Diskuse

Sexualita

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

letní den

26. 1. 2011 9:34
názorná ukázka

http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/223369-prilis-odhalenou-ashtonovou-iranci-na-fotografii-priodeli.html

tak nevím, kdo má tady pravdu? Také vidíte dekolt paní Ashton jako pobuřující? Nebo jsou truhlíci v Iránu když jí domalovávají blůzku až ke krku?

:-/

0 0
možnosti
VS

Astaroth

26. 1. 2011 10:42
Re: názorná ukázka

Kazdy soudny clovek by Ashtonce namaloval prinejmensim celooblicejovy nikab. Ne dekolt, ale jeji vzhled je vuci kazdemu muzi s vkusem poburujici a to uz nezminuji to, ze Iranky jsou velice krasne a tedy standardy iranskych muzu jsou nastavene astronomicky jinde, nez jak se presentuje Ashtonice.

0 0
možnosti
KM

letní den

26. 1. 2011 7:59
dovoluji si pochybovat

nad rčením, že na východě manželství déle vydrží.

Není to tím, že tady mají manželé oba dva právo svobodné volby se rozejít? V Islámských zemích je to pro rodinu potupa, možná manžel může lehce manželku zapudit,ale žena ačkoliv může být nešťastná ve vztahu, lehce odejít nemůže.

A tím, že nemají svobodné lásky, víme jak to dopadá, vraždy ze cti, kdy rodinu holku, nebo ženu raději zabijí, než by jí nechali volnou volbu s kým být..  strašné.

Kam spěje tabuizování sexu v Islámských zemích? net je plný muslimů, které tlačí kalhoty a hledají, kde vypustit stavidlo. Bohužel hledají to u naivních holek, kterým stačí nakukat pár sladkých slovíček.

0 0
možnosti
KM

letní den

26. 1. 2011 7:59
Re: dovoluji si pochybovat

A nesouhlasím s tezí, že mi se také zahalujeme, samozřejmě, nechodíme nazí.. Ale to je snad normální ne? Toto nepovažuji za srovnatelné se zahalováním vlasů a nebo hůře i  zbytku těla do černého pytle.

Vidíte,nikdo nám neurčuje jak máme chodit oblékané, máme svobodu, je to na nás. Je to šťastný pocit, žít svobodně, už jsem psala, super pocit být s rozpuštěnými vlasy a dýchat svobodně a nechat vlasy vlát...ale nedělejte z nás frivolní stádo. když budu chtít být sexy, můžu bát aniž bych vypadala jako lehká děva z E55.

Rozdíl je v tom, že si můžu vybrat. Mám volnost a to je supr pocit!!

 

0 0
možnosti
R

Rilian

25. 1. 2011 21:23
Jen malá poznámka

Křesťanství mělo zcela zdravý vztah k sexualitě až do doby, kdy je hlavně prostřednictvím sv. Augustina infiltroval vliv antického řeckého filozofického myšlení, zejména novoplatonizmus, který začal kriticky vnímat vše tělesné a smyslové jako nízké a neduchvní a naopak vynášel kvality nesmyslové jako duchovní (přizpůsobili svou teologii známému Platónovu obrazu tohoto světa jako jeskyně, v níž jsou vidět jen stíny pravého světa - světa ideí). Pravda ale je, že se tento negativní vztah k sexualitě udržel ke škodě křesťanů nesmírně dlouho (až do 19. stol.) a způsobil nedozírné škody.

0 0
možnosti
VS

Astaroth

26. 1. 2011 8:41
Re: Jen malá poznámka

Ovsem, velice nedozirne skody typu prumyslova revoluce, gotika, baroko, kapitalismus a financnictvi.

0 0
možnosti
PSX

Pavel Skeptik X

25. 1. 2011 19:52
Doufám,

že jste při přečtení seznamu zavražděných muslimy v Moskvě, dosáhla orgasmu!!!!

0 0
možnosti
C

Camino

25. 1. 2011 23:16
Re: Doufám,

Dovedu si predstavit, jak jasala a natrasala se v burce, je to odvaha zrovna v tuto dobu se sem cpat.... ale i Jichova a MaryskinovovaRv

0 0
možnosti
A

Apodemus

25. 1. 2011 17:21
vicemene s vasim pohledem souhlasim

mne celkem zajima psychologicky motiv, ci duvod te tabuizace sexuality. Proc je tak tabuizovana v islamskem i krestanskem svete?Nemyslim ze za to muze jen cirkev. Myslim ze stud a pocit viny spojeny se sexualitou maji nejake hlubsi psychologicke priciny, protoze se vyskytuji ve vsech kulturach. Dokonce i nejprimitivnejsi kmeny z Nove Guiney se zahaluji, aby nebyli nazi.

0 0
možnosti
D

duhacenzor

25. 1. 2011 18:12
Re: vicemene s vasim pohledem souhlasim

Bude ti příjemné, když všichni okolo tebe budou tvoji nahotu očumovat a komentovat, bude ti příjemné, když kdokoliv přijde, začne tě svévolně osahávat, souložit s tebou veřejně přede všemi ostatními, před tvými dětmi, rodiči, manželkou, manželem - právě takhle se prodávali otroci, nazí, otevření pohledům všech, veřejně sexuálně zneužívaní, nahota a veřejný sex je symbol otroctví, ponížení člověka, nahota patří člověku, kterého miluji, lidem kteří ji nezneužiji, patří do mé rodiny, ne na veřejnost stejně jako sex. Tohle náboženství tabuisuje. Normální sex ne.

0 0
možnosti
JN

log-out

25. 1. 2011 10:26
je to trochu jinak

Ad křesťanství a sex: znáte píseň písní?

A co se týče trvalejších manželství na východě... není to třeba tím, že když se muslimská manželka dopustí nevěry, tak ji ukamenují, zatímco v Evropě se už přišlo na to, že manželská věrnost má smysl, pouze pokud je "dobrovolná"?

0 0
možnosti
MM

myskamiki

25. 1. 2011 9:33
strasne

kolik lidi neumi pochopit psany text a jeste se s tim vesele chlubi. Tohle nepovede k nicemu dobremu, takova masa nemyslicich ovci, kterym staci zamavat praporkem pred ksichtem 

Clanek je zajimavy k zamysleni a nechapu, kde tam ctete ty Vase bludy, vazeni.

0 0
možnosti
M

martin5.33

25. 1. 2011 9:39
Re: strasne

A naopak je s podivem, jak někdo neumí napsat text srozumitelně...

ps že nechápete, kde to tam ostatní čtou, může být chyba i na vaší straně.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

25. 1. 2011 9:31
Podle čeho

soudíte, co je "zdeformováno" a co "normální"? Sexualita je v různých kulturách pojímána různě - možná se vám nelíbí viktoriánské pokrytecké tabuizování, ale jak se potom díváte na indická etnika, která povzbuzují šestileté děti k sexuálnímu životu? Je "normální", když se kultura k sexualitě staví restriktivně, nebo je "normální", když je v tomto ohledu permisivní? Jjá bych jako problém viděla spíš to, že příslušníci každé kultury vnímají svůj vlastní sexuální kodex a důležitost přisuzovanou sexu jako univerzálně platné i pro všechny ostatní - což je pohled chybný.

Doporučuji k pročtení is.muni.cz/do/1499/el/estud/prif/js10/panorama/.../04_antropo_vrhel.pdf

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

25. 1. 2011 9:37
Nefunkční odkaz...

tedy znovu: http://is.muni.cz/do/1499/el/estud/prif/js10/panorama/web/modules/04_antropo_vrhel.pdf

Možná byste mohla něco z toho použít i při psaní vašeho budoucího článku o celibátu...

0 0
možnosti
G

Gmur

25. 1. 2011 9:00
Telem posedly

pisete nekde uprostred.

Kdo je telem posedly nebo posedla? Nemyslela jste "telem posedli"????

0 0
možnosti

doriana_

25. 1. 2011 8:51
Asi pod dojmem toho úžasného

duchovního zážitku se pak odpalujou na letištích a zabíjí nevinné lidi...RvRvRv

Držte hubu vy islamofilci aspoň teď!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale asi se vlastně radujete...

0 0
možnosti
MM

myskamiki

25. 1. 2011 9:28
Re: Asi pod dojmem toho úžasného

8-o8-o nevim co napsat, aby me nesmazali, protoze tenhle dusevni vyblitek je opravdu sila. Bezte se lecit a rychle, nez budete nebezpecna/y svemu okoli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.