Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

rohovín jednorohý

12. 12. 2010 16:59
Akorát je potřeba se zamyslet nad tím

kdo a proč tohle všechno pro ty primitivní lidi někde v dávnověku vymyslel, já bych řekl že to bylo vymyšleno a sepsáno proto aby ti primitivní lidé dodržovali nějaký základní pořádek a hygienu. Tedy měli nějaký návod jak, kde a kolikrát denně se mají mýt,  kterou rukou si mají vytírat zadnici a další a další návody co a jak mají od rána do večera dělat. 

V kulturní civilizaci jako je např. ta naše evropská normální,  člověk už tyhle návody vůbec nepotřebuje a automaticky a sám dokáže udržovat svou hygienu, utírat si tu zadnici atd. atd.

Úsměvné se chlubit tím  že jsou i u nás tací co ráno vstanou vezmou návod původně určený pro nějaké primitivy v pravěku a celý den podle toho návodu konají.

Tož vás děvčico rodiče nenaučili v dětství dodržovat základní hygienu 8-o?

0 0
možnosti
BO

Korytnaačka

12. 12. 2010 16:39
A proč nám to sdělujete?

To se chlubíte a nebo si stěžujete, vy ostudo obyčejné muslimky. Jen co se to tu víc rozšíří, ti vám dají čmouda, vy hlupko.Rv;-O

0 0
možnosti
H
VV

SYETEY-KOTZOUR

19. 11. 2010 11:04
další šílená žena

...tahle móda kolaborovat s nepřítelem je nám asi vlastní:-/

My prašiví bezbožní psi, kteří nepoznali Alláha si asi nezasloužíme nic dobrého.

Proč vlastně pobýváte v zkažené Evropě? My si Vašeho velkého ducha nezasloužíme. Opravdu ne. Jsme přízemní, bezbožní a ještě máme takový divný strach, že nás zničíte. Nebude Vám lépe mezi svými tam někde ve velbloudistánu?

Když hezká žena jako Vy zblbne, je to dvojitý smutekRv

0 0
možnosti
VD

raymondchandler

19. 11. 2010 9:14
Proc

plytvate nasi vodou? Vy nevite, ze vodou se ma setrit ? Neni divu, ze se muzulmani hromadne stahuji do Evropy, kdyz se tady muzou machat pul dne v teple vode. To by si doma nemohli dovolit ! Pri jejich vzdelani ovsem o necem, jako je ochrana zivotniho prostredi, nemaji ani poneti ! To je pohodlicko, co? A kolik toho tady mame ! To se to bydli ! Proc jste si to neudelali ve svych zemich? Jste, a vzdycky budete jen nezvanymi hosty a NIKDY vas nase spolecnost neprijme !

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

19. 11. 2010 9:43
Re: Proc

Předpokládám, že slečna vůbec není host, zvaný ani nezvaný, je domácí. A za nájem a služby u nás platí všichni stejné taxy (snad kromě jedinců ve státních bytech, což ale cizinci nebývají), ani ta voda není zadarmo.

0 0
možnosti
S

sphagnum

18. 11. 2010 20:16
Mluvit s Bohem přímo?

Křesťané můžou, jak jste sama řekla, mluvit s Ježíšem, který je ovšem zosobněním Boha. A ani mluvit přímo s Bohem otcem jim nikdo nebrání. V islámu komunikoval s Alláhem pouze Mohamed a to nepřímo, s božím poselstvím ho navštěvoval anděl Gabriel (džibríl). Mohamed byl poslední prorok, nikomu dalšímu dle islámu už alláh nepošle ani toho anděla.

Jak by mohl s Bohem komunikovat obyčejný muslim, copak si o sobě myslí že je víc než prorok?!? Milá dámo, že mluvíte s Bohem je jenom vaše sugesce, připustě si to a buď te za to ráda. Kdyby jste opravdu mluvila s Bohem, znamenalo by to, že máte důkaz že islám lže.

0 0
možnosti
AY

proctonejde

18. 11. 2010 20:33
Re: Mluvit s Bohem přímo?

rekla bych, ze autorka mini, ze s  Bohem vede monolog.....

0 0
možnosti
P

pepkovo

18. 11. 2010 17:46
nebo historicky, kolik jich dodržovalo očistu

v poušti a 5krát denně plýtvalo vodou a mylo si s ní ruce až po lokty?;-D;-D

0 0
možnosti
S

sphagnum

18. 11. 2010 20:24
Re: nebo historicky, kolik jich dodržovalo očistu

Když není voda, může se i otřít pískem nebo hlínou. To bylo tak, rozmazlená mohamedova nymfička Ajša ztratila korále, ztropila scénu a musely se hledat, celá karavana kvůli tomu stála a museli přenocovat (a modlit se) na místě, kde nebyla žádná voda. Všeobecné pohoršení a chystaný lynč své favoritky Mohamed briskně zaranil, když oznámil, že mu Allá právě zjevil verš, že při nedostatku vody se může použít písek.

0 0
možnosti
P

pepkovo

18. 11. 2010 17:44
zajímalo by mě kolik těch jeskyních lidí

třeba v afganistánu či jemenu skutečně dodržuje očistu? Asi jich moc nebude co.

0 0
možnosti
C

Camino

18. 11. 2010 17:37
Cast prvni?????

Prosim, usetrte nas casti druhe, napiste si to nekam na muslima.com, nebo si dopisujte s Lhotanem a Ocadlikem soukrome, ti Vam to budou bratRv

0 0
možnosti
IX

IfčaX

18. 11. 2010 17:44
Re: Cast prvni?????

No... mně ten článek taky přišel drobátko "vo ničem". Ale přečetla jsem si ho dobrovolně a když už vím, jak autorka píše, tak tu druhou část číst prostě nebudu. To fakt jde, čtení všech blogů na idnesu není povinný!

0 0
možnosti
APE

Amanita phalloides erectus

18. 11. 2010 14:04
***

Já chápu hrdinku tohoto příběhu, že má radost z toho, že se umyje. Mě naučili se mýt rodiče a to jak ráno tak večer, případně když se spotím a před jídlem. Proto mě asi to úžasné učení neoslovilo. Ale pro někoho to může být nové a zajímavé. R^

0 0
možnosti
APE

Amanita phalloides erectus

18. 11. 2010 14:06
Re: ***

jo a abych nezapoměl, ještě se myji když jdu z WC. Ale tam používám toaletní papír nebo pisoár. Takže nemám levou ruku nečistou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3970x
Bohémská umělkyně, operní pěvkyně, tantrička (levé ruky), masérka a feministka.

Bohemian artist, opera singer, (left hand) tantric teacher, massage therapist and feminist.