné. Pak naši slavní multikulturalisté, kterým jasně ještě nedošlo, že nepřítelem multikultury opravdu nejsou žádní odpadlíci od islámu, ani kritici islámu, ale největším nepřítelem multikultury je akorát islám, protože jen islám neuznává žádnou jinou kulturu, než tu islámskou. A pak se sami diví, že ono to nějak nefunguje, a ta multikultura nefunguje zejména u muslimů. To ale určitě nebude islámem, to bude jenom lidmi, kteří prostě nepochopili ještě multikulturní krásy islámu. Aneb, nejsi muslim, v žebříčku jsi hned o něco níž, a ještě k tomu se usmažíš v islámským pekle.

No a já jsem jen zvědavá, jak dlouho bude trvat, než islamisté si vytvoří svůj chalífát ( to že se tam u nich akorát zas budou válet po ulicích uřezané hlavy, jako to třeba bylo za islamistů v Alžírsku, a budou tam mít další islámské lahůdky,to mě ani tak nevzrušuje, ať si mají to, co chtějí, ostatně stejně si nejsou schopní připustit, že za všechno zlo co tam mají nemůže nikdo jiný než jejich rasúl a alláh), už teď se Írán a SA dohadují, kdo tedy bude to vše řídit. Totiž tehdy začne velká sranda, až muslimové budou cítit sílu, o nepřátelích na západu nebudou jen mluvit potajmu v mešitách, ale už hezky nahlas, a budou vést proti nám „křižácké války“ po islámsku. Jestli si ale naše intošidla myslí, že naši evropští muslimové, a naše konvertované arabelky se postaví za nás, hluboce se mýlí. Budeme mít leda tak nepřátele ve vlastních řadách.

Autor: Béatrice Radosa | pondělí 24.10.2011 15:55 | karma článku: 37,12 | přečteno: 2886x
  • Další články autora

Béatrice Radosa

India calling

" Vem si zítra na sebe něco, co potom vyhodíš. Budeš celá mokrá a od barev." " A nebude mi venku zima?" " Neboj, to je tak zařízený po tisíce let, na Holi je vždycky krásné počásí. Zítra už chladno a pršet nebude." "No, ta Rashi je asi taky už z toho hinduismu celá pomatená." řekla jsme si v duchu... "Tak zítra se těším, jak budeme "play Holi", řekla Rashi při odchodu.

16.4.2015 v 12:53 | Karma: 13,90 | Přečteno: 1212x | Diskuse| Cestování

Béatrice Radosa

Hloupý a extrémní běžný český člověk?

Když se podívám kolem sebe, a nebo řeším běžné životní starosti a problémy, o to větší respekt mám ke všem lidem, kterým téma nebezpečí islámu není lhostejné. Najdou si čas a dorazí na demostraci. Všichni tito lidé řeší běžné denní starosti s jejich podnikáním, zaměstnáním, rodinné problémy a různé další neduhy naší české kotliny, jako jsou exekutoři, nízké platy a důchody z kterých horko těžko se vůbec zaplatí nájem, a také úžasná překvapení od pana Babiše. Ve víru všech těchto zásadních a existenčních problémů, islám se může zdát jako něco méně důležité. Zejména u nás, kde díky bohu, otázka islámu stále není v tak extrémní situaci, jako u našich západních sousedů.

26.2.2015 v 21:51 | Karma: 36,15 | Přečteno: 2241x | Diskuse| Ostatní

Béatrice Radosa

Jsem rasista, extrémista, xenofob a nácek.

Pořád se někde dočítám, či si vyslechnu, jak IVČrN je extrémistické hnutí, jak jsme děsní xenofobé... a polonácičkové... Teda řeknu vám, na to, že je nás už skoro stodvacet tisíc, a jsme příšerní extrémisté, k tomu je nás daleko víc než bojovníků ISIL, tak je asi něco špatně. Ještě jsme nikoho nepodřízli, neupálili, nezotročili... Jenom se děsně extrémisticky scházíme na náměstích našich měst vyjádřit náš názor, kde opět jsme nikoho ještě (nejspíše zázrakem) na životě neohrozili. Já vlastně zapomněla, jsme usvědčení z kyberšikany. Občas si říkám, že já holká bláhová, taky nejsem tak útlocitná, a nenahlašuju a neřeším na policii každý přisprostlý a vyhrožující e-mail. To bych totiž nedělala nic jiného, než jen chodila na policii. A to nemluvě o Martinu Konvičkovi, kde snahu ho popotahovat a šikanovat, můžeme vidět v přímém přenosu.

12.2.2015 v 11:40 | Karma: 43,82 | Přečteno: 8822x | Diskuse| Společnost

Béatrice Radosa

Chraňme své muže burkou

Tuhle jsem šla se svým partnerem něco zařídit na prodejnu Vodafonu. Obsloužila nás slečna kolem třiceti. Ač jsem byla s ním, a myslím, že bylo jasné, že jeho ségra opravdu nejsem, milá slečna, očividně velice okouzlena mým hřebečkem, se rozjela, a já jen čekala, kdy ho ještě pozve i na rande. Když jsme odešli, museli jsme se oba dva smát, protože to byla opravdu komediální situace. Můj přítel byl zaskočen, nevěděl jak má s ní komunikovat, pač prostě jen potřeboval aby mu změnila služby, a já jen valila oči. No, samozřejmě že je fajn, že můj sameček není žádnej vývrhel, o kterej si žádná ženská neopře ani starou grešli. Na druhou stranu, kdyby opravdu došlo k nějakému zvaní na rande, tak bych ani nečekala aby přítel nějak zareagoval, a slečna by měla co dělat se mnou. Svoje teritorium, rodinu a samečka si hlídám.

30.1.2015 v 18:01 | Karma: 41,45 | Přečteno: 10446x | Diskuse| Společnost

Béatrice Radosa

My se nedáme ;)

Krásnou sobotu Všem. Každému, kdo dorazil na demonstraci chci vyjádřit obrovské dík. Také chci poděkovt všem organizátorům, řečníkům, policii, zkrátka všem, kteří se na demonstraci podíleli. Atmosféra byla úžasná. A to ví každý, který na ní byl. Protože nás bylo kolem dvou tisíc, tak to vůbec není málo lidí, kteří tu atmosféru zažili na vlastní kůži. Některá média se snaží manipulovat různými způsoby. Snaží se zlehčovat hlas lidu, který ukazuje své názory ohledně své vlasti slušně a demokratickým způsobem. Snaží se z nás dělat extrémisty, snaží se bagatelizovat množství zúčastněných. A tak z padesáti “sluníček” udělají stovky a z tisíců našich dělají “stovky” taktéž. Stále se snaží z nás dělat extrémisty a xenofoby, a tím zamlčet a zastrašit. V množsví je ale síla, a lidí, kterým budoucnost naší země není lhostejná je dostatek. Takto má vypadat demokracie. Lidé by měli mít možnost ukázat svůj názor, který nijak není v rozporu s našimi zákony.

17.1.2015 v 13:20 | Karma: 40,81 | Přečteno: 4717x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Hasiči celou noc zasahovali v pralese Mionší, vodu nosili na zádech

2. května 2024  9:16

Beskydský prales Mionší v noci zachvátil požár. Hasiči celou noc zasahovali v jeho nejvyšším...

Volby by jasně vyhrálo ANO, mimo Sněmovnu by zůstaly TOP 09 a KDU-ČSL

2. května 2024  8:17,  aktualizováno  8:48

Sněmovní volby by v dubnu vyhrálo ANO s 32,5 procenta, ODS by měla 13 procent, SPD a Piráti shodně...

Protesty studentů eskalovaly i v Kalifornii, jeden člověk skončil v nemocnici

2. května 2024  8:11

Na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA) se v noci na středu střetli proizraelští a...

Amsterdam bojuje proti nerovnosti v močení. Vyčlení miliony na veřejné záchodky

2. května 2024  7:53

Radnice v Amsterodamu po několikaletém nátlaku ze strany žen vyčlenila čtyři miliony eur (přes 100...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.